5.11.04

TU TENS MOLT A DIR

BENVINGUTS AL FÒRUM ICb.

Amb la participació desinteressada de diversos col·laboradors hem creat aquest nou espai de comunicació:

FORUM ICb

Volem que sigui aquest un lloc de reflexió i intercanvi sobre tots aquells temes que afecten el present i el futur de CUBELLES i els seus habitants.

La nostra intenció és que aquest FÒRUM permeti, a tothom interessat en la realitat del nostre poble, expressar opinions, enviar comunicar suggeriments i mantenir oberta la reflexió sobre tots aquells temes que siguin d’interès general.

Juntament amb la web d'Iniciativa per Cubelles (ICb), http://www.cubelles.ca/, pretenem seguir impulsant el nostre màxim compromís com a grup:

DECIDIR ENTRE TOTS I TOTES EL MILLOR FUTUR PER CUBELLES

Aquest llista de distribució no té cap condicionant temàtic ni estilístic ni exercirà control previ sobre els continguts que els seus membres hi destinin.

Serem, això sí, curosos en no acceptar aquells missatges i/o comentaris que no respectin la diversitat i la pluralitat d'opinions que hi ha al nostre municipi i aquells que atemptin contra el respecte i l'ètica necessària per mantenir un debat democràtic i enriquidor.

Les persones interessades en rebre les informacions del nou ICb FÒRUM podeu inscriure-se a l’adreça següent: http://es.groups.yahoo.com/group/ICb_FORUM/ o escriure al correu electrònic d’Icb: IC_COMUNICACIO@terra.es

Si coneixeu altres persones a qui creieu que interessa els continguts d'aquest FÒRUM, comuniqueu el seu correu electrònic d’ICb: IC_COMUNICACIO@terra.es

Comissió Executiva d'ICb

CUBELLES BÉ S'HO VAL


2.11.04

BUSH, KERRY i també MICHAEL MOORE...

Molts de vosaltres ja coneixereu les peripècies del realitzador de documentals Michael Moore, implicat a fons George W. Bush de la Casa Blanca. Recentment hem pogut veure a la televisió el seu darrer reportatge, Farenheit 9/11. Doncs, bé, els que cerqueu més informació sobre aquest flagel dels republicans nordamericans, també en trobareu pistes a www.cubelles.ca.

Per Cubelles, tu tens molt a dir


Aquest nou espai creat per ICb vol ser un lloc obert de trobada i de debat. Covidem totes les persones interessades en participar en el disseny d'un futur millor per Cubelles.
Podeu trobar-nos també a
www.cubelles.ca