3.10.09

fotos/Xavi i Elena
















La cloenda de la exposició Àfrica no ens oblidis va donar lloc a PIC & JAZZ un sopar acompanyat de música africana . la qualitat i el ritme va ser excel·lent. i va engrescar a tothom .
A partir de avui dissabte 3 de octubre trobareu part d’aquesta exposició i de les pintures de Montse Ayuso . La venta de les pintures i fotografies va destinat a l´ orfenat Agape de KwaZulu Natal motiu central i solidari del perquè d’aquesta mostra que va tenir lloc al Hotel d’entitats organitzada per La Fita.


Jacint Verdaguer, 20-Cubelles
telefòn: 938.952.914

1.10.09

foto/arxiu X. Font
ull del fotogràf

Obrim un nova finestra a Diari de Cubelles.
Un món ple d’imatges boniques,algunes espectaculars fetes captant el que veu a traves del seu objectiu l´ull del fotògraf. Aquesta excel·lent mostra fotogràfica i que oferirem puntualment. Podeu enviar les vostres a

dcubelles_diari@yahoo.es

Surfistes a Sidney (Austràlia)


30.9.09

font: alocubano.nireblog.com





M.Trives/Diari de Cubelles


Arrel de que la paraula crisis surt a tot arreu i preocupa i molt a tots els ciutadans tenim noticies de les mesures preses per el Govern per afrontar la situació difícil en que ens trobem. Les diferents maneres d’afrontar i pretendre resoldre aquesta situació fa que llegim als diaris informacions respecte a la actitud diferent entre governs de l’aplicació de mesures.
Les grans economies europees sembla que per reanimar el consum rebaixen impostos ,llegiu a Rebaixes d’impostos arreu d’Europa a el Diari Avui ,on també Antoni Serra Ramoneda 'Discutible reforma fiscal', por Antoni Serra Ramoneda analitza del que vol i proposa aplicar el Govern. Mentre l'Estat espanyol apuja les taxes ,tenim Sindicats ,patronals i consumidors opinant a El Periòdico Rechazo de patronal, sindicatos, autónomos y consumidores que semblen no coincidir amb els pressupostos dissenyats. Cal llegir atentament diferents parers !



Sessió informativa, el 7 d’octubre a les 19h
El proper 7 d’octubre a les 19h. el cinema Mediterrani acollirà una nova sessió informativa. En aquesta ocasió el tema principal serà la devolució dels resultats del procés participatiu que el Consistori va engegar per a la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), també conegut com a Pla General.
Aquest procés va ser una consulta a la ciutadania de Cubelles per definir el futur del municipi que es va materialitzar en uns tallers on tothom podia donar la seva opinió a través del treball en petits grups amb el suport de dinamitzadors de grup i treballadors municipals.
Incidències a la circulació municipal per la pluja


Notícies - Seguretat Ciutadana
30/09/2009
La Policia Local de Cubelles ha informat del tall de carrers i passos soterranis a causa de les fortes pluges caigudes aquesta matinada a la vila.
Els carrers tallats són l’avinguda de la Riera, en direcció a la zona marítima a l’alçada del carrer Miguel de Cervantes, així com el pas de vehicles d’alçada especial que passa per sota de la via del ferrocarril i que uneix amb el passeig Fluvial. També s’ha tancat el pas sota la via del tren al carrer Arles de Tec i el carrer de les Roses; la confluència dels carrers Rafael de Casanovas i avinguda Onze de Setembre, en direcció a Cunit per la inundació del torrent d'en Pedro; i el carrer Millera a la seva confluència amb els carrers Paris i Charlie Rivel.

Així mateix, la Policia Local recomana precaució en la circulació pel municipi atès que s’han aixecat diverses tapes del clavegueram. El personal de la companyia d’aigües i clavegueram, Sorea, així com els agents locals i el personal de la brigada municipal treballen per recuperar la normalitat.

font: http://www.cubelles.cat/

28.9.09

El Secretari General de Telecomunicacions explicarà en una reunió l’estat del desplegament de la TDT

La trobada es va acordar el passat mes de juliol a la Secretaria de Telecomunicacions i s’hi convoquen associacions veïnals, administradors de comunitats de veïns i instal·ladors
més informació a
El Secretari General de Telecomunicacions explicarà en una reunió l’estat del desplegament de la TDT

Font: http://www.cubelles.cat/

27.9.09



Encara pots visitar l´exposició Àfrica no ens oblidis. Dimecres 30 de setembre cloenda .
A les 9h del vespre del mateix dia 30 sopar concert a Pic & Jazz amb música africana.
Per reserves
PIC& JAZZ, Jacint Verdaguer, 20 telefon, 93.895.29.14
(Preu sopar i concert /40 euros)