3.9.09M. Trives/Diari de Cubelles
L'Ajuntament de Cubelles aquest any fa noves propostes per aquesta XXII edició de la Festa de la Verema. Eixís va informar-ho Rosa Fonoll regidora ,responsable de Turisme Desprès d´anys en que la Festa anava perdent el sentit i contingut real i de qualitat ,sembla que aquest any es vol iniciar un tomb que permeti recuperar l’esperit de la pagesia un pel malmès en unes edicions en que no sabíem si érem en una Fira de cotxes,de perruqueria o massatges todo a 100, amb tots els respectes cap aquets gremis .No eren en el lloc adequat d’ubicació per mostrar aquets productes.
Aquets dos últims anys ja es van detectar moviments interessats en donar una volta de clau i sembla que es vol anar per aquest camí millorant continguts.
Au! Anem a la Festa gaudir de noves propostes!

2.9.09

foto nº 32/M.Trives


BALCONS i JARDINS

1.9.09

foto/arxiu Diari de Cubelles

Campeonato de España de Patín a Vela

Del 26 al 29 de agosto de 2009 se ha celebrado en El Saler (Valencia) organizado por el Club de Vela Dehesa el Campeonato de España de Patín a Vela en sus dos modalidades sénior y júnior. El Club Marítim Cubelles ha estado representado con dos navegantes de sénior y dos de júnior, la participación ha sido de las mas numerosas 74 patines de los cales 52 han sido patines séniors y 22 han sido patines júniors. El hecho histórico se ha producido al clasificarse en tercera posición de patín júnior Jordi Obach Rafel a bordo de su Pajaritu Petit, ya que, es la primera vez que nuestro Club consigue esta posición en un Campeonato de España. Destacar también la octava posición de Pol Álvarez en patín júnior que demuestra el alto nivel de nuestros navegantes. En patín sénior nuestro buque insignia desde hace años Jordi Aranega (de 1ª categoría) consiguió en la clasificación absoluta la posición numero dieciséis que es un muy buen resultado ya que el nivel de los participantes era uno de los mas altos de todos los tiempos, dicho nivel mencionado lo demuestra la posición numero cuarenta y uno obtenida en la clasificación absoluta por Jordi Obach Xifra (de 2ª categoría) pero que representa la quinta posición en su categoría. Felicidades a todos ellos por haber puesto a nuestro Club entre los mejores y una especial felicitación a Jordi Obach Jr por su gran logro
Font: Club Maritim Cubelles

31.8.09

foto nº 31/ Ferrán/

BALCONS i JARDINSEl nostre gat
es molt divertit
puja i baixa
i seu al jardí