2.7.11





Kiko Font, no es la primera vegada que com a col·laborador del Diari de Cubelles envia boniques imatges, captades per un bon ull fotogràfic del que disposa .


Aquestes son d´ Eivissa.

FESTA DE LA POESIA DE SITGES


que tendrá lugar los días 1, 2 y 3 de julio. Todos los actos son abiertos y gratuitos. Como veréis en el programa se trata de una Fiesta donde la POESIA es la auténtica protagonista. Célia Sànchez-Mústich y Joan Duran i Ferrer han hecho posible desde el 2007 reunir a un grupo de 7 poetas (6 en lengua catalana) para hacerles un homenaje popular y lúdico, conocerlos un poco mejor y compartir su poesía entre tod@s l@s asistentes. Este año es la 5ª edición en la que he sido invitada. El programa incluye música, danza, circo, exposiciones, batucada y por supuesto Recital de poesía en los Jardines del Retiro. Como verés muy variado y sorprendente. Podéis descargároslo en la siguiente dirección:

http://www.festapoesiasitges.cat/Poesia/Festa_Poesia_Sitges_-_2011.html


L@s poetas invitad@s este año serán:

CARLES DUARTE
MARTA PESSARRODONA
MIQUEL DE PALOL
ANNA MONTERO
ESTER XARGAY
PERE PENA
GLORIA BOSCH



Enviat Gloria Bosch
www-Veus-de-dones.blogspot.com

30.6.11



Excelente método de relajación profunda

Aliviador de estrés, depresión, trastornos emocionales y ansiedad

FORMACIÓN EN UN DÍA - GRUPOS REDUCIDOS

Reservas al 660 203 711

29.6.11


El CAP Cubelles serà l’únic de la comarca que donarà servei fins les 00h
Notícies - Salut
29/06/2011
Els governs de Cubelles i Cunit i la direcció de l’Àrea Sanitària Bàsica han presentat les mesures de reordenació sanitària per a l’estiu
Els ajuntaments de Cubelles, Cunit i responsables de l’Àrea Sanitària Bàsica Cubelles-Cunit han presentat en roda de premsa les mesures de reordenació sanitària per a l’època d’estiu. Aquesta actuació es realitza cada any en funció dels estudis d’activitat dels anys anteriors i enguany tindrà vigència de l’11 de juliol fins al setembre.

La mesura per al CAP de Cunit suposarà l’atenció fins a les 21h. i es traslladarà l’atenció del cap de setmana al CAP Cubelles en horari de 8 a 00h. Pel que fa al Centre d’Atenció Primària de Cubelles, l’atenció s’allargarà amb el servei d’urgència fins a les 00h. tots els dies de la setmana, a diferència de la resta de centres del Garraf, on l’atenció finalitzarà a les 21h. i les visites posteriors es derivaran als hospitals de Sant Camil a Sant Pere de Ribes, i de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú. En aquest darrer centre, s’incorporarà un equip format per un metge i una infermera amb els quals s’hi podrà contactar de forma directa per telèfon per realitzar diagnòstics, recomanar tractaments o oferir un servei de visita a domicili. El telèfon de contacte serà o bé el 061, d’emergències mèdiques, o un nou número que s’habilitarà en les properes dates.

Aquesta reordenació sanitària respon als estudis d’activitat realitzats segons els quals la ràtio de visites a partir de les 00h. als centres d’atenció primària és inferior a una visita/hora en l’època estival. Així doncs, aquestes mesures permetran millorar el servei que s’ofereix fent-lo més eficient. Els canvis seran comunicats a la població per part de la pròpia àrea sanitària bàsica a través d’informacions publicades als propis centres mèdics. A finals de setembre es preveu realitzar una valoració del servei i de l’eficiència de les mesures que s’adoptaran a partir de l’11 de juliol.

Ambulància a Cubelles


D’altra banda, la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Cubelles ha avançat que els Ajuntaments de Cubelles i Cunit estan en converses amb el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per obtenir un reforç del servei d’ambulàncies. L’objectiu és aconseguir que es doti a Cubelles d’una ambulància de suport vital que doni cobertura a les dues poblacions durant els mesos d’estiu i que, es millorin els temps de resposta a les atencions mèdiques a domicili.

A l’acte van assistir-hi l’Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel; l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carrera; els regidors de Sanitat d’ambdues poblacions, Josep Ma. Hugué i Lola Domènech, respectivament; i personal de l’Àrea Sanitària Bàsica encapçalat per la coordinadora del CAP Cubelles, la Dra. Cristina Gallardo.


A vegades trobar-se al lloc apropiat davant un punt determinat i a la butxaca portar una petita càmera fotogràfica permet fer fotos com aquesta . Es el que li va succeir a Xavi Font veí de Cubelles i bon amic personal sorprenen amb aquesta foto publicada a La Vanguardia .
Divertit oi ?


La diplomàcia també està en crisi. La prova la teniu a la foto, que parla per si sola" Xavier Font Verdaguer

Xavier Font Verdaguer Barcelona


"La diplomàcia també està en crisi. La prova la teniu a la foto, que parla per si sola". Así se expresa, entre irónico y divertido, el lector Xavier Font Verdaguer, que tomó esta imagen en la barcelonesa calle Nicaragua. No sabemos si las medidas de ahorro también han llegado al cuerpo consular o si simplemente el representante diplomático es un amante de los históricos Seat 600.

Font : http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/index.html

28.6.11





foto/M. Trives



Ja iniciats els primers dies d’estiu ,un diari un cafetó i sota l’ombrel·la de qualsevol terrassa del passeig permet gaudir d´una primera hora en que el sol no crema i la fresqueta acaricia lleument el rostre. També una volteta matinera amb bicicleta et prepara per el dia que comença a esclatar.