2.4.10

Aquesta vegada siiiiiiiiii ¡ de moment , sofridors i paganinis de sempre que som els usuaris tots han rebut una petita satisfacció que segurament ha suposat una canya de més i qui sap també unes braves a la boca per tota la familia , ja ,ja ...i de pas llegiu aquest apunt del espai d’opinió Passa-ho al Diari Avui ,on ...Iu Forn ....
,Genial com sempre !!!!!!!!!!






Passa-ho!
Iu Forn

Vaguistes per Setmana Santa

Ei, que sí, que les processons són una de les grans tradicions de la Setmana Santa. Sí, i també ho és veure Ben Hur o Els Deu Manaments per la tele. No, i no m’oblido d’anar a veure –per sorpresa– els cunyats a l’apartament, d’arribar a un restaurant a la una del migdia i aconseguir dinar al torn de les sis de la tarda, o estirar-se a la sorra de la platja a pesar que hi fot un vent tan glaçat que et quedes ocellet fins i tot amb un banyador de coll alt fabricat amb barreja de polar i nòrdic. Ara bé, la gran tradició de la Setmana Santa és la vaga. Concretament la vaga de treballadors relacionats amb el transport d’humans que, justament, pretenen aprofitar aquests dies per fer allò que se’n diu “desconnectar i carregar piles”.
Digui empreses relacionades amb els avions (com enyorem aquelles aturades dels controladors o dels pilots del sindicat Sepla) o empreses relacionades amb els aeroports en general (jo demanaria a veure si podrien repetir la vaga salvatge de l’actual T2 de BCN perquè surt tan barateta, oi?). Digui benzineres. Digui conductors variats (autocars, trens...). I enguany, la bonica vaga de cobradors d’autopistes. Aturem-nos-hi, que la cosa té substància.
De totes les vagues convocades en la llarga història reivindicativo-laboral de la Setmana Santa (o del 31 de juliol o del pont de desembre), aquesta dels cobradors d’autopistes és la més sensacional. Per primer cop beneficia realment la gent (amb les barreres enlaire no paguem) i perjudica l’empresa on més li dol, en els beneficis (diuen que 500.000 euros per jornada de vaga). Sisplau, que la resta de sindicalistes d’avions, trens i autocars prenguin exemple i optin per aquest fantàstic gratis total. I si pot ser, que ho ampliïn als hotels. Ja veuran com la societat els dóna tant de suport que acabaran fent vaga indefinida les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Font:

31.3.10




foto /arxiu Antoni Pineda/Pasqua 1986/Cubelles


110è Aniversari del Cor l´Espiga


DIUMENGE DE PASQUA 4 D’ABRIL

CANTADA DE CARAMELLES

pels carrers i places de Cubelles a les 12 del migdia,acte central a la plaça de la vila
ABRIL,MAIG,JUNY,JULIOL,SETEMBRE,OCTUBRE-NOVEMBRE I FINS DESEMBRE TOTA UNA PROGRAMACIÓ DEDICADA A AQUEST ANIVERSARI ,NO HI FALTEU....!
DE MOMENT GAUDIU DE ....
TROBADA DE CORS DE CARAMELLES DE L´ALT I BAIX PENEDÈS I EL GARRAF A SANT PERE DE RIUDEVITLLES DIUMENGE 11 D´ABRIL
DIUMENGE 25 D´ABRIL a les sis de la tarda a l´Esglèsia de Santa Maria de Cubelles
6è FESTIVAL DE CANT CORAL VILA DE CUBELLES

29.3.10




Cubelles aporta 2.700 euros d’ajuda a Haití

Notícies - Cooperació
29/03/2010
L’acte de solidaritat Cubelles amb Haití celebrat divendres passat va ser un èxit de participació. L’import recaptat al final de la festa va ser de 2.700 euros graciés ha les donacions de moltes entitats i els particulars que es van apropar al cinema Mediterrani. A la plaça del cinema es va instal·lar un mural on es podia reconèixer la silueta d’Haití que s’omplia dels colors de la pròpia bandera del país caribeny amb cada col·laboració desinteressada.

L’acte va arrencar a la plaça de la vila amb els Novells de Cubelles que donaven la benvinguda a les autoritats. Amb l’arribada de la batucada a la plaça del cinema Mediterrani començava la gala, amb un cinema ple de gom a gom . Un cop allà, el cor de nens del Taller de Música Pizzicato va cantar Més enllà de Lax’n’busto fet que obria els parlaments.
El cònsol d’Haití a Catalunya i les Balears, Marc Antoine Archer va ser l’autèntic protagonista de l’acte acostant la veu i el sentir d’un poble castigat per la catàstrofe. Archer va mostrar-se emocionat per l’acte de solidaritat realitzat pel poble de Cubelles, a la vegada que va realitzar una breu introducció a l’historia del seu país per acabar explicant que Haití necessita canalitzar tot l’ajut que està rebent per construir un país més fort.
La festa de la solidaritat finalitzava amb el recompte de totes les aportacions i el sorteig del treball de patchwork que havien cedit Les Teresines. L’acte posava el seu punt i final amb el lliurament simbòlic del taló dels 2.700 € recaptats al cònsol, uns fons que seran destinats al Fons Català de Cooperació que treballa amb diversos projectes a Haití.

El número de compte de Caixa Terrassa 2074 0283 47 3280730197 continuarà obert per facilitar que encara és puguin fer aportacions per incrementar la xifra de 2700 € recollits en l’acte de divendres.

españa


EL DIARI DE CUBELLES SUPERA LES 47.000 VISITES!!!