20.8.10

foto/M. Trives/arxiu Diari de Cubelles


HAVANERES A LA PLATJA LLARGA DE CUBELLES

GRUP HAVANA XICA

21 D´ AGOST A LES 10 DEL VESPRE

BRINDAREM AMB EL CREMAT DE RON MARINER I ACOMPANYAMENT

PRIMER ANIVERSARI ASSOCIACIÓ BARRI DE MAR

foto/J Miralles/arxiu Diari de Cubelles


Arrenca el X Open Vila de Cubelles

El Club Marítim Cubelles es prepara per acollir noves regates aquest cap de setmana


Avui arrenca el X Open Vila de Cubelles de Festa Major que es disputarà a les pistes de tennis del Poliesportiu i que es tancarà el 22 d’agost. Es tracta d’un circuït juvenil d’estiu amb categories benjamins, alevins, infantils, cadets i júniors (masculí i femení). Vàlid per a la classificació nacional. Les finals es faran a partir del dissabte, 21 d’agost. Organitza el Club de Tennis i la Federació Catalana de Tennis.


D'altra banda, el Club Marítim Cubelles es prepara per acollir noves regates aquest cap de setmana. En aquesta ocasió amb el Trofeu Gallastegui de patí de vela, i després que diumenge tanqués la 39 ena edició del Trofeu Cubelles Optimist Pati de vela sènior i Júnior.

Font Radio Cubelles

18.8.10

foto/arxiu Diari de Cubelles 2008

M. Trives/Diari de Cubelles



Ja som a mitjans del mes d´ agost.
Dues setmanes mes i la proximitat de la tardor serà evident.. Les terrasses properes a la platja començaran a buidar-se a les nits. Els jardins i balcons amb finestres baixades formaran part de la normalitat i nomes la presencia a les nits de petits focus de llums a determinats habitatges en alguns indrets, mostraran una presencia evident de veïnatge a la proximitat de la platja tocant a la sorra ,on les llums de les faroles il·luminen les palmeres del passeig desert i les cafeteries obertes fora de temporada estiuenca son poques .Queden mol endarrerits els temps en que Cubelles un poble amb pocs habitants rebia tots els anys famílies d’estiuejants ,la majoria de Barcelona i que allargaven les vacances fins els últims dies de setembre.
Una berbena de Santa Rosa ,al Cafe Armengol tancava la temporada d estiu .Desprès del mes d´ agost quasi sempre plujós , setembre mostrava un sol punyent en uns dies en que la sorra de la platja era mes daurada i el mar mes blau .Llavors encara molts de nosaltres érem feliços i despreocupats ,el temps era tot nostre i ens sentíem protegits .L’olor dels coves de raïm a la entrada de cases del poble ,on els cups eren a punt per una collita esperada ,impregnava els carrers.
La tardor com llavors,com ara, sempre arriba al seu temps. any darrera any ....





Tot sovint trobem a les pagines dels diaris les noticies de les desaparicions de excel·lents musics i cantants que han format part de la llegenda del mon del jazz. La majoria a pesar de la seva edat ja entrada en anys pro encara en actiu artísticament han ocupat les cartelleres de teatres,festivals .Aquesta vegada una gran dama del jazz ,Abbey Lincoln ,ha dit adéu. Escolteu aquest vídeo i apreciareu la qualitat de la seva veu .

17.8.10


Comunicat de La Fita


Volem públicament mostrar el nostre rebuig a una actitud fora de lloc comesa per Joan Rodriguez Serra ( regidor representant de ERC a Cubelles) que amb la seva actuació potser irreflexiva cap a la persona d´ una dona ,Rosa Fonoll (regidora representant de CIU ) que formava part com a comparsa del grup de Les Gitanes i que públicament en un sopar dins els actes de la Festa Major de Cubelles ,va bolcar el contingut d´ un got a la seva persona intencionadament. Nosaltres com a entitat que sempre hem defensat el respecte cap a les persones,homes i dones no podem passar per alt aquest fet i si recriminar aquesta actitud en aquest cas ,cap a una dona i la fragilitat de sexe evident.Independent dels motius pels que el senyor Rodriguez Serra al·legui per disculpar-se a posteriori , mai es justificable aquest atac i si recomanable una reflexió a temps inductora de mantenir la serenitat en tot moment sempre i el respecte com a prioritat.

Associació Dones La Fita

16.8.10







fotos/X. Font/Festa Major 2010
A quest any ,Artur Peguera periodista esportiu de TV3 va oferir el pregó corresponent al 2010 i que tots els anys precedeix el Cercavila amb la ballada de les colles a la plaça del Ajuntament.