14.4.12





MªÀngels Segura

Exposa a Pic & Jazz ,
carrer Jacint Verdaguer,20 Cubelles.


Una bona col·lecció de petits complements en joies artesanals en or i plata i mocadors de seda natural pintats a mà ..Treballs amb personalitat pròpia i molt delicats aporten un homenatge evident les roses i a la Diada de Sant Jordi ja tan propera. Molt recomanable visitar. Us agradará


BREUS

Curs trimestral d'iniciació a la poesia i a la narrativa.
Quota mensual 70€.
Inclou materials i esmorzar.
Més info i inscripcions678984917
Organitza: Por Derecho Propio

13.4.12

La Independent . Web destacada (afegir a preferits)

Plantilla del Barça Femení. Foto arxiu bloc fcbarcelona.cat



El Barça
Escrito por Sònia Ribó. La Independent Martes, 10 de Abril de 2012 19:00

Juguen a futbol, defensen la samarreta del Barça, són líders de la lliga i golegen rivals. Podríem estar parlant del Barça dels Messi i companyia. Però estem parlant del Barça femení de Sonia Bermúdez i companyia. Defensen una secció blaugrana que està a l’alçada de l’entitat però costa que tinguin el mateix ressò mediàtic que els companys de feina.
Paral·lelismes n'hi poden haver molts com l’aposta per jugadores joves i de la casa. Diferències també. Per començar les jugadores del Barça femení no poden viure només del futbol. Hi ha un límit salarial i la majoria han de compaginar l’esport d’elit amb una altra feina o amb els estudis. Això però, no els treu ni dedicació ni compromís. Un exemple és el femení del Barça que es supera cada dia i demostra que és el millor equip de la Superlliga femenina.
Són líders amb 76 punts. Fa 7 jornades es van col·locar líders en solitari, amb remuntada inclosa contra el Llevant. A partir d’aquí 6 victòries consecutives, 24 gols a favor i només 3 en contra i han obert una escletxa de 4 punts amb el segon classificat, l’Athletic de Bilbao. A més no han perdut cap partit a casa en tota la temporada, una altra mostra del nivell que estan tenint aquesta temporada.
La golejadora de l’equip és Sonia Bermúdez. Porta 32 gols i el seu entrenador Xavi Lorens ha dit d’ella que és la millor davantera de la lliga, internacional amb la selecció espanyola. Té velocitat, qualitat i gol i és la líder d’un equip tant important com el Barça. El complement perfecte és Olga. Joventut i potència que amb només 19 anys ha marcat gols tant importants com el que va donar la victòria a la final de la Copa de la Reina l’any passat.
Un altre pilar de l’equip és la capitana, Anna Maria Lopez Escribano, conguda com ‘Ani’. Amb 31 anys, des de la defensa i a força de treball s’ha guanyat el respecte de les companyes. Altres jugadores com Miriam Diéguez, Marta Corredera o Melanie Serrano o ‘Vicky’ també han estat convocades per la selecció espanyola.
Un equip compensat i amb projecció de futur. Una pinya que juga al futbol perquè li agrada tot i les dificultats. Un equip que defensa els colors i el principi d’una entitat tot i que els seus èxits queden en un segon pla.




10.4.12

Dimarts a la tarda TV3 a Cubelles. .Una pluja i un núvol emprenyador e inesperat no va deslluir la retransmissió pel canal català . Un bon tou de veïns i veïnes assistien en directe. Si no heu vist en directe el programa disposeu de les imatges. Demà tornen.


9.4.12















Bons amics i companys envien fotos i part dels cuplets dedicats a La Fita
Gracies Joan i Montse




ELS SAFAREJOS DE CUBELLES
DIU QUE VOLEN ARRANJAR
A PROPOSTA DE LA FITA
PER PODER-LOS VISITAR.

ELS HOMES TINDRAN L'EXCUSA
PER ANAR A XAFARDEJAR
ARA QUE HI HA MOLTA CRISI
RENTARAN LA ROBA A MÀ


DIU LA HISTÒRIA DE CUBELLES
UN BARÓ MOLT EMPRENYAT
AMB L'AFANY DE GUANYAR METRES
TOTS ELS HOMES HA EMPRESSONAT.

LES DONES DE LA VILA
L'INVASOR VA FER FUGIR
EN AQUELL LLOC HI HA UNA PLAÇA
DE LA FITA S'HA DE DIR.









foto/Kiko Font/Cubelles 2012



M. Trives/ Diari de Cubelles



Dos dies en que la passejada pel casc antic de Cubelles fos quasi obligada. Una Fira Medieval com l’escenari principal, mentrestant nens i grans gaudien de petits entreteniments.
La pluja de dies anteriors pronosticava un futur incert ,pro el sol solet vine’m a veure,vine’m a veure va funcionar tot el dia i ja se sap que la gent surt al carrer a fer un volt pel poble si la pluja ha escampat.
El Cor l´Espiga aquest dia una vagada mes com tots els anys sortien a cantar les caramelles i els cuplets esperats i gaudits per tothom que omplia la plaça del Ajuntament. Aquest any sobre un entarimat a ple sol es van torrar un pel tots i totes ,pro el bon humor no es va fer esperar i la gresca va propiciar forts aplaudiments per part del públic. Cuplets que no van decebre a ningú i van fer riure ,fins i tot a dalt del balcó de la Vila i punt de mira de tothom. Ja se sap ! No se sap a qui tocará !Després tot ,acabat els cants ,en Cuscó amb la cistelleta va intentar recaptar uns calerons per l’entitat que com totes un pel ajustades de pressupost ... i abans de que la gent optés per fer-se el longuis no va parar ... .
Els temps no donen per masses alegries encara que El Cor L´Espiga desperti empatia a tots els presents.



8.4.12

M. Trives/Diari de Cubelles

Tots els dies jo també faig una llambregada a diversos diaris digitals. Disposo d´un arxiu personal en el meu portàtil on tinc un recull d’un bon tou d’articles publicats de diferents autors i autores i que no vull perdre en el temps . Aquest ,com d’altres escrits per Iu Forn formen part de la meva petita hemeroteca.



LA LLAMBREGADA
Tots som iguals davant la llei (2)
IU FORN

Vostè i jo ja sabíem que som exactament iguals que Iñaki Urdangarin i la seva esposa, que Millet & Montull Bros i que Jaume Matas, un condemnat que és a casa seva tocant-se les orelles perquè el senyor fiscal diu que, pobret, no fugirà. També sabíem que som iguals que qui té milers d'euros en diner negre i que ara podrà blanquejar legalment pagant menys del que paguem vostè i jo pels nostres (humils) ingressos. No ignoràvem que el nostre sistema de Rodalies és dels millors (sobretot comparat amb el de Burundi) i que si tenim tant de nivell és perquè aquí hi inverteixen no només tant com caldria sinó que fins i tot s'hi gasten el que està pressupostat (o més). També sabem que ajuda molt la nostra economia tenir un tren i un metro preciosos per anar a l'aeroport de BCN i un eficaç sistema ferroviari per transportar les mercaderies que arriben a un dels principals ports europeus. Sabem que els diferents ministres de Foment (siguin del PP, siguin sociates) han dissenyat un AVE lògic, eficaç i econòmicament sostenible i que, com la resta d'obres que s'han fet allà i no aquí, ni ha servit per comprar vots ni voluntats amb un diner públic que no s'ha dilapidat fins a provocar un dèficit que encara pagaran els nostres besnéts.
Vostè i jo sabem que, a part de tot això, l'Estat (per llei) ni ens deu 759 milions d'euros des de fa 4 anys, ni 219 des de fa 3 anys, ni 1.200 dels fons de competitivitat. I sabem que tot això el PSOE no va pagar-ho en època de vaques magres perquè just el dia que tocava tenia podòleg i que el PP ara diu que estaria encantat de pagar-ho, però als calaixos no hi ha ni teranyines. I vostè i jo recordem com persones responsables directes del desastre s'han atrevit a posar-se darrere d'una pancarta per demanar responsabilitats i que som tan educats que no els hem escopit a la cara ni res. ¿I sap per què? Recoi, perquè tots (i totes) som iguals davant la llei.