20.11.10

OMPLIM EL PALAU SANT JORDI AMB EL PSC

OMPLIM EL PALAU SANT JORDI:

EL PSC DE CUBELLES ORGANITZA UN AUTOBBUS GRATUIT per assistir al míting final de campanya amb FELIPE GONZLEZ, JOSEP LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO I JOSÉ MONTILLA

Si vols venir amb nosaltres reserva la teva plaça trucant al telèfon 93 890 26 26






L'AGRUPACIÓ LOCAL DEL PSC:
CAP DE SETMANA DE CAMPANYA
Si vols col.laborar en la campanya electtoral, cada vespre al local de l'Agrupació a partir de les 20h.
T'esperem al local del carrrer Major num. 17






19.11.10

La sortida al carrer per part dels grups politics ha segut una cara visible del inici de la campanya . A tot arreu trobareu pasquins amb informacions a la volta de qualsevol plaça.

Unes dies apretadets aquesta setmana . Un Ple de dilluns en que finalment es van desencallar determinats punts en que PSC ,PP,ERC,ICB I Jordi Coch van sumar els vots necessaris per desencallar inversions no s’havien aprovat en anteriors sessions plenàries .
L´informatiu d´avui divendres 19 de novembre ,ofereix informació relativa a aquest succés.
Podeu escoltar al podcast de Radio Cubelles aquest resum....
Font : http://www.radiocubelles.com/content/view/712/84/


Aquesta setmana a Cubelles i en el mateix lloc on dies enredera Celestino Corbacho convocar a un bon tou de veïns i veïnes ,podeu clikar el link de Canal Blau a http://www.tdtgarraf.com/video/32834/celestino-corbacho-a-cubelles?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562

dimecres va ser Dolors Montserrat (PP) qui va retrobar-se amb els seus simpatitzants .

Font: Xip TV Canal Blau Maricel TV










Ahir dijous CIU va presentar el seu acta a la sala de la gent gran al Centre Social.




17.11.10

A. Soler /imatge/25 Novembre 2010

A Cubelles dijous 25 de novembre ,a les 18h a la sala de la Rectoria de Cubelles , convoquem per fer lectura del Manifest vers la no violència

Dones La Fita, Por Derecho Propio , Dones amb Iniciativa i Dones La Mar


....*.UNA VIDA DIGNA ha de ser una vida lliure de violència on la vida de totes les persones sigui el centre de les polítiques…


*Font : Manifest 25 de novembre. Xarxa de dones feministes contra la violència


PRIMERA MAQUETA DE PATÍ DE VELA JÚNIOR PRESENT EN EL SALÓ NÀUTIC GRACIES EL CLUB MARÍTIM CUBELLES

Ha estat exposada al públic la primera maqueta a escala de Patí de Vela Júnior de la història, en el Saló Nàutic de Barcelona que ha finalitzat recentment, doncs mai s'havia fabricat anteriorment, totes les maquetes que hi ha fins avui representen al Patí de Vela Sènior, aquesta maqueta va ser un encàrrec com no podria ser d'un altre forma del Club Marítim Cubelles als Artesans en Maquetes Navals, concretament a l'empresa Orta-Garrucho de la localitat de Algodonales a Cadis per ser regalada amb motiu del 40 aniversari del Club al Museu Olímpic i de l’Esport, el lliurament de la qual s'haurà de realitzar en un acte públic proper que està pendent de concretar. La maqueta exposada en el estand de Orta-Garrucho porta el nom del Club ben visible i el numero de vela és el 101 en honor al primer Patí de Vela Júnior que va tenir a l’Escola de Vela del Club Marítim Cubelles, els cascos són del color corporatiu verd dels patins d'escola actuals que disposa al Club, han trigat a realitzar la maqueta 5 mesos dons al ser la primera s'havien de realitzar tots els plànols i motlles.
El PATÍ CATALÀ ENTRA A FORMAR PART DEL MUSEU OLÍMPIC i DE L'ESPORT DE BARCELONA
Gràcies a la iniciativa del CMC (Club Marítim Cubelles) el suport incondicional de la FCV (Federació Catalana de Vela) i el suport de la ADIPAV (Associació Esportiva Internacional de PAtins a Vela), serà possible que en un acte públic que se celebrarà dissabte que ve dia 27 de novembre de 2010 a les 12:00 hores a l'auditori del Museu Olímpic i de l’Esport
El lliurament de les maquetes serà efectuada per part de la FCV pel seu President Sr. Gerard Esteva i per part del CMC pel seu President Sr. Lluis Gay, el Director de la Fundació Barcelona Olímpica i Director del MOE Sr. Juli Pernas serà l'encarregat de rebre les preuades maquetes al costat del Sr. Miquel Torres també del MOE.
Les autoritats de l'Ajuntament de Cubelles ja han confirmat la seva assistència a l'acte, assistiran l'Alcaldessa Sra. Mª Lluïsa Romero i el Regidor d'Esports Sr. Xavier Grau. El compromís de l'Ajuntament de Cubelles amb el Patí de Vela Júnior va quedar perpetuat quan en sessió del Ple Municipal de data 17 de novembre de 2008 va aprovar la moció per declarar el Patí de Vela Júnior embarcació genuïna de Cubelles.
Després de diverses modificacions entre 1928 i 1942 el Patí de Vela com a tal es converteix en monotip el 1943, sent les seves característiques bàsiques les de catamarà i única embarcació que es governa sense orsa ni timó, vela sense sabres i sense botavara. Consta de dos flotadors units per cinc bancades en el cas del Patí de Vela i de quatre bancades en el cas del Patí de Vela Júnior. La seva nacionalitat i construcció és purament Catalana i en l'actualitat hi ha patins navegant en tota Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Alemanya i Nova Zelanda.
Enviat per CLUB MARÍTIM CUBELLES

16.11.10

PSC CUBELLES

ESCOLTEU LA MÓNICA MIQUEL (ICV) TORNA A MENTIR I ARA DIU QUE ELS SOUS DELS TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT DE CUBELLES NO PERILLA ¿PER QUÈ VA DIR EL CONTRARI AL PLE DE DILLUNS?
clika aquí per sentir la nova mentida d'ICV


El Ple desencalla les inversions

Notícies - Alcaldia

El Ple municipal ordinari del mes de novembre celebrat dilluns va desencallar els projectes d’inversió que no s’havien aprovat en anteriors sessions plenàries.

Toscano promet el càrrec

La sessió de dilluns va iniciar-se amb la promesa del càrrec de regidor de Xavier Toscano. Després de presentar les credencials i prometre el càrrec davant l’Alcaldessa, el nou regidor d’ERC va agrair el suport dels companys del Consistori, familiars i amics tot prometent dur a terme les tasques de regidor des de l’estima a Cubelles. El nou regidor d’ERC i Primer Tinent d’Alcalde, encapçala les regidories de Salut, Cooperació, Ensenyament, Infància i Joventut i Festes i Tradicions.

Unanimitats

Pel que fa a les votacions dels punts, van rebre la unanimitat de tots els grups el canvi de finançament dels projectes de construcció de la pista esportiva de l’IES Les Vinyes, la retirada de la canonada de fecals del riu Foix, les inversions a la via pública, senyalitzacions verticals i horitzontals en diversos indrets del municipi i, finalment, el projecte de millores en les instal·lacions esportives també va rebre el suport de tot el Consistori.

Votacions sense consens total

D’altra banda, la resta de projectes van tenir uns resultats diferents en les votacions. El canvi de finançament de la virtualització dels servidors CPD va rebre el suport de tots els grups a excepció d’ICV, que es va abstenir. La mateixa votació va repetir-se en la modificació de crèdits per canvi de finançament d’una sèrie d’inversions per valor de 320.664,35 euros, vot favorable de tots els grups excepte l’abstenció d’ICV. La modificació de pressupost en modalitat de suplement de crèdit per valor de 957.377,62 euros va rebre el suport de l’equip de Govern (PSC i ERC), PPC, ICb i el regidor no adscrit (RNA) Jordi Coch. En canvi, ICV, CiU i EC-FIC van votar-hi en contra.
El canvi de finançament de les obres d’ampliació del cementiri municipal van comptar amb el suport de totes les forces polítiques del Consistori amb l’excepció d’ICV i EC-FIC, que van votar-hi en contra. En el cas del finançament del projecte de renovació del passeig Marítim, l’equip de Govern, PPC, ICb i el RNA hi van votar a favor, CiU i EC-FIC van votar en contra i ICV es va abstenir.

Programa funcional biblioteca

El darrer punt que va aprovar-se no constava a l’ordre del dia i va entrar per urgència gràcies al suport majoritari dels grups, amb l’excepció dels vots en contra de CiU i EC-FIC i l’abstenció d’ICV. Es tractava de l’aprovació del programa funcional del projecte de nova biblioteca municipal, que va rebre el vot favorable de l’Equip de Govern, PPC, ICb i el RNA, i les abstencions d’ICV, CiU i EC-FIC. Els mateixos grups que no hi van donar suport havien proposat abans de la votació deixar-ho sobre la taula, però va desestimar-se amb els vots en contra de la resta de grups.
mes informacio a
fotos/M. Trives/arxiu Diari de Cubelles 2010


Diari de Cubelles
La incorporació de Xavier Toscano regidor de ERC al Govern i amb una benvinguda per part de tots els portaveus dels grups politics va iniciar el Ple. Un Ple que va acabar molt tard i que va mostrar la evidencia de que la tasca d´ establir ponts de diàleg per part del govern de Cubelles, entossudits en arribar acords,ha aconseguit tirar endavant i convèncer finalment tot i estar en minoria PSC i ERC Solament una actitud raonada i molt predisposada a establir vies de diàleg i consens per part d’un govern al que alguns volen definir com a feble, i potser va demostrar ahir ,que tot així a pesar de la minoria que disposa , no sembla ser-ho a la hora de establir acords i la suma dels vots favorables i necessaris dels grups de ICB i PP i del regidor no adscrit Jordi Coch aconseguissin tirar endavant aquests punts encallats fins ara.
Els vots favorables de PSC PP ICB i Jordi Coch van aconseguir desencallar mesos de treball i la no pèrdua de subvencions que permeten tirar endavant projectes com la biblioteca,una ampliació del cementiri i la remodelació del cas antic i el sector marítim .
ENTESA ICV i CIU es van mantenir amb la seva ,posicionats amb la abstenció .
Ahir a la nit es va mostrar l’evidencia de que desprès de sis mesos de un estira i arronsa ,la finalitat d’aconseguir objectius es primordial ,faci falta el temps que sigui i ho han demostrat sobradament . La sala plena de gom a gom.
El Podcast de Radio Cubelles permet escoltar sencer el citat Ple.

15.11.10

El Ple municipal aquesta tarda al Centre Social ,en que determinats punts fins ara encallats ,poden constatar un principi de consens entre Govern i oposició . Les trobades entre la la Comissió Informativa i la Junta de Portaveus dels partits han propiciat un camí en algunes propostes encallades Recordem que grans inversions com la biblioteca no estan resoltes per la actitud negativa de CIU i de ICV en aquest punt fins ara.
Mes informació a http://www.cubelles.cat/ on trobareu també ordre del dia del Ple fent clic aquí.

Radio Cubelles retransmet en directe si es vol escoltar el Ple.
http://www.radiocubelles.net/

españa