5.9.08


Novetats Pic&Jazz
Música clàssica
Tornem, desprès d'aquest estiu tant interessant i caluros,
amb els nostres díes musicals, i mès endevant amb les cates.

Us hem preparat, per començar la temporada, un concert de veu i
guitarra clàssica,

la veu: ALICIA PRIETO NIETO
la guitarra: YOLANDA MARTIN EROSTARBE

El programa de concert:
Seguidillas (Ferran Sor 1778-1839)
Romanzas Castellanas medievales
Cançons populars catalanes
Cançons populars espanyoles
Cançosns populars
Cançons de la cuina
Dia : 09 de Setembre
L'horari d'actuació de 19.30h fins les 21.00h
Preu de la entrada....................... 10 €

Consumició mínima....................... 3 €
Aforament limitat.
Us esperem !!!
La nostre adreça
Jacint Verdaguer nº 20
el telefon
93.895.29.14

3.9.08

A. Soler


M Trives/ Diari de Cubelles

A finals del mes d’agost sempre grups d’estiuejants i amics de sempre, acostumen a fer sopars a on donen per finalitzat l’estiu i de nou comencen el cicle del retorn al treball. Tenim hàbits comuns i la efectivitat de qualsevol celebració a l´entorn d’una petita festa a on nostàlgies i una bona relació, motiva que tots plegats siguem un pel mes feliços entre amics que es coneixen fa temps. Bon retorn a cadascú a les seves tasques o a la rutina del dia a dia. Fins a la propera i fins el proper Sant Ramon i com diu Elvira Lindo també a la seva Santa ,felicitem de pas !!!
Associació La Fita de Cubelles informa....

La Fita, en motiu de la Festa de la Verema torna a promoure una nova edició de pirules de plaques de cava. Fa dos anys varem iniciar aquesta col·lecció i aquest any dues noves pirules amb una edició limitada només de 100 cadascuna, surt a la venta . Si voleu fer reserves envieu un e-mail a dones_lafita@yahoo.es donant el nom i cognom i telèfon o també dimecres de 18h a 20 h adreçar-vos al despatx nº 6 del Centre Social.

Associació Dones La Fita de Cubelles

(Imatges pirules 2006 editades i esgotades)

Una vegada exhaurida la edició es comunicarà


2.9.08

Arriba la XXI edició de la Festa de la Verema amb un canvi de format
Cubelles celebrarà els dies 12 i 13 de setembre la XXI edició de la Festa de la Verema, que enguany presenta novetats en el seu format. Tot i mantenir-se l’espai, la plaça del Mercat, la concepció de la festa fa un gir total i es tornarà a centrar en el món del vi i el cava, amb la incorporació de la mostra de la gastronomia local.

La primera de les novetats és l’eliminació de la fira comercial i d’entitats, que en els darrers anys havia robat tot el protagonisme a la fira de vins i caves. Amb l’objectiu de promocionar els productes vinícoles a través dels comerços locals, enguany només podran disposar d’estand de participació a la Verema els establiments que disposin de domicili social a Cubelles i que ofereixin estand de vi i cava, o bé estand amb degustacions de restauració. Cada un dels expositors de vins i caves oferiran els productes d’unes bodegues. Així, a l’estand de Cal Tala es podran tastar els caldos de Caves Mestres, Bodegues Pinord i Caves Hill; al Racó de la Vila els vins i caves de Caves Ferret, Caves Nadal, Torelló, Canals & Munné, Raimat, Cordoniu, Caves Gramona i, U més U fan Tres; al Pic&Jazz tindran els productes de Caves Rovellats, Vinya Sílvia, Caves Naveran, Clos de la Bauma, Emendis, Alsina Sardà, Can Bonastre, Blancher caves i vins, Can Ramon Viticultors, Agrícola Falset Marçà i Parxet; La Cuineta oferirà els vins i caves de Cuscó Berga, Mondes, Emendis i Alsinac; mentre que el celler Què bo tindrà Caves Vallformosa, Alsina Sardà i Celler Unió. La organització posarà a la venda dos tiquets de degustació de vi o cava. El primer, al preu de 3€, inclou 2 degustació i la copa commemorativa de la XXI edició de la Festa de la Verema, mentre que també es posarà a la venda un tiquet únicament amb 2 degustacions de vi i cava al preu de 2€.
Font :

1.9.08

M.Trives/ Diari de Cubelles
Els matins a la radio tornen a la normalitat,cadascú de nosaltres selecciona la seva emissora de radio i manté una atenció a orella mig oberta per si alguna informació ens motiva a pujar el so. Ja no tenim en Bassas i molts , decebuts van punxant d’altres emissores fins que recalem a la que ens manté l’atenció. Tenim a RAC1 que avui com d’altres inicia la temporada radiofònica i tot llegint aquest matí el diari Avui ,sembla que els espais estrella continuen. Jo mateixa estic enganxada a Minoria Absoluta que amb claus de bon humor desgranen l’actualitat i mentrestant cou el caldo o el sofregit . També estic atenta a Radio Cubelles que disposa de bons espais Cubjazz ,Barreja't amb mi ,Cubelles a les dotze (Tertúlia),Tornem als seixanta i d´altres que us recomanem escoltar i a més som a Cubelles i de Cubelles i disposem d´una emissora amb pedigrí i solera. Bons professionals ,bons col·laboradors i poc espai es cert ,també .Ja arribaran temps millors a ben segur.

Au ! Clikeu Radio Cubelles http://www.radiocubelles.net/

Llegir el contingut del Avui a RAC 1, nova temporada

http://www.avui.cat/