12.2.11



fotos/arxiu Diari de Cubelles 2011




‎12 de febrer a les 10h.Inaugurat l’skatepark situat al Parc del Prat de Cubelles. La nova infraestructura, que ha estat subvencionada a través del FEOSL, donarà resposta a la necessitat d’un espai que reclamaven els joves del municipi.
Un bon tou de joves omplen la pista.



I ara , bon cap de setmana ! i perquè no ? un riure i millor ... amb POLONIAAAAAAAAA !

11.2.11


Plaça de la Vila com sempre puntual a les entrevistes de totes les setmanes ,i una vegada mes l’alcaldessa de Cubelles , Mª Lluïsa Romero es a l’emissora on respon a les preguntes d’Angels Fuster sempre atenta a l’actualitat del municipi.
Podeu escoltar al d´avui divendres i que nomes cal clikar el podcast de Radio Cubelles..


10.2.11

imatge/Albert Soler
En motiu dels 10 anys de treball i activitats de la entitat Dones La Fita de Cubelles estem treballant en oferir aquest mes de març una exposició que recollirà imatges fotogràfiques,documents i cartells de tots aquets anys en que l’associació ha treballat i de valent ¡ Aquest any de nou l’agulla de plata atorgada a una dona per la seva projecció local ,professional i social serà atorgada el mateix dia de l ’inauguració al Centre Social. Aquest any l’entitat ha considerat atorgar a Àngels Fuster directora de Radio Cubelles el citat guardo.
Una vegada mes per segon any tenim en vistes el II Premi de Poesia aquest any ja sota el nom de Dolors Thomas poeta local,sòcia de l’entitat i que sempre va confiar amb nosaltres .Ens agradaria comptar amb totes les persones que han fet possible aquest llarg camí.
Fins aviat! en que us donarem a conèixer les dates i mes informacions!

Associació de Dones La Fita
Associació d'Amics de la Unesco de Sant Cugat ofereix una xerrada el dimecres 16 de febrer a les 19 h. a l'Arxiu Nacional de Catalunya a a càrrec de JORDI DESOLA* autor del llibre ¨Metges i malalts : un diàleg tan difícil com imprescindible"

*Jordi Desola (Barcelona 1947) és llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona (1972) i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (1987). Té els títols d’especialista en Medicina Interna (Barcelona, 1976), en Medicina del Treball (Barcelona, 1979) i en Medicina de l’Esport (Montpeller, 1984). Ha cursat estudis de malalties infeccioses a Londres i Oxford, i de medicina hiperbàrica a Marsella i París. És director del departament mèdic del CRIS i de la seva Unitat de Terapèutica Hiperbàrica des del 1976, i, alhora, és metge d’assistència primària, des del 1978, primer de l’INSALUD i després de l’Institut Català de la Salut (ICS).

9.2.11


Donart
El projecte DONART neix l’any 2006, està adreçat a totes les dones artistes residents a Catalunya i que treballin dins l’àmbit de les arts plàstiques.
Les guanyadores de les edicions fetes fins ara han estat:

DONART 2011: Lola Roig (Barcelona)
DONART 2010 ; Arian Morera (Igualada)
DONART 2009: Maite Prades Artigues (VNG)
DONART 2008: Núria Corretgé Igea ( Sitges)
DONART 2007: Ana Maria Almirall- Germain (Vilafranca del Penedès)
L’organització d’aquest premi per part de la Frontissa és una idea original de Na Francesca Calaf, artista plàstica, coordinadora del premí i comissaria de l’exposició
Col·laboren així mateix l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, L’Institut Català de les Dones i Caixa Penedès.
Cada any, durant el mes de març es fa una exposició de l’obra de la guanyadora.

Un espai lúdic i molt esperat per els joves obre portes el proper 12 de febrer.
Ha suposat un cert llarg recorregut i ja fa dies que son revisats o si la economia ho permet algun que altre ha renovat el seu equip per inaugurar la pista.
Llegiu la noticia …
El proper 12 de febrer a les 10h. s’inaugurarà l’skatepark situat al Parc del Prat de Cubelles.
La nova infraestructura, que ha estat subvencionada a través del FEOSL, donarà resposta a la necessitat d’un espai que reclamaven els joves del municipi.
L’acte inaugural començarà a les 10 del matí amb la tradicional tallada de cinta per part de les autoritats locals i membres de l’empresa constructora de l’equipament. Fins a les 11h s’obriran les inscripcions per al 1r Campionat d’Skateboard de Cubelles, que es realitzarà fins les 17.30h. dividit per mòduls i en categoria sub16 i amateur. Després de l’entrega de premis als guanyadors del campionat els assistents gaudiran dels concerts de Crazy, Rima Alternativa i Hhsie con Charlot.

8.2.11

foto/M. Trives/arxiu Diari de Cubelles



Obertes les inscripcions a la xatonada popular

Font: Ràdio Cubelles

La Xatonada popular de Cubelles, que aquest any arriba a la seva desena edició, està programada per diumenge 20 de febrer
Ja s’han obert les inscripcions per a la Xatonada popular de Cubelles que aquest any arriba a la seva desena edició i que està programada per Diumenge 20 de febrer. Les inscripcions per participar-hi es realitzen de manera gratuïta a l’Oficina municipal de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17h a 19h, al telèfon 938952500 .

Una imatge de Mª Lluissa Romero satisfeta i recolzada per l’agrupació degut a la seva ratificació com a candidata del PSC de Cubelles com a cap de llista de les properes municipals i que ahir diumenge a la seu del local de l’agrupació va aconseguir el vistiplau dels militants. En un moment de la seva presentacio ja com a candidata va recordar ,que l´ anterior eslògan a la campanya municipal del 2007 va ser" Noves Idees " ¨Va afirmar novament creure amb la gestió municipal realitzada fins ara encara que es podria haver fet més, però governar en minoria i amb una oposició pensant més en erosionar que en donar un cop de mà, no ens ho ha posat fàcil per tirar endavant els projectes que Cubelles necessita i encara pendents . Va reafirmar-se en que mantindria la seva actitud igual de tossuda, constant i comprensiva per atendre les necessitats dels col·lectius socials, veïnals, culturals i esportius del municipi ¨segons font del PSC .
De moment tenim ja quatre dones ,Miquel,Martinez ,Fonoll i ara Romero disposades al que faci falta per Cubelles! Sortirem al Guinnes del Garraf ?

7.2.11

Font image/ sticksandstoneslive.blogspot.com


Rebel sense causa ? o amb causa?

M. Trives/ Diari de Cubelles

Tenim imatges eternes.Perfils de persones famoses ,actors irrepetibles i que encara sembla extretes d’imatges quotidianes emeses en qualsevol pagina de Internet a la platja,al passeig,a un carrer amb un cafè a la ma de fa pocs dies emesses. Per ells el temps es imperceptible,la perxa correspon a l actualitat i de a prop, a un model de vestimenta actual ,a una imatge del dia a dia d´avui. Camisetes,texans i pintes que corresponen al festival de Canet,al festival de Wighti i que podrien correspondre a unes imatges preses al barri de Gracia o d´un grup de joves a la platja amb una guitarra o a un concert de fa pocs mesos. Aquesta es la immortalitat de James Dean ,actor americà ,convertit pel pas del temps ,en un yayo amb vuitanta anys a les esquenes i encara resistint el pas del temps amb una determinada vestimenta ,no diferent de la que porten la majoria dels joves del 2011.Dubtem de l´ americana i corbata ja que segurament lluiria, uns texans i una camiseta i prou!
Tot un referent i etern per sempre gracies al ull del fotògraf ! I si mes no mireu l’imatge ! ...es diferent de la de molts joves a dia d’avui?

6.2.11

fotos/arxiu Diari de Cubelles









Diari de Cubelles

Dissabte per la tarda,l´associacio de Joves de Cubelles va aconseguir d´una tacada tres gols com el Barça! L´un per la empatia compartida amb tots els assistents al acta,dos per la marxeta de la batucada,i tres per el bon tret de partida ,Rei,Mas,Iniesta es van afegir !