15.8.08

fotos/arxiu Diari de Cubelles
Cubelles ahir va ser una FESTA !!!!!!!!!!!

i Major !!!!!!!!!


14.8.08

Un olé molt fort per Labors de Cubelles !!!!!!!!


L’Ajuntament de Cubelles estrena domassos de Festa Major

Notícies - Altres informacions

13/08/2008
L’Ajuntament de Cubelles ha estrenat aquest migdia els seus nous domassos de la Casa de la Vila. Els tres penons, que decoren els tres balcons característics de l’edifici principal cubellenc, han estat elaborats de forma artesanal per l’entitat local Labors de Cubelles.
Els domassos els han instal·lat les mateixes autores de la seva fabricació, acompanyades de l’Alcaldessa de la vila, Maria Lluïsa Romero, i de les regidores de Festes i Tradicions i Promoció Cultural, Noemí Cuadra i Prudència Carrasco, respectivament. Els nous elements decoratius lluiran des d’avui fins el 18 d’agost, en què la Festa Major cubellenca tocarà al seu final oficial.

L’Ajuntament de Cubelles agreix públicament la tasca de les membres de Labors de Cubelles que amb aquesta col·laboració han tornat a demostrar la seva total predisposició a participar en aquelles activitats pròpies de la seva raó social que el Consistori cubellenc els hi ha proposat, d’una forma il·lusionant i totalment desinteressada.
Font:

12.8.08

foto/arxiu/Diari de CubellesLlançaments de 12 Morterets a la Plaça del Castell, a les 12h del migdia ,dimecres 14 d´Agost
cartell/font www.sant-andreu.com

La nit de dimecres 13 d´agost a la plaça del Mercat
Molt recomanable.

11.8.08
Primer Torneig Tennis Taula a Cubelles
Organitzat per el Club Esportiu Cubelles dissabte dia 9 d´agost va tenir lloc el Primer Torneig Tennis Taula per federats ,al pavelló del Poliesportiu de Cubelles i el diumenge dia 10 pel matí el
V Torneig Tennis Taula per a tothom.
L´alcaldessa Mª Lluïsa Romero i el regidor d´Esports,Lluïs Pineda van donar els guardons als guanyadors.