11.10.06

DIA A DIA
Xavier Grau
Regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

SERVEI POLICIAL, SERVEI PÚBLIC
L'aplicació de les primeres mesures del Pla de Qualitat i Millora de la Policia Local que com a regidor de Governació tinc la responsabilitat d'impulsar suposa un gran salt endavant en la potenciació d'un departament municipal que ha evolucionat com cap altre en els darrers anys. L'exigència que com a col.lectivitat fem a la Policia Local és enorme. Com a ciutadans demanem tot a aquest servei públic sobre el qual molt sovint no dediquem l'atenció precisa. L'aposta per aquesta legislatura suposa reforçar l'organització de la Policia Local i dotar-la de més recursos, humans i tècnics. La incorporació del nou Cap de la Policia Local, l'Inspector Miquel Córdoba, avalat per una notable trajectòria professional i acadèmica, ve a sumar-se als professionals que dia a dia mantenen operatiu un servei públic fonamental. Els que em coneixen saben que no accepto crítiques gratuïtes ni lleugeres cap al cos de la Policia Local i no cauré ara tampoc a contestar les més infundades. El nou organigrama policial es completa amb una estructura, que atenen a la legislació vigent, confia la màxima responsabilitat al grau d'Inspector i complementa l'escala amb les figures del sots-inspector, els caporals i els agents. La Policia Local és el departament de l'Ajuntament de Cubelles que més s'ha esforçat en adequar-se als reptes de creixement i de futur i que més atenció ha de rebre per part de la Corporació. En ells i elles, en els policies, confiem la defensa dels nostres drets i, per respecte a la seva professionalitat, hem de complir els nostres deures. 7.-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Au va, quines penques! tens responsabilitat? de que! La responsabilitat no es mostra en articles incréduls com aquest sino en l' acció de sentar-se en la cadira amb dignitat, cosa que ha quedat de sobres demostrada aquests dies. Icb love Entesa (matrimoni de conveniència), us vaig votar amb conviccions i ara penso que m' heu venut a l' enemic.

Anònim ha dit...

Eso es lo que debería ser un servicio público, al servício del ciudadano, no un medio represor-sandionador, y si no que se lo pregunten a los más jovenes. Lo que hay que leer.