9.10.07

Alcaldia


Carme San Miguel, delegada del Govern a Barcelona, visita Cubelles Es va entrevistar amb l'Alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, i amb els regidors i regidores del Govern municipal

La delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la província de Barcelona, Carme San Miguel, es va entrevistar amb l'Alcaldessa de Cubelles i el seu Equip de Govern el passat 8 d'octubre. La trobada, concertada pel Consistori cubellenc per tractar amb la Delegada diversos temes d'interès per al municipi, va durar prop de tres hores i va acabar amb una visita pel municipi.


Maria Lluïsa Romero i Carme San Miguel es van reunir a partir de 2/4 d'11 del matí a l'Ajuntament de Cubelles, acompanyades per diversos regidors i regidores de l'Equip de Govern. Els representants cubellencs tenien molt d'interès en traslladar a San Miguel les preocupacions del Consistori en temes de tanta necessitat com la construcció el Port Esportiu, el pont de comunicació entre el barri Marítim i el del Clot del Bassó-Mota de Sant Pere, les inversions necessàries a la façana marítima, el desplegament dels Mossos, el subministrament d'aigua potable, la rehabilitació de voreres i asfaltat... Una gran quantitat de qüestions que el Govern municipal vol abordar en els propers mesos i exercicis.


L'Alcaldessa cubellenca es va mostrar "molt satisfeta" per la reunió mantinguda amb la Delegada en la seva visita a Cubelles. "Hem abordat temes de vital importància per al desenvolupament del model de municipi que pretenem impulsar", va explicar Romero. Entre aquests, va destacar la necessitat d'acometre les obres necessàries a la zona marítima "per minimitzar els efectes de les inundacions que patim cada cop que plou o hi ha una llevantada" i que generen uns greus perjudicis als veïns de la zona. Així mateix, en la trobada de treball es van tocar temes tant importants per al futur econòmic i social del municipi com "les obres de construcció del Port Esportiu", que pateixen un important retard, o "la construcció del pont de comunicació entre les dues lleres del riu, fonamental per a la vertebració social del municipi".


La visita de la Delegada es va completar amb una passejada pels carrers del nucli antic del municipi, on els representants locals van traslladar a San Miguel "la necessitat d'arranjar l'asfaltat i les voreres de tot el municipi". Carme San Miguel també es va interessar per la problemàtica que pateix el municipi en la franja marítima, en quant a les inundacions, i pel projecte de construcció del Port Esportiu.
Departament de Comunicació

Podeu trobar aquesta informació a http://www.cubelles.com/