25.3.11

font: imatge : http://nerovito.files.wordpress.com/

Records de pelis en tenim de preferents on cadascun i cadascuna de nosaltres recordem en diferents edats i preferències en el temps quines de cadascuna han impactat els personatges i la historia i resten per sempre a la nostre memòria. Aquesta es una d´elles en que les protagonistes van ser desprès en el temps actrius reconegudes del cinema americà June Allyson, Elizabeth Taylor, Janet Leigh, Margaret O'Brien, Mary Astor, Lucile Watson..
Potser reconeixereu a cadascuna ,la bellesa de totes elles que la pantalla va projectar acompanyada de un bona formació teatral o cinematogràfica. Elizabeth Taylor , va ser una d´elles,la dona amb ulls violetes .Unes imatges de la peli Mujercitas i d´una actriu adolescent .

El Govern presenta la memòria de la legislatura 2007-2011

Notícies - Comunicació

El Govern municipal va presentar divendres en roda de premsa la memòria de gestió de la legislatura 2007-2011. Aquest informe repassa els punts que es van marcar a l’inici de la legislatura en el Pla de Mandat i com s’han dut a terme, així com d’altres actuacions no contemplades inicialment que s’han executat. S’han distribuït 7.000 exemplars pel municipi i també se’n poden trobar al Centre Social.


23.3.11Malgrat l’intoxicació de “bones noticies” que dia a dia ens arriben d’arreu ,volem oblidar tot aixó i passar una bona estona escoltant música.
El proper dijous, 24 de març, iniciem la nova temporada de música al Celler i qui millor que el nostre amic
LUKY GURI
el seu piano per fer-nos desfruitar del swing, jazz, etc
L’horari d’actuació, com sempre,de 19.45h. fins les 21.15h.
PIC&JAZZ
Jacint,Verdaguer, nº 20
El telèfon..93.895.29.14

22.3.11


Ràdio Cubelles compleix 30 anys
Font: Ràdio Cubelles


Entre els actes de la programació destaca la marató radiofònica "30hores 30 anys". Una altra de les novetats és l'estrena de la que serà una col·lecció de samarretes dissenyades per artistes i dissenyadors locals

Ràdio Cubelles compleix avui, 22 de març els trenta anys d’existència. Fins l’any passat, l’emissora celebrava aquesta efemèride al voltant del 23 de febrer, una data que popularment s’havia instaurat com a la de l’inici de les emissions però que, després de la publicació del llibre “Ràdio Cubelles. 25 anys de l’emissora municipal degana del Garraf”, es va constatar que no era real. La direcció de l’emissora, d’acord amb el personal i l’equip de co
l•laboradors, ha decidit traslladar la celebració de l’aniversari a la data que s’ha constatat que es van començar les emissions, el 22 de març de 1981.
Programa especial 30 anys, en directe
En motiu de la celebració d’avui, l’emissora ha realitzat un programa especial que s’ha emès en directe, de les 12 fins a dos quarts de 2 del migdia. El programa ha comptat amb la participació de la cantant sitgetana, Glòria Freixas, que va posar veu als indicatius que s’estrenaven l’any 1992. Una altra intervenció ha estat la de Pilar López, que va dirigir l’emissora des de finals de1982 al 1984, i que estar en els inicis de la ràdio a les golfes de l’Ajuntament, així com el trasllat de la ràdio al 93 al Casal de Cultura, on estan actualment els estudis de l’emissora. Durant el programa, Núria Jane, responsable de l’arxiu municipal, ha fet un repàs històric a través dels arxius sonors de diferents èpoques de l’emissora. El programa, presentat per la directora, Àngels Fuster ha comptat amb Marc Machado i Josep LLuís Villanueva de l'equip de treballadors de Ràdio Cubelles, i amb la presència del regidor de comunicació, Xavier Grau.

Sopar-Festa als col·laboradors/es

D’altra banda, la commemoració del trentè aniversari de l’emissora municipal, continuarà aquest divendres el tradicional sopar adreçat als col•laboradors i, posteriorment, amb una festa oberta a tothom a partir de les 12 de la nit, al local Anem-hi. En el transcurs de la festa es donarà a conèixer una samarreta dissenyada per l’artista local Shozo Somekawa, d’origen japonès. La intenció de l’emissora és que sigui la primera d’una sèrie de samarretes dissenyades per artistes i dissenyadors locals de les quals se n’editarien una cada any coincidint amb l’aniversari. També es farà el lliurament del IV premi “Micròfon d’Or de Ràdio Cubelles”.

Marato "30 hores 30 anys"
Un altre dels actes centrals de la celebració dels 30 anys de Ràdio Cubelles tindrà els dies 2 i 3 d’abril amb un programa marató de 30 hores de ràdio que comptarà amb la participació d’antics i actuals col•laboradors de Ràdio Cubelles. També espera poder encabir altres col•laboracions i propostes que puguin arribar des de les entitats locals.
A més, aquest any coincidint amb el 15è aniversari del Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari es publicarà el IV Recull de Contes que recollirà les obres guanyadores dels darrers quatre anys. La presentació es farà durant l’acte de lliurament dels premis d’aquesta edició, i que està previst que es porti a terme el 29 d’abril, a les set de la tarda, al cinema Mediterrani.
D’altra banda, el programa “Tornant als 60” compleix aquest any la cinquena temporada a la graella de Ràdio Cubelles. És per això que, el dia 3 de juny es farà una festa especial i oberta a tothom. Serà a partir de les 23:00h, al local Anem-hi.

Escolta el programa especial a través del podcast (programes especials). Si el vols escoltar fes un clic aquí
Safareigs

Aurora Garcia Bertomeu

Cubelles,2008


Celebrem que ,ahir en el Ple Municipal es demanes l’inclusió dels safareigs municipals com a tenir en compte per una futura restauració. Aurora Garcia Bertomeu i en nom de La Fita va demanar i presentar un treball fa tres anys per perseverà aquest espai emblemàtic . Lamenten profundament aquest retard evident ja que ella ja no ho podrà gaudir si arriba el moment.
DONES LA FITA


LA NOSTRE EMISSORA !

Ràdio Cubelles commemora el 22 de març els seus 30 anys
Notícies - Comunicació
L’emissora municipal celebra el seu 30è aniversari amb un programa especial que s’emetrà en directe de 12 a 13.30 h.
Ràdio Cubelles emetrà en directe (12 h.) un programa especial de commemoració del 30è aniversari de l’inici de les emissions. Fins l’any passat, l’emissora celebrava aquesta efemèride al voltant del 23 de febrer, una data que popularment s’havia instaurat com a la de l’inici de les emissions però que, després de la publicació del llibre “Ràdio Cubelles. 25 anys de l’emissora municipal degana del Garraf”, es va constatar que no era real. La direcció de l’emissora, d’acord amb el personal i l’equip de col·laboradors, ha decidit traslladar la celebració de l’aniversari a la data que s’ha constatat que es van començar les emissions, el 22 de març de 1981.

Per commemorar aquestes tres dècades, Ràdio Cubelles prepara un seguit d’activitats que començaran aquest divendres, amb la celebració de la tradicional trobada de col·laboradors i el lliurament del IV premi “Micròfon d’Or de Ràdio Cubelles”. A més, professionals i col·laboradors han preparat la marató radiofònica “30 hores, 30 anys”, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril en diferents punts del municipi.

21.3.11

fotos/X. Grau/arxiu La Fita
Gracies a tots i totes

DONES LA FITA

20.3.11

Ahir 19 de març,es van lliurar el Premi de Poesia Dolors Thomas 2011.Un entorn proper i afectiu,receptor de la bona sintonia entre les persones que van assistir-hi i que van ocupar la sala de la Rectoria . Moments emotius en que la lectura de poesies de Fadwa Tuqan poeta palestina i de Mª Mercè Marçal , per part de Montse Antó, Angie Raspall i Pilar Mallofré ,excel·lents en la seva intervenció i en poemes molt difícils d’interpretar. Nenes sou genials ! dirigides per un Josep Lluís Villanueva ,que a la vegada va llegir una de les poesies finalistes sense assajar-la ,eixís com les mateixes autores van llegir els seus poemes premiats . De Vilanova i cap a Vilanova van tornar tres dels cinc premis ,un altre a Cubelles i totes dones! menys el que va anar cap a la ciutat de Barcelona ,un únic representant masculí .
Felicitats a les guanyadores i guanyador! Gracies al Jurat del Premi ,a Marc de Radio Cubelles que va ser-hi present i com no ! de pas ...en Jaume de KBE KBO per els pastelitos bonissims i el cava que van fer pujar el sucre a mes d’un o una !


TRIBUNAL DEL PRIMER CONCURS DE POESIA DOLORS THOMAS.
LA FITA. CUBELLES, 2011
Juliana Mediavilla, Gloria Foraster i Manuel Millán Cascalló
-GUANYADOR del Primer Concurs de Poesia Dolors Thomas, 2011 a:
Camins d’aigua, de na NÚRIA ILLA i SEGARRA
-
Finalista amb menció especial: Les ales d’Icar, de na DOLORS JUAN i ILL
2on. Finalista: Tes.seles , de na BLANCA DEUSDAD AYALA

- Menció especial per la qualitat formal del conjunt dels seus poemes
(La paloma mensajera, Juventud i La niña), d’ en MÁXIMO GONZÁLEZ MARTÍN

-3er. Finalista: Omeda infinita, de na Mª VICTORIA RAMÍREZ ROLDÁN
Gracies a tots i totes.Penjarem mes fotos en pocs dies.
Associació Dones La Fita