11.10.07


M.Trives/Diari de Cubelles


Tot fa pensar que es volen trobar vies per solucionar de una vegada els problemes que fa temps pateix Cubelles, carrers malmesos ,zones inundades, comunicacions sobtadament tallades per les pluges i una roda de problemes cap a tots els ciutadans i que porten molts anys patint ha arribat a un punt que cal desencallar de una vegada.
El compromís per part de Carmen Sanmiguel i l´ insistència en demanar per part del Ajuntament de Cubelles de trobar vies efectives de millores i també la llum verda al Port fa creure que potser comencem a anar per bon camí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agradaria veure Cubelles com una maca ciutat que doni gust passejar, per aixó seria bo que hi haguès més policia com per exemple a la nova zona del futur port, on els cotxes passen per sobre del carrer "peatonal" a tota velocitat i els gossos (per tant, els seus amos)deixan tots el excrements.
Aquest estiu he tingut la sort de passejar per pobles de costa tant del nord com del sud d'Espanya, quina envella de bars a les platges(que sembla estar a les platges del Carib, amb plantes ben possades,bars de fusta, accesos per tothom...),jocs a l'arena pels nens. Amb les platges que tenim a Cubelles es deurien aprofitar, ja que són fantàstiques, tan sols falta que tinguin un toc de gràcia.