7.5.11



AVUI A PARTIR DE LES 16:00 AL CAMP DE FUTBOL, DIADA CULTURAL!!!


JA HA ARRIBAT EL DIA QUE TOTS ESTAVEM ESPERANT!!!


7 DE MAIG, DIADA CULTURAL DE L'AJC!!!!


T'HI ESPEREM!!!


I PERQUE????





PERQUE PODRAS DISFRUTAR


CASTELLERS BATUKADA DIABLES TEATRE MAGIA GRALLES TALLERS DE GRAFFITIS PARADETES DE ROBA ORIOL CRUZ (CRACKOVIA TV3) VENDA DE SAMARRETES VENDA D'ENTREPANS SERVEI DE BARRA SORTEJOS ENTREGA DE PREMIS AJC


CONCERTS DJ'S ,UNA FESTASSA QUE NO HI POTS FALTAR!!!!!


Associació Joves de Cubelles

6.5.11

Diari de Cubelles vol fer una rectificació respecte a una errata del dia de la trobada de les Puntaires a la Vila. Es va anomenar Puntaires del Casal de Cultura i tenim que rectificar ja que com a entitat pròpia sota el nom de Associació de Puntaires Cubellenques es el que corresponia.


Podeu trobar la correccio feta a l´informacio de la jornada.
fotos Luz Cassino













Penjats cartells ,banderoles ,pasquins al vent,a la paret, a les faroles . Ahir anaven tots en processo els uns darrere als altres . La nit acompanyava. Bon ambient inicial i alguns a corre-cuita abans de les dotze ja teníen ben enganxats els seus propis ,això si respectant deixar lloc ! no fos cas que Cubelles encongís i no es trobessin llocs pels pasquins. A les seus dels partits molta bellugadissa .Al carrer Major les seus veïnes del PP i PSC compartien l’acera i en cap moment es van mossegar la jugular .Ahir rissa als llavis per part de tothom al coincidir pels carrers.
De moment disposem d’aquestes fotos per donar reso dels fets..

També trobareu a Facebook Diari de Cubelles Open informacions puntuals.

5.5.11


españa
Aquesta nit , desprès de les dotze campanades el tret de sortida per empastifar de cola cartells de propaganda de cadascun dels partits politics que es presenten a Cubelles .
Corredisses,les fotos de rigor de candidates i candidats a la primera enganxada no poden faltar i tampoc el cubell ple de cola ben lligada per cartells petits.Escala en ma,cordills, ,brides per reforçar el lligam dels grans als millors llocs,arbres faroles ,tot serveix! La presa per penjar sovint no correspon a la de despenjar una vegada passades les eleccions ,vaja ! que no es precisament el visto i no visto del vídeo de Governar en Femení incomprensiblement desaparegut en un plis plas .
Eixís que.... infusions a dojo avui a la nit, si us trobeu per sopar ,el cava deixeu-lo pel 22 de maig desprès del recompte.

4.5.11



Diada cultural el 7 i 8 de maig


L’Associació de Joves de Cubelles ha preparat un cap de setmana farcit d’actes lúdics i culturals al camp de futbol del Poliesportiu .

L’Associació de Joves de Cubelles (AJC) en col·laboració amb l’Ajuntament de Cubelles ha organitzat pel cap de setmana del 7 i 8 de maig una Diada Cultural que es durà a terme al camp de futbol del Poliesportiu municipal.

A partir de les 16h. de dissabte l’activitat cultural de la vila estarà centralitzada en aquest acte que comptarà amb actuacions castelleres, grups de grallers, batukades, el grup de música local Pizzicato, hip-hop i els concerts de Scroundel, Ensemble B, Brit Música, The Aguatenques, Dj Cone i Dj Miku.



Font : Tots els actes són oberts a tothom i l’entrada és gratuïta.
Les eleccions municipals del proper 22 de maig es presenten amb una gran novetat: un nou col·legi electoral a Mas Trader. La seu social de la urbanització, situada al carrer Clavell, acollirà les dues meses de la secció sisena, on exerceixen el seu dret a vot els veïns i veïnes de Mas Trader I i II, Corral d'en Cona, Ricreu, Corral d'en Tort i Les Estoreres. La campanya “A Cubelles, on voto?” estarà formada per cartells, lones informatives i anuncis a la web municipal on la ciutadania podrà veure marcat en colors les zones del municipi a les quals correspon cada col·legi.






3.5.11


M.Trives/Diari de Cubelles

Vuit dones presentades com a candidates a Cubelles.





Lluïsa Romero i Mònica Miquel son dues dones que han ostentat el càrrec d’alcaldesses .




Mònica Miquel ,va ser-hi poc temps , deu mesos ,arran d'una moció de censura al any 1999. Vol de nou convèncer aquest 2011. Mª Lluïsa Romero ,amb l’experiència de quatre anys a les seves espatlles en aquesta ultima legislatura ,es mostra disposada a renovar de nou el compromís d’accedir a l’alcaldia .Ha demostrat fortalesa per els embats d’aquets últims messos amb un govern en minoria i no feble . De la resta de dones ja regidores en aquesta legislatura a punt de finalitzar ,Rosa Fonoll,Noemi Cuadra,Juani Navarrete,Anna Martinez ,avui ja candidates i cap de llistes confirmades, conec a algunes mes que a d’altres per les seves intervencions als plens ,com a representants de grups municipals ,per proximitat o veïnatge .




Totes elles expressen la voluntat de governar . Assistir als plens permet entreveure els encerts i també determinats punts defensats a tota veu i en ocasions no del tot encertats ,defensats amb faltes de rigor evidents per la realitat històrica quotidiana de la memòria cubellenca i de la premsa. I no del cor precisament !I que permet esbrinar determinades actituds insòlites i poc convincents i demostrables nomes consultant hemeroteques.
El ciutadà o ciutadana expectant i amb el poder que li dona una papereta el 22 de maig ,disposa de l’ultima paraula.,Criteri,fortalesa,gestió encertada , honestedat i treballar a tope per millorar Cubelles li correspon a la designada com alcaldessa .

2.5.11

foto/Pruden Carrasco



El temps respectuós va permetre gaudir d’una jornada com la d’ahir en que el solet va acompanyar i escalfar .



Gent a la plaça ,puntaires ,paradetes i un sorteig del grup Labors de Cubelles de diferents lots que van il·lusionar. Aquest any l´Associacio de puntaires Cubellenques ,estrenaven una nina vestida per elles ,asseguda a una cadireta i el seu coixí repenjant. També aquest any es va regalar a les puntaires participants una bolseta amb un didal en que es mostrava una imatge de La Fita de Terme .



Les Dones de La Fita entitat de Cubelles volem suposar i agrair al Ajuntament i també a Jose Ordaz de la botiga Deco aquesta referència subliminal en els deu anys de la nostre entitat celebrat aquest any 2011.



També el concurs de pintura rapida va possibilitar imatges plàstiques que veurem al Centre Social exposades .Sardanes i un record visual d’Antoni Pineda del pas de Charlie Rivel per Cubelles a la sala de la Rectoria.
La setmana cultural acabarà el cap de setmana del 7 de maig amb els actes organitzats per per l'Associació de Joves de Cubelles,entitat que augura grans èxits de participació i el dia 8 el 7è Festival de Cant coral Vila de Cubelles amb la Massa Coral de Terrassa, Coral Juvenil Xalest d’Igualada, Coral Casamanya d’Ordino i el Cor l’Espiga tancara la 37a Setmana Cultural 2011. Prudencia Carrasco regidora i responsable de la Setmana Cultural 2011 es mostrava satisfeta per la participacio a tots els actes organitzats per l´Ajuntament.

1.5.11

Foto/Montse/Errat


Concert de l’Orquestra de Cambra del Garraf.“La mort i la donzella” i amb la participació del Cor l’Espiga.