7.6.06

L’Espai Jove ja és Punt d’Informació Juvenil per a la Generalitat .

El PIJ es troba ubicat al Centre Social del carrer Joan Roig i Piera.
L’Espai Jove, ubicat al Centre Social del carrer Joan Roig i Piera, ha rebut el reconeixement oficial de Punt d’Informació Juvenil (PIJ), atorgat per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquest reconeixement es va fer públic el 6 de juny al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (núm. 4648 - 06/06/2006 amb la Resolució PRE/1787/2006, de 25 de maig).
El fet que l’Espai Jove hagi estat oficialment reconegut suposa poder oferir als joves un nivell d’informació més alt i de més qualitat. Els principals beneficis que s'obtenen són la recepció directa de material informatiu, la formació i assessorament del personal del servei d’informació juvenil i la promoció i divulgació de les activitats organitzades des de l’Espai Jove per part de la Secretaria General de Joventut.
Ser autoritzat com a punt d’informació juvenil implica, alhora, entrar a formar part de la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil. El treballar en xarxa amb la resta de punts d’informació juvenil de Catalunya representa estar en contacte amb tots ells per poder així compartir experiències, resoldre dubtes plegats i difondre les activitats i serveis de l’Espai Jove de Cubelles a altres municipis. També permetrà ampliar els serveis que actualment s’ofereixen des de l’Espai Jove, amb l’expedició del carnet Jove, el carnet + 25 o el carnet d’alberguista, entre d'altres serveis. Departament de Comunicació
Dimecres, 07-06-2006
www.cubelles.com