21.1.05

LA PREGUNTA DE LA SETMANA

¿Com creus que beneficiarà el futur de Cubelles la preservació de la zona coneguda com la Platja Llarga de Vilanova?
EL "DIARI DE CUBELLES", ARA TAMBÉ EN FORMAT PAPER

L'éxit i el seguim aconseguit per la versió digital del DIARI DE CUBELLES ha motivat que el seu equip impulsor, el Voluntariat Electoral i de Suport a ICb, hagi decidit fer-ne una versió impresa en paper per ampliar la seva difusió. El DIARI DE CUBELLES està elaborat i deistribuït pel grup de voluntaris d'ICb i suposa un esforç més en l'oibjectiu d'ICb d'incrementar el volum d'informació entre aquesta formació política municipal i el gruix de la població de Cubelles. La versió en paper del DIARI DE CUBELLES tindrà periodicitat mensual.
PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI SOBRE LA REALITAT JUVENIL A CUBELLES

Pilar González, regidora d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Cubelles, va presentar dijous dia 20 de gener el contingut de l'Estudi sobre la Realitat Juvenil a Cubelles que dona base al Pla Local de Joventut 2004-2008. L'estudi recull les característiques i demandes del col.lectiu de joves de Cubelles, compresos entre els 12 i els 29 anys. Aquest informa apuntat la necessitat d'enfortir les polítiques de joventut a Cubelles davant la propera posada en marxa de l'Espai Jove a l'Hotel d'Entitats i del nou Institut de Secundària. El reforç de les polítiques de joventuit és una de les apostes més importants d'ICb en aquesta legislatura.

20.1.05

ICb a VILANOVA DIGITAL

NOTA DE PREMSA
ICb SOL.LICITA A INICIATIVA PER CATALUNYA QUE RETIRI LES SEVES FALSES ACUSACIONS I LES SEVES “MENTIDES”
Per INICIATIVA PER CUBELLES 20/01/2005 17:08:05

La Comissió Executiva d’ICb (Iniciativa per Cubelles) sol·licita formalment a Iniciativa per Catalunya que rectifiqui les seves falses acusacions i les seves mentides sobre el procés d’aprovació de les ordenances municipals pels 2005 i que accepti que ni l’Ajuntament de Cubelles ni tampoc la Diputació de Barcelona han comès cap irregularitat.
mÉS INFORMACIÓ A VILANOVA DIGITAL CLIKANT AQUÍ

19.1.05

PLATAFORMA CIUDADANA "NO A LAS TÉRMICAS"

Us adjuntem la pàgina web de la Plataforma Ciudadana "No a la Térmicas", després del gran interés suscitat per la noticia publicada fa uns dies al DIARI DE CUBELLES i que feia referència a la intervenció de la Casa Reial en la construcció d'una central tèrmica a la localitat d'Arcos de la Frontera.
Més informació clikant aquí.
Las mejores noticias para el medio ambiente sucedidas durante el año 2004

El trabajo de ONG y ciudadanos ha permitido que en 2004 se hayan producido noticias positivas como la ratificación rusa del Protocolo de Kioto o la paralización del trasvase del Ebro. Greenpeace publica una lista con algunas de ellas.
Més informació: clikant aquí

18.1.05

ICb d'adhereix a la campanya "ARMES SOTA CONTROL"

El Ple de l'Ajuntament de Cubelles va aprovar ahir una moció de suport a la campanya "Armes sota control" que promouen les ONG's Amnistia Internacional, Iansa i Oxfam.
ICb us proposa adherir-vos també a aquesta proposta clikant aquí.

17.1.05

SOBRE EL "NO" A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA

A propòsit de la diversitat de criteris i opinions en relació a la Constitució Europea, adjuntem un link on es defensa clarament el "NO".
http://noconstitucioeuropea.pangea.org/

16.1.05

ANÀLISI DE LA REALITAT JUVENIL A CUBELLES

La regidoria d'Educació i Ensenyament presentarà, el proper dijous dia 20 de gener, a les 20 hores a la Sala del Cinema, els resultats de l'Anàlisi de la Realitat Juvenil a Cubelles que s'ha realitzat en els darrers mesos. Aquest treball, realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona, aporta dades i conclusions importants sobre el perfil conjunt del sector jove de Cubelles.

DILLUNS, PLE MUNICIPAL DEL MES DE GENER

Aquest dilluns dia 17 de gener, a les vuit del vespre, se celebra, al Saló de Plens de l'Ajuntament, el primer Ple municipal de l'any 2005. Entre els punts a tractar cal destacar la Proposta d'aprovació definitiva de la Revisió del Padró municipal d'Habitants a 1 de gener de 2004 i l'Atorgament d'una subvenció a l'AMPA de la llar d'Infants La Draga. A més es tractaran diverses mocions relatives a la documentació de la Comissió d'Estudi de la Tèrmica, sobre el riu Foix i sobre el control d'armes.