29.8.09


LA FITA us convida a l’exposició de pintures de MONTSE AYUSO
ÀFRICA NO ENS OBLIDIS
Fotos Àfrica: Manel Raya i Gemma Sagarra
Fotos aigua : Rafael Oppenheimer Participen : Joan Salvat,Evaristo Oko
Gemma Sagarra,Maria Martí

Inauguració : dissabte,5 de setembre a les 18,30hHotel d´entitats ,Joan Roig i Piera,3,5- Cubelles

Organitza: ASSOCIACIÓ DONES LA FITA

* Amb la col-laboració del Ajuntament de Cubelles,sala Hotel d´entitats

Dijous va tenir lloc la cloenda del setè Festival de Jazz . The Ridiculum Byte va tancar amb una actuació esplèndida on la bona música va fer moure peus i mans. Ple fins on era`permès.
Fins el proper any !

26.8.09
La plaça del Mercat tornarà a ser l’escenari central de la festa del vi, el cava i la gastronomiamés informació a

La XXII Festa de la Verema segueix recuperant l’esperit d’homenatge a la pagesiaFont: http://www.cubelles.cat/

24.8.09


L’Ajuntament reclama a Telecomunicacions una correcta recepció de TDT

Notícies - Comunicació
24/08/2009
Els problemes de recepció del senyal de la televisió digital terrestre al municipi de Cubelles han generat un important número de queixes ciutadanes. La regidoria de Comunicació les està recollint per traslladar-les a la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, tal i com es va acordar en una reunió bilateral el passat mes de juliol, en què van intervenir l’Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, i el secretari general de telecomunicacions, Jordi Bosch.
L’onada de calor que hem patit els darrers dies, i els efectes que aquesta té sobre el senyal televisiu, han agreujat la mala recepció del senyal. La Secretaria ha pres nota de la problemàtica i demana paciència perquè encara han d’entrar en funcionament alguns repetidors programats dintre del Pla Catalunya Connecta, que han d’ajudar a millorar la qualitat de la recepció al municipi de Cubelles. Fins a finals del present any 2009 s’aniran encenent i ajustant repetidors que, segons Telecomunicacions, ha de solucionar els problemes de recepció.

Des de fa més d’un any la regidoria de Comunicació manté contactes amb la Generalitat per traslladar-los els problemes de recepció del senyal a tot el terme municipal. La secretaria ha emprès algunes accions, com l’encesa del repetidor digital de Mas Trader, una urbanització que no rebia aquest senyal. Malgrat tot, hi ha zones del municipi que tenen una qualitat de senyal molt minsa i d’altres en que, quan pugen les temperatures, aquesta la problemàtica s’aguditza. Ara per ara, la regidoria està recollint les diverses queixes dels ciutadans i es traslladaran a la Secretaria per tal que es tingui constància de la deficient recepció del senyal televisiu al municipi. Xavier Grau, regidor de Comunicació, explica que “el que demanem és que es faci un desplegament tècnic adequat i que la gent rebi el senyal del TDT, perquè hi ha molts habitatges de Cubelles que no la reben i això està generant certa inquietud”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Cubelles espera poder-se trobar novament amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per seguir tractant el calendari de desplegament del TDT al municipi.


El proper 27 d’Agost, dijous,
3er. Sopar- concert al celler, amb l’actuació del grup
The RIDICULUM BYTE
a les 21.00h i després escoltarem el Swing del grup que lidera
Luca Lavelli
Reserves al 938952914

23.8.09
Adif construeix una tanca de seguretat a les vies de RENFE

Notícies - Altres informacions
10/08/2009
El tram de via de tren que passa pel centre de Cubelles quedarà barrat per unes tanques de seguretat per evitar que es pugui creuar per punts perillosos. Adif ja ha adjudicat l’obra que consistirà en crear una barrera a banda i banda de les vies de 160 metres de llargada i de 30 centímetres de gruix de formigó armat. L’empresa encarregada de l’obra, que costarà 68.500 euros i corre a càrrec de l’administrador d’infraestructures ferroviàries, és Ingenieria y Servicios Ferroviarios SA. A banda de construir el mur de formigó que anirà del punt quilomètric 631/100 fins al 631/260, també haurà de netejar els matolls i la vegetació dels marges de les vies.

Reivindicació històrica

Aquesta ha estat una reivindicació de molts anys tant de l’escola Vora del Mar com del propi Ajuntament de Cubelles. Finalment, es va aconseguir una tanca provisional que ha durat més del previst. Adif vol millorar amb aquestes obres la integració del tram urbà, cosa que respon a l’interès dels veïns i sobretot dels usuaris de l’escola Vora del Mar, que es troba molt a prop de la via.