8.1.11

Disposeu encara fins el 25 de gener per concursar al Premi de Poesia Dolors Thomas impulsat per l’entitat de Dones La Fita .Tanquem les admissions el mateix dimarts 25 per la tarda. Animeu-vos a concursar !

Bases Premi de Poesia Dolors Thomas

1.Els treballs es poden presentar en català o en castellà. La temàtica serà lliure .
2.Els poemes han de ser originals i inèdits,amb una extensió mínima de 40 versos i màxima de 80.
3.Els originals, s’han de presentar per triplicat a doble espai i fer constar a la coberta, a més el títol corresponent, el nom del premi a que es presenta,en aquest cas Dolors Thomas
4. També heu d’adjuntar la plica amb nom, cognom, l’adreça, telèfon de contacte i la fotocòpia D.N.I. de l’autor o l’autora del poema en un sobre apart tancat inclòs al mateix sobre.
5. La data límit d’acceptació serà el 25 de Gener de 2011 i el lliurament es donarà el 19 de març de 2011 a la sala de la Rectoria de Cubelles a les 19h.
6. El premi lliurat es de 300 euros al guanyador o guanyadora.
7. El jurat constituït decidirà quin o quina es el guanyador o guanyadora. També una menció especial a un primer i segon finalista.
8. La presentació dels originals comporta l’acceptació integra d’aquestes bases.
9. Transcorregut un termini màxim d'un mes, es procedirà a la destrucció dels originals no reclamats

Associació Dones La Fita.
*La Fita disposa al l'Hotel d'Entitats de Cubelles on podeu deixar els originals a la bústia o per correu...
c/ Joan Roig i Piera 3-5 Cubelles 08880

5.1.11

arxiu/Diari de Cubelles/Nit de Reis 2011








CAVALCADA DE REIS A CUBELLES 2011




4.1.11




Que millor que la musica ,com a regal de Reis ,escolteu i segur que us agradarà !!!!!!!!.

Hallelujah Chorus - Must See!

3.1.11




fotos arxiu Diari de Cubelles 2010


La cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arriba el 5 de gener


Enguany, per tal de millorar la seguretat dels assistents, s’ha modificat lleugerament el recorregut, fent que les carrosses entrin a la plaça de la Vila des de l’església de Santa Maria.
Els Reis Mags sortiran des del carrer de la Creu a les 19 hores. D’aquí enfilaran el carrer Rocacrespa, el passeig de Vilanova, la plaça Jaume Marsé, la plaça de la Font, el carrer Àngel Guimerà i, finalment, accedirà a la plaça de la Vila des de l’església, baixant el carrer Major. Un cop a l’Ajuntament, l’Alcaldessa donarà la clau de totes les cases i els Reis es dirigiran a la canalla, concentrada a la plaça.






2.1.11


Diari de Cubelles

Ja tenim la llei i ara que ?

No es pot fumar a bars ,restaurants,parcs i espais propers a centres escolars i hospitalaris .Adient la llei per les conseqüències pròpies que provoquen a fumadors actius i passius. De tots es conegut el efecte negatiu del tabac pro si es considera que es tant nociu potser caldria evitar la seva venta a tot arreu ,ja que els fumadors seguirem adquirint als estancs i llocs permesos el paquet de tabac desitjat .Ara tindrem veïns i veïnes emprenyats a la sortida dels bars i discoteques a les hores en que la gent dorm i tenen tot el dret de dormir tranquils,com també un possible ressorgiment del cèlebre botellon causant d’aldarulls i manifestacions veïnals tant comentades. A Cubelles segurament acostumats que a les set de la tarda al hivern ja no trobem gent al carrer aquesta possibilitat es minsa ,pro al estiu ja veurem! a menys que la gent deixi de fumar en aquets mesos que falten i es complicat! De moment tothom al crit al cel menys els no fumadors que es mostren contents,els demes trinen ! restauradors i propietaris de bars que han fet despeses anteriorment per ubicar un espai apropiat per fumadors es mostren un pel emprenyats i els fumadors també!

Qui vulgui deixar de fumar ,mes val oblidar les cigarretes a un calaix i sempre tenen l’alternativa de mossegar-se les ungles en moments de tensió o desprès del cafetó de maquina de la planta quarta ....evidentment ja que al bar de sota l’oficina difícil serà.

Diari de Cubelles
Ja som a 3 de gener de 2011. Deixant darrera un any 2010 un pel sacsejat .
A Cubelles les informacions aparegudes a mitjans locals i comarcals han parlat d’un any en que un govern iniciat al 2007 composat per PSC CIU ERC i trencat aquest acord amb la sortida de CIU al 2010 ,va provocar el resultat d´un govern en minoria i amb temes a resoldre i pendents importants .

Un POUM fallit i de moment encallat amb una feina important al entorn del mateix ,pressupostos una i altre vegada qüestionats , i sobre la taula de negociació un sin fi de conseqüències pel retard, potser subvencions pendents i de fils molt prims i un llarg etc. . Potser la tossudesa mantinguda pel govern de PSC i ERC per aconseguir acords , finalment van establir vies de diàleg que van provocar un apropament de posicionaments desitjat amb CIU,ICB,ICV i PP en determinats punts aprovats . Benvinguts siguin ! potser un pel tard...

I ara un repàs a les informacions puntuals i referents en aquest any 2010, que cal revisar si ho desitgeu ...















Font : http://www.cubelles.cat/