27.11.10



I ara tenim un cap de setmana en que de nou dos equips juguen la seva ,amb dos entrenadors al davant i disposats a fer lluir de valent als seus jugadors... Quin es el resultat de joc dels Partits? Mireu aquest vídeo ,us sorprendrà.

ei..! que us pensàveu ?

26.11.10

La nostra alcaldessa Mª Lluïsa Romero amb el President Montilla acompanyats de Prudencia Carrasco,Miguel Angel Lopez i Xavier Grau regidors del Ajuntament de Cubelles del PSC,a la trobada a Vilanova amb la gent del Garraf aquest migdia a Vilanova


Una imatge que mostra un símbol del Palau Sant Jordi reconegut a tot el mon i la gent nostra amb el nom de Cubelles a peu de la foto



Gent propera,amics del PSC i adherits de l’agrupació de Cubelles es van desplaçar al Palau Sant Jordi .
Fotos/arxiu PSC 2010


10.118 electors convocats a les urnes aquest diumenge


Notícies - Alcaldia
24/11/2010
Un total de 10.118 cubellencs i cubellenques estan cridats a les urnes el proper diumenge, 28 de novembre, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Respecte les darreres eleccions autonòmiques, l’any 2006, en aquesta cita electoral s’experimenta un increment d’electors del 8,5%.

Les persones amb dret a vot es distribueixen en set seccions i diverses meses, ubicades a quatre col·legis electorals en tot el municipi corresponents a les tres escoles del municipi i el Centre Social.



A la plaça del Ajuntament va tenir lloc l’encesa de espelmes tradicional. Entitats,Partits Politics ,Veïns i Veïnes es van apropar a dipositar la llàntia de dol per totes dels dones assassinades.



fotos/arxiu/Diari de Cubelles/2010

fotos/arxiu La Fita 2010



Ahir a les sis de la tarda a la sala de la Rectoria convocat per Dones La Fita,Dones La Mar ,Por Derecho Propio i Dones amb Iniciativa va tenir lloc la lectura del Manifest en contra la violència envers les dones .Es va passar un vídeo relacionat amb les mesures a prendre en cas de patir violència i quins mitjans de protecció es diposen.


25.11.10

imatge/A. Soler/arxiu La Fita 2010

A Cubelles dijous 25 de novembre, a les 18h a la sala de la Rectoria de Cubelles , convoquem per fer lectura del Manifest vers la no violència

Dones La Fita, Por Derecho Propio ,Dones amb Iniciativa i Dones La Mar....

*.UNA VIDA DIGNA ha de ser una vida lliure de violència on la vida de totes les persones sigui el centre de les polítiques…

*Font : Manifest 25 de novembre. Xarxa de dones feministes contra la violència





L'Ajuntament de Cubelles ha organitzat els actes pel 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere. Així, la lectura del manifest i una encesa d'espelmes obriran els actes el dia 25 de novembre, a les 20h, i a la plaça de la Vila.
També s'ha organitzat un Taller de sensibilització, que anirà a càrrec de Martha E. Giraldo de Ruta Pacífica de Mujeres, i de Carolina Torrecilla de l'Associació Cooperacció. Aquest que té el nom de "Taller de sensibilització" es farà el dia 26 de novembre, a les 18h, al Centre Social.
El combat contra la violència masclista encalla en l'educació
Els experts demanen més accions de formació i de conscienciació per eradicar les agressions
Les organitzacions de dones subratllen que la llei, que ara compleix sis anys, no és suficient

Dijous, 25 de novembre del 2010

PATRICIA MARTÍN
MADRID

Amb motiu de la celebració, avui, del dia internacional contra la violència masclista, ningú dubta que la llei integral espanyola, que ara compleix sis anys, ha servit per salvar vides. Però les xifres de dones assassinades constaten que la norma no és suficient. El trist repunt de víctimes (han mort 64 dones des de començament d'any, nou més que en tot el 2009) demostra la dificultat d'acabar amb la principal causa de mort de dones de 15 a 44 anys a Espanya. El 75% de les víctimes mortals no havien demanat ajuda.

Més informació
·Contra la violència
¿Podria haver evitat el crim?
Els adolescents perpetuen les actituds pròpies del masclisme
Altres mirades sobre un mateix problema

Per eradicar els atacs i que les dones que no s'atreveixen a denunciar comencin a confiar en la justícia, els especialistes reclamen més accions d'educació i de conscienciació, així com de formació de tots els actors que poden ajudar les víctimes a escapar-se del cercle de la violència.

DÈFICIT D'ABAST / Miguel Lorente, delegat del Govern per a aquest assumpte, admet que el perfil de les 64 víctimes mortals demostra que la llei «no és que falli, és que encara no ha arribat a tot arreu». Les mesures de protecció han servit per ajudar les dones que fa menys temps que pateixen maltractaments, però no tant les que «estan més lluny de la sortida» i que per això no denuncien. Això es tradueix en el fet que ha augmentat el nombre de víctimes més grans de 40 anys i que convivien amb el seu agressor, així com el d'estrangeres i per tant desconeixedores del sistema i mancades d'una xarxa familiar de suport.
Seguir llegint a ...

24.11.10



M. Trives/Diari de Cubelles
La jornada d’ahir va ser de pur sainete . Ràdios ,premsa, informatius ,un plató de TV3 a punt i ciutadans i ciutadanes esperant una resposta que finalment va arribar des de Madrid amb un no rotund ratificant la de Junta Electoral provincial de Barcelona anterior basant-se en el fet d’incomplir el termini mínim de cinc dies establert per la llei.
Tot un dia perdut i pendents de la resolució , dos dies sencers en que la campanya ha estat difuminada i on la resta de candidats trinaven. Aquest dijous els de Polonia tenen material i el guio a punt .Per cert diuen que el plató de TV3 mante un fred polar serà això el que ha provocat tirar enredera ,no fos que s’escalfés ? De moment uns moments memorables de POLONIA ,potser premonitoris a la hora de prohibir ?

23.11.10

Fa pocs dies Canal Blau va emetre un excel·lent recull de l’entitat de Cubelles L´Aliança on un bon tou de sòcies i socis volen tirar endavant la posta en marxa d’aquest espai emblemàtic a Cubelles. Clikeu al vídeo ,us agradarà.
Per veure vídeo clikar...

Font : http://www.tdtgarraf.com/video/33708?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562
Servei gratuït de transport adaptat per a les eleccions del 28 de novembre

Coincidint amb les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 28 de novembre la Creu Roja ofereix novament un servei gratuït de transport per a persones amb mobilitat reduïda. Per beneficiar-se’n tan sols cal sol·licitar-ho prèviament trucant a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) 93.895.03.00.
Un cop realitzada la petició la Creu Roja es posarà en contacte amb els sol·licitants per tal d’acordar el tipus de transport i l’hora de recollida pels respectius domicilis per dirigir-se al col·legi electoral que correspongui.

JA TENIM A LA VENDA ELS NÚM. PEL SORTEIG DE LA "SUPER PANERA DE NADAL", DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA. SEU DE CUBELLES.
PER TAN SOLS "1 euro" TENIU QUATRE POSSIBILITATS DE GUANYAR-LA
(4 últimes xifres de la grossa de Nadal del 2010) SORT!!!!!!!!!!!!!!

AFECTATS FIBROMIALGIA CUBELLES


Font : http://www.tv3.cat/videos/3227350

Diari de Cubelles

Aquesta setmana el futur debat entre Montilla i Mas es evident ja que capta tota l’atenció i deixa un pel de banda una campanya plena de esforços ,relliscades i moments registrats y projectats en que un cert tufillo de frikisme ha campat per Internet .De moment sembla ser ,arrel d´un possible cara a cara entre els dos candidats , es a les mans de la Junta Electoral i la via lliure o no d´admetre aquest debat anunciat i també rebutjat per determinats partits. Es clar que d’arribar a fer-se, els dos candidats faran us de bones maneres i apreciable serenitat com correspon i les respostes a la hora de respectar- els temps de les seves intervencions , segurament per molt fort de contingut i de tensió existent ,que hi serà ! . L’altre dia al debat dels candidats al complert i a TV3 ,algun que altre o altra van mostrar un clar exemple del que no es el que correspon en determinats moments , al mes pur estil practicat en alguns programes de televisió i no cal fer-hi propaganda...

De moment tenim el debat a sis que va emetre TV3.