25.4.06

Participació Ciutadana i Comunicació
Emotiu homenatge a Víctor Alari Ràdio Cubelles va dedicar la desena edició del Concurs de Contes i Narració Breu que porta el seu nom a qui fou primer director de l'emissora, que enguany celebra el seu 25è aniversari.
Ràdio Cubelles va homenatjar dissabte a qui fou el seu primer director, Víctor Alari, en motiu de l'acte de lliurament de premis del concurs literari que porta el seu nom. En motiu del desè aniversari de la desaparició d'Alari, l'emissora municipal va recordar la figura del professor, poeta, escriptor, dibuixant i persona polifacètica.
L'acte va consistir en la musicalització de poemes d'Alari a càrrec del vilanoví Ton Dalamu, que va coincidir amb el primer director de Ràdio Cubelles en la seva etapa d'estudiants. El cantautor, que va estar acompanyat en alguns temes amb el saxo del cubellenc Tito Martínez, va emocionar als presents amb la interpretació dels poemes d'Alari. Entre el públic, l'esposa i les filles del malaurat professor, van emocionar-se amb els versos musicalitzats d'en Ton Dalmau, de la mateixa manera que ho va fer tot el públic assistent.Ràdio Cubelles / Departament de Comunicació Dilluns, 24-04-2006