9.10.06

Governació.

Miquel Córdoba nou inspector de la Policia Local .
Es reforça el quadre de comandaments seguint les directrius del Pla de Qualitat i Millora.

La Policia Local de Cubelles disposa des del passat 1 d’octubre d’un inspector, seguint les directrius del Pla de Qualitat i Millora de la Policia Local, presentat recentment. La persona escollida per ocupar aquest nou càrrec de comandament ha estat Miquel Córdoba García (Barcelona, 1951), un professional altament format i vinculat al llarg de tota la seva trajectòria a les policies locals. Aquest era un dels requeriments de l’Equip de Govern a l’hora cercar el perfil de la persona que ha de dirigir el cos policial.
El nou inspector té una àmplia experiència en el desplegament dels Mossos d’Esquadra sobre el territori, cosa que ha viscut en la seva etapa al capdavant de la Policia Local de Vilassar de Mar. El passat dilluns, 2 d’octubre, va ser presentat als agents del cos i dimarts als responsables dels diferents departaments municipals, amb qui ha expressat "vull treballar en equip". Precisament, Córdoba defensa una Policia Comunitària com a filosofia de treball dels seus agents, als que ha qualificat de "grans professionals".
La contractació del nou inspector és la primera, i possiblement més visible, actuació del Pla de Qualitat i Millora de la Policia Local, que la regidoria de Governació ha impulsat aquesta legislatura. La Coordinadora de Policies Locals de Catalunya va recavar la informació necessària per tal de proposar les millores que necessita la Policia Local per a afrontar el nou repte de servei comunitari a Cubelles, una població en constant creixement. Xavier Grau ha destacat la importància de la contractació de Córdoba perquè "ha d’aportar-nos la seva experiència en situacions similars per portar a aquesta policia als nivells que estem convençuts poden oferir". El regidor de Governació ha volgut agrair públicament "la tasca feta pel sots inspector, Joan Liñán, al capdavant de la Policia Local des de l’any 1990" i ha destacat que "la seva serà una experiència fonamental perquè la nostra policia segueixi creixent en qualitat de servei als ciutadans, com ho ha fet durant el seu comandament".
En Miquel Córdoba, que és inspector de Policia Local des de l’any 1996, es va llicenciar en Geografia i Història, en la especialitat d’Història Contemporània, per la Universitat Central de Barcelona el 1995; a més, el 2001 va cursar un màster en Estudis Policials per la Universitat de Barcelona. Actualment, és també professor de l’Escola de Policia de Catalunya de Mollet del Vallès i té un ampli currículum en diversos cossos policials locals, en la docència i com a articulista, en què s’ha especialitzat en la violència de gènere. Dins l’àmbit professional, Córdoba va entrar a formar part de la Guàrdia Urbana de Barcelona l’any 1980, on va anar ascendint i portant a terme diverses funcions fins que l’any 2000 es nomenat inspector en cap de la Policia Local de Vilassar de Mar.
Departament de Comunicació
www.cubelles.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Y ahora que hacemos con dos Jefes de Policía Local?

DIARI DE CUBELLES ha dit...

Si señor. Felicidades a ICB. No caigais en el desánimo. Los que transforman las instituciones siempre reciben criticas de los necios.

Anònim ha dit...

totalmente de acuerdo,efectuar combios perjudica a los que les interesa que nada combie`para que todo siga igual.Bienvenidos los cambios!

Anònim ha dit...

Que cumpla con su trabajo bien, y que trabajen de cara al pueblo y con el pueblo.

Anònim ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿Necios?????????, Miraros en un espejo, puede que necios no seais, pero desde luego la palabra que os encaja a la perfección es VENDIDOS