26.4.06

Es presenta la nova junta de la federació d’entitats veïnals de Cubelles. MÍRIAM DE LAMO. Cubelles

La nova junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Cubelles va donar-se a conèixer públi cament ahir, després de prescindir de l’anterior president de l’entitat, Fernando Álvarez. El president de l’associació de veïns Mas Trader II, Enric Delgado, és el màxim responsable de la junta, que ha estat ratificada per la direcció general d’Entitats Jurídiques de la Genera litat.
A part de Mas Trader II, les urbanitzacions actualment federades que donen suport als nous càrrecs són Corral d’en Tort, presidida per Andrés Núñez, també nou vicepresident de la federació; Ricreu, que té el seu representant Vicente Castilla com a secretari de la nova junta, i la Mota de Sant Pere, presidida per Martín Casas, tresorer de la federació. La junta va assegurar ahir que les associacions veïnals de La Gaviota, Parc de Cubelles, Mas Trader I i les Estoreres estan esperant entrar a la federació. Els respon sables de l’entitat van assegurar que els càrrecs són provisionals, en espera que s’integrin altres associacions que puguin participar en unes eleccions.
El nou president, Enric Delgado, es va comprometre ahir al migdia a «treballar amb honestedat pels veïns». «Totes les associacions anirem de bracet, i quan una associació tingui algun problema li donarem suport tots», va apuntar. El responsable de la junta va afirmar que «els darrers quatre anys la federació només s’ha mogut per polititzar, perquè interessava a l’expresident», i va destacar que la federació és actualment «apolítica». Delgado va anunciar que ha «renunciat al carnet de Convergència» per ser nou president. El nou pla general de Cubelles i el pla de participació ciutadana són dos dels temes que l’entitat vol tractar amb el govern local, a més de reivindicar millores a les urbanitzacions.
www.vilaweb.cat