6.12.08


I la tira d´humor de Jaume Desola...bon cap de setmana !!

Tornen les sessions de música en viu
Pic& Jazz.
Molt recomanable! Bona música,bon ambient entre amics !
Dia 10 de desembre ( dimecres)
The Ridilicum Byte and Stars Girls


A tot música

Juan Trujillo - Teclats
Josep Recasens – Bateria
Miguel Ferrer – Guitarra
David Martin – Baix
Francis Liciàn – Saxo
Tote Vignau – Veu
Laura Sentabria – Veu

Luca Lavelli – Veu
Preu entrada : 10 euros
Consumició mínima 3 euros
Horari de 19,30h a 21 h

Aforament limitat
A qui desconeix l’espai .....
* Pic&Jazz es troba situat en un carreró del casc antic de Cubelles, a prop de la Plaça de la Font. Va nèixer a l’any 2004 com a remodelació de l'antic Celler del Racó. Tant hi pots pendre una copa com fer un mos.

Pic&Jazz: c/ Jacint Verdaguer, 20. Cubelles
Tlf: 93 8952914

5.12.08

L’Ajuntament presenta el Pla Parcial als veïns de Les Estoreres

Font: Ràdio Cubelles

El projecte preveu la legalització d’aquesta urbanització i dotar-la dels serveis mínims
El passat 28 de novembre, a pocs metres d’on s’estava duent a terme la Jornada de Participació Ciutadana, l’Ajuntament estava reunit amb els veïns de la urbanització de les Estoreres. En aquesta trobada informativa el Consistori i l’equip redactor van explicar els detalls del Pla Parcial d’aquest sector de Cubelles. Un Pla que pretén urbanitzar Les Estoreres i equiparar-la a les zones consolidades del municipi, amb tots els serveis i les condicions mínimes que eliminin les diferències amb les zones legalitzades de la vila. Miguel Ángel López, regidor d’Urbanisme, qualificava de positiva la trobada per les dues parts, ja que l’Ajuntament està decidit a tirar endavant el projecte de legalitzar aquest sector i la majoria dels veïns hi donen suport
més informació clikant http://www.radiocubelles.net/

2.12.08

LA CRISI SEGONS LA "TEORIA NINJA" DEL PROFESSOR ABADIA

http://www.leopoldoabadia.com/


Patchword al Centre Social








fotos arxiu Diari de Cubelles
Ahir va tenir lloc l´ inauguració d’una exposició de treballs en patchword organitzada per Labors de Cubelles ,una associació formada fa poc temps on tenim a un bon grup de dones amb agulla de cosir i amb teles entrellaçades i molta creativitat personal fan meravelles.Imma Roldán,exerceix de professora i fa ja anys que es dedica a aquest podem dir hobby artístic ahir es van mostrar els treballs fets en aquest primer curs per les alumnes .
Cal recordar que l’any 2007 i dins la setmana del 8 de març organitzada per l’associació de dones La Fita a la mostra d’artesania on ja van participar Labors de Cubelles i Les Tresines i més dones que van aportar treballs de Patxword .Avui ja es una realitat i que permet assegurar que Labors de Cubelles ja consolidada a Cubelles i on moltes dones seguiran oferint a partir d’aquest any una mostra anual propia dels seus treballs. Eixís ho comentaven ahir entre rialles i molt contentes totes celebrant l´inauguració.


1.12.08


FEMDART es un col·lectiu de dones artistes .
Hi formen part Nati Soler,poeta de Llorens del Penedès ,Mercè Insener gravadora i Francesca Calaf de Vilanova i La Geltrú ,pintora i coordinadora del citat grup ,Sílvia Estruch pintora i dona de teatre amb estudi a Vilanova,
Camil-la Peréz,ceramista,galerista i promotora cultural del Vendrell,Satoko Somekawa,pintora e ilustradora de Cubelles,Montse Martínez il·lustradora gravadora i ceramista,
Maite Prades guanyadora del Don-art 2009 ,
Ester Alsina, Ester Villa i Maka Fidyka (Belles Arts )que tanquen la composició del citat grup.
La Fita associació de Dones de Cubelles
organitza i presenta a Cubelles FEMDART, dijous 18 de desembre al Pic & Jazz a les 19 h.
Adreça Pic&Jazz
Jacint Verdaguer,20 ,Cubelles
938952914



Sessió informativa del projecte de pavimentació del nucli antic, el 5 de desembre
Notícies - Obres i Serveis
28/11/2008
Seguint l’objectiu estratègic fixat al Pla de Mandat 2007-2011, consistent en la reordenació i rehabilitació del conjunt de voreres, asfalts i serveis de la via pública al conjunt del municipi, l’Ajuntament està treballant en el Projecte de reurbanització (pavimentació) del Nucli Antic de Cubelles.
Per l’abast i l’afectació del projecte, així com per donar compliment a l’article 2 del Reglament de Participació Ciutadana relatiu al dret d’informació, l’Ajuntament ha considerat oportú organitzar un acte de presentació pública del citat projecte el proper dia 5 de desembre a les 19 hores al Cinema Mediterrani i en la que intervindran l’Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, i el regidor d’Obres i Serveis, Joan Albet.
Prèviament la regidoria d’Obres i Serveis ja s’ha reunit amb tots els veïns dels immobles afectats dels carrers del nucli antic de Cubelles on s’actuarà.
font:

30.11.08



miradasdesola-sol

i ara un pel d´humor ,bon cap de setmana !!!