9.6.06

Participació Ciutadana i Comunicació.

Ràdio Cubelles organitza el primer campionat de Play Station El torneig es disputa demà, 10 de juliol, a l'Espai Jove del Centre Social .

Ràdio Cubelles (107,5 FM), dins dels actes de commemoració del seu 25è aniversari, organitza durant tot el dia 10 de juny el I Campionat de Play Station de la vila. Els participants, un total de 32, es disputaran els 200 € de premi del torneig, que es jugarà amb el programa Pro Evolution Soccer 5.
La prova té un reglament a disposició de tots els participants i començarà a les 10 del matí. Tots els partits es poden seguir en directe a l'Espai Jove, mentre que per a la disputa de les semifinals i finals s'ha preparat una sala especial al mateix Centre Social amb una pantalla gegant. A més, la final del campionat serà retransmessa en directe per Ràdio Cubelles (107,5 FM), a través del programa l'Home del Gag.
L'organització de la prova va a càrrec dèl programa L'home del Gag, de Ràdio Cubelles, que al matí farà el seu habitual programa dels dissabtes en directe des del Centre Social.
Aquest primer Campionat compta amb el patrocini i la col·laboració de l'Associació d'Hostaleria i Comerç, el XAM, l'Espai Jove i les regidories d'Acció Social, Promoció Econòmica i Educació i Joventut.
Departament de Comunicació Divendres, 09-06-2006
www.cubelles.com