27.6.08

I les tiras d´humor de Jaume Desola...el cap de setmana



Tenim l´ oportunitat de gaudir de petites actuacions a la terrassa del Centre Social els divendres i també de cine a la plaça de la Vila.
Benvinguda la informació i també la voluntat de la de la Regidora Prudencia Carrasco en oferir aquesta alternativa.


Notícies - Promoció Cultural

Els Divendres a la fresca, que organitza la regidoria de Promoció Cultural, arrenquen aquesta setmana amb l’actuació dels alumnes del taller de música Pizzicato. Serà aquest divendres a partir de les deu del vespre i tindrà com a escenari la plaça del Centre Social.

L’objectiu de la regidoria, segons ha explicat la seva titular Prudencia Carrasco, “és concentrar a la gent que li agrada la cultura en una trobada setmanal, amb actuacions musicals en directe, teatre, cinema, entre d’altres”. Els Divendres a la Fresca seguiran el 4 de juliol amb la representació del Grup de Teatre del Casal de Cultura, i l’11de juliol hi haurà cinema fresca. Al mes d’agost, l’1 d’agost serà el torn de Jazzúl, amb Sònia Linares; el 8 d’agost actuarà la Sitjazz Band, mentre el 22 d’agost serà el torn d’Havana Latin Soul.

El conjunt d’escenaris serà la plaça del Centre Social, a excepció de la sessió de cinema que tindrà lloc a la plaça de la Vila

http://www.cubelles.cat/

i a Sitges tenim.....

SITGES POESIA


La 2ª Festa de la Poesia homenatjarà set figures cabdals de la literatura
La Festa de la Poesia a Sitges arriba a la seva segona edició després d’una arrencada d’alt nivell poètic i artístic
VD - 16/06/2008

L'esdeveniment tindrà lloc els propers dies 4, 5 i 6 de juliol, i els poetes que Sitges ha triat per homenatjar són Montserrat Abelló, Margarita Ballester, Francesc Parcerisas, Miquel-Lluís Muntané, Dolors Miquel i Manuel Forcano, en llengua catalana, i Esther Zarraluki en llengua castellana.

més informació a

http://www.vilanovadigital.com/


Ràdio Cubelles organitza una festa dels seixanta

La Festa celebrarà el primer aniversari del programa "Tornant als 60" de Ràdio Cubelles


Ràdio Cubelles celebra el primer aniversari del programa "Tornant als 60" amb un guateque, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de juliol a la sala de Festes del Restaurant "El Dúplex", situat a l’Avda Catalunya, 20, edifici la Piràmide.

La Festa oberta a tothom recuperarà els records musicals de l’època dels seixanta.

El programa "Tornant als 60", que presenta Josep Maria Ollé, es pot escoltar els dissabtes i els dijous, a les 10 del matí; i els diumenges, a les cinc de la tarda.



25.6.08


Novetats Pic&Jazz-Música 26 de Juny-Luki Guri


El día 26 de Juny ens visita un bon amic, LUKI GURI i el seu piano elèctric.
Una de les millors mans que tenim a Catalunya per acariciar el piano i disfrutar
de tota la música que en LUKI porta dins.

L'horari d'actuació, com sempre, de 19.30h fins les 21.00h.

http://es.mc266.mail.yahoo.com/mc/compose?to=pic-jazz@wanadoo.es

23.6.08

Nit de Sant Joan - Teatre Romea - Barcelona 1981 - Dagoll Dagom

La nit de Sant Joan és nit d'alegria
Estrellat de flors, l'estiu ens arribade mans d'un follet que li fa de guia
Primavera mor, l'hivern es retira
Si arribés l'amor, mai més moriria


22.6.08

foto/espacioblog.com/




Els catalans i Sant Joan

Maria Trives/Diari de Cubelles

Diuen els diaris que aproximadament 2000 tones de petards son a la venta per Sant Joan. Amb el pim pam pum habitual aquests dies qui mes qui menys troba a peu de carrer a un grupet de nens i alguns adults petant petards que sovint algun ensurt provoquen a vianants despistats. Es la festa del foc i te orígens mil·lenaris arreu del mon i a Catalunya es una de les més celebrades i habitualment eren acompanyades de fogueres a les cruïlles dels carrers ,fets que a dia d´ avui han desaparegut a la gran ciutat i a la majoria de pobles per el perill i la malmesa que suposava. La nit de Sant Joan ,només amb un permís sol·licitat amb antelació i amb mesures pertinents es concedeix encendre foc . Aquelles imatges que molts de la generació de madurets recordem als carrers de ciutats i pobles costaners,una certa nostàlgia provoca. Els petards no eren tan besties i coets i trons tampoc, comparats amb els d´ avui eren llufes . Accidents fortuïts provocats sovint per mans inexpertes trenquen l´ alegria de la nit ,eixís que a l´ hora de fer esclatar qualsevol míssil ....ATENCIÓ !!!!!!