12.9.09

fotos/M. Trives/arxiu Diari de Cubelles

EXHIBICIÓ D´ESPORTS TRADICIONALS BASCOS





fotos/arxiu Diari de Cubelles/


11 DE SETEMBRE









































fotos/M.Trives/arxiu /Diari de Cubelles/






FESTA DE LA VEREMA DE CUBELLES


10.9.09



L’Ajuntament de Cubelles i Mercadona promouran la creació de 50 lllocs de treball
Maria Lluïsa Romero, Alcaldessa de Cubelles, i Bernat Morales, director territorial de Mercadona SA, acompanyat per la gerent de l’empresa, Glòria Puig, han signat el 9 de setembre el conveni de col·laboració que ha de permetre la creació d’una cinquantena de llocs de treball, destinats preferentment a veïns i veïnes de la vila, en el nou centre comercial que l’empresa valenciana obrirà al sector del Residencial Les Salines. Aquest acord compleix un dels compromisos programàtics recollits al Pla de Mandat 2007-2011, que estableix la voluntat de promoure la creació de noves empreses i noves fonts d’ocupació entre la població local.
El nou supermercat se situarà en una parcel·la del Residencial Les Salines, entre l’avinguda Onze de Setembre i els carrers Rafael de Casanova, Teresa Mañé i Pau Claris.

9.9.09

foto/arxiu Diari de Cubelles



A punt els actes de la Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament de Cubelles ja es prepara per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Onze de setembre.
El Consistori cubellenc mantindrà els actes protocol·laris tradicionals de l’actuació del Cor l’Espiga i l’hissada de la Senyera al Campanar de la vila, a les 12 del migdia. A més s’ha convocat a les entitats municipals per a l’ofrena floral al monument El geni i la força bruta, erigit a la plaça de l’Església per commemorar la Diada de Catalunya.

Pel que fa als actes complementaris, enguany s’han integrat dins la XXII Festa de la Verema, que arrencarà la mateixa Diada a les 8 del vespre, des de la plaça del Mercat.

Per altra banda, perquè tothom pugui engalanar les finestres i balcons de la vila amb motiu de l’Onze de Setembre, des de l’oficina de turisme de la plaça del Castell es repartiran, gratuïtament, senyeres d’un metre de llargada.

7.9.09


Dos dies abans......




















fotos/arxiu La Fita













We are together


Dissabte a la tarda a la sala gran del Hotel d´entitats va tenir lloc la presentació de l’exposició, Àfrica ,no ens oblidis. La Fita ,entitat organitzadora del acta es mostra molt satisfeta per la acollida de la mostra amb la sala a tope es pot dir eixís, a on coneguts,representants/tes d’entitats,també la col·laboració del Ajuntament en la cessió del espai que va permetre poder gaudir no solament de les pintures de Montse Ayuso , les fotografies de Gemma Segarra,Rafael Oppenheimer i Manel Raya ,també de la música de Martín Maluco,els parlaments de Joan Salvat, Evaristo Oko i assaborir el tast preparat per Freweame Teame i Fatna El Fakir . El tema central amb la projecció de audiovisual presentat per Gemma Segarra en que la música de fons We are together mostrava l´ orfenat Agape de KwaZulu Natal , motiu central i solidari del perquè d’aquesta mostra, on anaven destinats els diners de la venta de les pintures i fotografies.
La Fita agraeix a tothom la seva participació ,també la col·laboració rebuda per part de persones assistents al acte ,com Mª Lluïsa Romero i Rosa Mª Fonoll, i especialment a Juan Navarro, recepcionista del Centre sempre atent ,i que no van dubtar a l’hora d’arremangar-se per ajudar a les representants de La Fita un pel atabalades per l’afluència inesperada (i si desitjada) de públic assistent al servei del tast, la venta de punts de llibre i que trobareu a l’abast encara al Centre Social ,on de pas podeu comprar les obres exposades fins el 30 de setembre, dia que tindrà lloc la clausura.

Gracies a tothom.

Associació La Fita