17.2.06

El PP demana la dimissió o el cessament de Jordi Valls de la seva responsabilitat de govern.

El grup municipal popular acusa a l'INCASOL d'entrar en el joc de l'especulació
Per VD 15/02/2006

El Partit Popular de Vilanova ha demanat aquest dimarts la dimissió del responsable de l'àrea d'Acció Territorial, el regidor ecosocialista Jordi Valls. Els grup municipal considera que si Valls no presenta la seva dimissió, hauria de ser el propi alcalde el que executés el seu cessament de la responsabilitat de govern, ja que asseguren que la solució al conflicte de Platja Llarga passa per la marxa de Jordi Valls.
El portaveu del PP a Vilanova, Santi Rodríguez, assegura que el seu grup municipal ha perdut la confiança en Jordi Valls com a responsable de l'àrea d'Acció Territorial ja que després que l'oposició hagués donat suport constant a totes les accions que han envoltat la urbanització de la Platja Llarga, el regidor d'ICV va decidir unilateralment susprendre les llicència sense informar-los de la resta de moviments. I és que el grup de l'oposició considera que el procés que ha portat a l'alternativa del Prat de Vilanova ha estat confús i poc ètic: "aquest ocultisme que s'ha donat amb l'oposició també ha afectat a algun regidor del govern, que va ser qui va exigir que es convoqués la comissió de planificació", va anotar Rodríguez sense voler dir el nom del regidor afectat. Per això, afirmen que només es podrà trobar una solució si Jordi Valls surt del procés: "necessitem treballar amb tranquil·litat, comoditat i confiança".El Partit Popular ha acusat a l'INCASOL de entrar en el joc de l'especulació amb la compra d'uns terrenys agrícoles pendents de la requalificació a urbanitzable. Pels populars, és inadmissible que l'administració pública actuï d'aquesta manera, tot i que els populars accepten que els moviment poden ser legals, els qualifiquen d'irregulars i poc ètics. Rodríguez ha mostrat la seva indignació pel fet que "la mateixa Generalitat que fa uns mesos va aprovar el Pla Director de Costes que recomana especialment la protecció de La Millera i que no diu res de la Platja Llarga, sigui ara la que defensa la construcció de 1.700 pisos allà mateix".En aquest sentit, el PP comprèn la posició d'ERC davant de l'alternativa a la urbanització de la Platja Llarga i creuen que ara per ara, la marxa enrera és l'única sortida per a l'equip de govern, ja que és l'única opció que hi ha aprovada per unanimitat.
www.vilanovadigital.com
Divendres 17 Febrer 2006 - CUBELLES


L'Ajuntament es compromet a construir el pont sobre el riu Foix abans de dos anys

"Si no hi ha impediments, tindrem un pont sobre el Foix en dos anys", ha assegurat Maria Lluïsa Romero, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Cubelles, qui assegura que s’està treballant perquè el projecte sigui una realitat el més aviat possible. De fet, incidents com els que s’han succeït els darrers dies, la xatonada popular i l’incendi de l’empresa de caravanes a les Planes, posen de manifest les dificultats per travessar el riu Foix en moments d’emergència. "Si estaments superiors, com l’ACA o la Generalitat, no posen impediments, podríem estar parlant d’aquest termini", continua explicant Romero. De moment, el projecte executiu ja està fet i s’estan buscant fórmules perquè econòmicament sigui viable. La regidora d’Urbanisme i el primer tinent d’alcalde, Miquel Padreny, coincideixen a afirmar que "aquest projecte és prioritari per a aquesta legislatura. Que les dues riberes del riu estiguin unides pel pont és un tema prioritari, perquè és urgent i necessari", diu Miquel Padreny. "En aquesta legislatura s’està treballant de debò i de forma molt seriosa. No és una cortina de fum, com ens acusa l’oposició", diu Lluïsa Romero. La necessitat del pont es fa palesa, entre altres coses, perquè ni tant sols el camí arranjat al marge dret del riu Foix pot suplir les necessitats de connexió entre les dues parts del poble. Diumenge de la setmana passada, per exemple, les dificultats van quedar paleses amb motiu de la xatonada. Les fortes pluges de divendres i dissabte van fer que el riu baixés ple d’aigua i que fos impossible travessar-lo. L’Ajuntament ha recomanat sempre accedir a la Sala Multiusos a peu pels ponts de vianants. I una altra de les solucions és fer-ho des de la carretera C-31. Però un nou incident, l’incendi que va patir dimarts l’empresa de caravanes Rocfor S.L., va fer evident novament la necessitat de crear nous enllaços amb la zona marítima, ja que la carretera va estar tallada durant més d’una hora. En un principi, la Policia va desviar el trànsit per aquest camí fet al marge dret del riu, que aviat es va col·lapsar per la impossibilitat de passar dos vehicles alhora. El nou pont que s’ha de construir servirà per al pas de vehicles i de persones. Tindrà dotze metres d’amplada, set metres per al pas dels vehicles, amb dos carrils a la calçada de 3,5 metres cada un, i 2,5 metres de voreres per al pas dels vianants. A més, tindrà una llargada total de 69 metres. En el projecte no només es preveu la construcció del pont, sinó també hi ha els enllaços corresponents amb el carrer de Pompeu Fabra, just per sota del poliesportiu, i amb el carrer de Lleida. Tindrà un pressupost d’1.593.824 euros.

www.diaridevilanova.com
Correus amplia serveis i horaris a l'oficina de Cubelles Segons l'empresa "més de 10.000 ciutadans gaudiran d’un millor servei postal"
L'empresa Correus ha informat aquest matí que ha ampliat els serveis i els horaris de la seva oficina postal a Cubelles. Des d’avui, aquesta oficina, fins ara auxiliar, prestarà tot el ventall de serveis i productes que la companyia postal pública ofereix a la seva xarxa de més de 1.900 oficines multiservei a tot l’Estat, de les quals 269 es troben a Catalunya.
Segons la companyia, "més de 10.000 ciutadans i ciutadanes residents a Cubelles gaudiran de la millora del servei postal, estalviant-se desplaçaments a les poblacions veïnes on fins ara tenien disponibles determinats serveis i disposant de més temps per realitzar les seves operacions". Aquesta ampliació de serveis s’emmarca en el pla de per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, "oferint-los més proximitat i disponibilitat".
Més horari, més serveisL’horari de l’oficina de Cubelles, requalificada avui, es veu ampliat en 5 hores i mitja setmanals. Des d’ara, restarà disponible al públic de 8:30 a 14:30 hores, de dilluns a divendres, i de 9:30 a 13:00 hores els dissabtes.
Correus està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps. Des d’avui, "els clients trobaran a l’Oficina de Cubelles, a més dels serveis postals bàsics fins ara disponibles (carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig), tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com la paquetería urgent nacional i internacional, el gir postal, el fax, burofax o telegrames". Els clients també podran contractar qualsevol tipus de servei bancari, com llibretes d’estalvi, comptes corrents, targes de crèdit, prèstecs i hipotèques, productes d’inversió, plans de pensió o assegurances.
L’oficina oferirà també altres serveis com embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, recarregar el mòbil, enviar diners en minuts a qualsevol pais del mon, o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.
Segons la nota informativa emesa per Correus, l’Oficina de Cubelles s’afegeix avui a les 22 oficines que des del passat mes de novembre han estat requalificades per la companyia postal i han vist ampliats també els horaris i serveis.Ràdio Cubelles / Departament de Comunicació Dijous, 16-02-2006
www.cubelles.com

16.2.06

Mes totxos sembla ser....i som tant verds...

El govern rebutja l'alternativa de CiU a la urbanització de Platja Llarga que proposa fer els pisos a l'OrtollEls socis del govern consideren que l'operació obligaria a desenvolupar tot el sector amb uns 9.000 habitatges
Per VD 15/02/2006 22:23:34
El PSC i ICV han rebutjat aquest matí la proposta alternativa que ha fet CiU a la urbanització de platja Llarga, que trasllada els pisos al sector de l'Ortoll. Per l'alcalde, la proposta no és viable perquè representaria la urbanització d'un sector que el govern no es planteja ara per ara desenvolupar, ja que suposaria 9.000 habitatges nous a la ciutat.
Joan Ignasi Elena ha posicionat el govern en contra de la proposta de CiU, que vol que la permuta als promotors de la Platja Llarga suposi la construcció dels pisos a l'Ortoll. Però el govern assegura que aquesta possibilitat és inviable, perquè el sector té molts propietaris i el procés seria massa complicat. Pel govern, aquest desenvolupament suposaria una pressió demogràfica d'unes 25.000 persones i l'afectació de la qualitat de vida a la ciutat. L'equip de govern estudiarà aquests dies les dues propostes que hi ha damunt de la taula (fer els pisos a la ronda Europa o a l'Ortoll) i intentarà buscar les complicitats necessàries per desencallar el conflicte de la Platja Llarga. Encara que la plataforma Salvem la Platja Llarga ha demanat avui tranquil·litat per analitzar tècnicament totes les opcions, el govern vol decidir dimarts de la setmana vinent el futur del sector. L'alcalde ha reconegut que la proposta del Prat de Vilanova, que només defensen ara per ara PSC i ICV, no té prou suport per tirar endavant, així que intentaran retocar la proposta per cercar el recolzament d'ERC. Si no s'aconsegueix, el govern podria sol·licitar a la Generalitat l'informe d'inundabilitat de la platja Llarga per aixecar la suspensió de llicències i que la promotora executés finalment els 250 pisos i l'hotel.
www.vilanovadigital.com
Fer memoria.....
9.11.04

MAL FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE CORREUS. Les deficiències en el serveis de Correus a Cubelles semblen no haver-se solventat tot i l'ampliació de les instal.lacions d'aquesta entitat, segons han fet arribar a ICb diversos col.lectius de Cubelles. Els afectats es queixen del retard en la recepció de les seves cartes així com també del tracte que des de les oficines de Correus reben els ciutadans. Sol.licitarem al grup municipal d'ICb sol.licitarem una nova intervenció per part de l'Ajuntament per conèixer els motius d'aquestes anomalies que afecten el conjunt de la població. Informarem properament. Mentrestant, us adjuntem el link a CORREOS per enviar les vostres queixes a través del seu servei de Atención al Cliente (www.correos.es) i també a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Cubelles.

QUE LES CARTES ENS ARRIBIN A TEMPS
COMENÇA LA CAMPANYA PER LA MILLORA DEL SERVEI DE CORREU
S
Dilluns, dia 9 de maig de 2005, va començar públicament la campanya per la millora del servei de Correus en la qual participen, inicialment, ICb i l'entitat Amics de Cubelles i que consistirà en la distribució de material gràfic informatiu, la recollida de signatures, la presentació de diverses iniciatives municipals i la petició d'intervenció del Síndic de Greuges de Catalunya si la situació del repartimetn postal a Cubelles no millora de manera urgent.
La campanya va començar amb una crida als veïns i veïnes a presentar reclamacions oficials que siguin registrades a:- L'Oficina de Correus de Cubelles a la Plaça de la Font- El telèfon de "Reclamacions y Quejas de Correos": 902 197 197- A l'adreça web de "Atención al Cliente de Correos": www.correos.es- Via instància oficial a l'Ajuntament de Cubelles
MÉS INFORMACIÓ AL DIARI DE CUBELLES:
cada dia a internet el Diari de CubellesPER REBRE'L escriu a: diaridecubelles@yahoo.es




AVUI DESPRÉS DE ´UN ANY D´ HABER COMENÇAT LA CAMPANYA I HABER RECOLLIT MOLTES SIGNATURES N´ ESTEM CONTENTS DE QUE FINALMENT AVUI DIA 16-02-06 SEMBLI QUE COMENÇI UNA NOVA ETAPA, ESPEREM QUE CONTINUI AVANÇANT PER MILLORAR.



Avui llegim a......
Altres Informacions . Correus amplia serveis i horaris a l'oficina de Cubelles Segons l'empresa "més de 10.000 ciutadans gaudiran d’un millor servei postal"
L'empresa Correus ha informat aquest matí que ha ampliat els serveis i els horaris de la seva oficina postal a Cubelles. Des d’avui, aquesta oficina, fins ara auxiliar, prestarà tot el ventall de serveis i productes que la companyia postal pública ofereix a la seva xarxa de més de 1.900 oficines multiservei a tot l’Estat, de les quals 269 es troben a Catalunya.
Segons la companyia, "més de 10.000 ciutadans i ciutadanes residents a Cubelles gaudiran de la millora del servei postal, estalviant-se desplaçaments a les poblacions veïnes on fins ara tenien disponibles determinats serveis i disposant de més temps per realitzar les seves operacions". Aquesta ampliació de serveis s’emmarca en el pla de per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, "oferint-los més proximitat i disponibilitat".
Més horari, més serveisL’horari de l’oficina de Cubelles, requalificada avui, es veu ampliat en 5 hores i mitja setmanals. Des d’ara, restarà disponible al públic de 8:30 a 14:30 hores, de dilluns a divendres, i de 9:30 a 13:00 hores els dissabtes.
Correus està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps. Des d’avui, "els clients trobaran a l’Oficina de Cubelles, a més dels serveis postals bàsics fins ara disponibles (carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig), tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com la paquetería urgent nacional i internacional, el gir postal, el fax, burofax o telegrames". Els clients també podran contractar qualsevol tipus de servei bancari, com llibretes d’estalvi, comptes corrents, targes de crèdit, prèstecs i hipotèques, productes d’inversió, plans de pensió o assegurances.
L’oficina oferirà també altres serveis com embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, recarregar el mòbil, enviar diners en minuts a qualsevol pais del mon, o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.
Segons la nota informativa emesa per Correus, l’Oficina de Cubelles s’afegeix avui a les 22 oficines que des del passat mes de novembre han estat requalificades per la companyia postal i han vist ampliats també els horaris i serveis.Ràdio Cubelles / Departament de Comunicació Dijous, 16-02-2006

15.2.06

Participació Ciutadana i Comunicació .El reglament de Participació Ciutadana es podria aprovar abans de l’estiu .L’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) va desenvolupar un paper força important a les inundacions que van haver a Cubelles el passat mes de setembre
La regidoria de Participació Ciutadana té la intenció d'aprovar el reglament de Participació Ciutadana (RPC) abans de l'estiu. Així ho ha explicat el regidor, Xavier Grau, que es mostra optimista respecte a què no es dilati gaire més l’aprovació del text.
Segons Grau "el que aquest reglament estigui funcionant el més aviat possible és responsabilitat del govern, però també dels grups de l’oposició ja que es tracta d’un projecte que va més enllà de qualsevol interès partidista". El regidor es va mostrar esperançat que el RPC "estigui aprovat abans de l’estiu i es pugui posar en marxa".
En el cas que la redacció actual fos la definitiva, el reglament de Participació Ciutadana constaria de preàmbul, tres capítols i 37 articles, integrats en diferents seccions. A més, una disposició final i diferents disposicions addicionals. De tot el seu contingut però, Grau en va destacar la importància que pot tenir l’OPIC a l’hora agilitzar un gran nombre de tràmits. "L'Oficina de Participació i Informació Ciutadana ve contemplada dintre del reglament i posar en marxa una oficina que s’encarregui, només, de gestionar la relació directa i fomentar la participació entre totes les àrees de l’ajuntament i el ciutadà crec que és fonamental", explica el regidor.

Ràdio Cubelles Divendres, 10-02-2006 www.cubelles.com
Comencen les obres d'ampliació de la llar d'infants "La Draga" Les executa l'empresa Obres Quintana és l'encarregada d'executar les obres, que s'han adjudicat per 438.748,34 €
Les obres d’ampliació de la llar d’infants La Draga ja s’han iniciat. El passat mes de desembre es va aprovar l’adjudicació de les mateixes a l’empresa Obres Quintana SA, que ja va fer l’obra de construcció de l’edifici principal, per un import de 438.748,34 €.
El projecte d'ampliació es basa en el treball elaborat per l’arquitecte local Xavier Oller Bondia. La necessitat d’ampliar la llar d’infants municipal neix en l’increment progressiu del nombre d’alumnes d’educació infantil que ha sobrepassat la capacitat actual de la instal·lació educativa.
Des de la regidoria d'Educació, Pilar González ha mostrat la seva "satisfacció" per l’inici de les obres. Per a González "la iniciativa d’ampliar la llar d’infants municipal neix de la voluntat municipal de donar aquest servei a les famílies" i destaca que "aquesta etapa d’educació infantil és molt necessària per al desenvolupament de l’infant".
El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un edifici annex, connectat amb l’actual, en l’arranjament i ampliació del menjador i en la remodelació del despatx de la direcció del centre. Des de la regidoria d’Educació s’ha optat per una ampliació de les instal·lacions preexistents, que permet aprofitar els equipaments actuals (menjadors, dormitoris...) i optimitzar els recursos disponibles al màxim. Aquesta ampliació suposa la creació de tres noves aules d’educació infantil, que implicarà un increment aproximat de 46 places, sumades a les 90 places existents, i que representarà un augment de més del 50% de l’oferta de places d’educació infantil per al curs 2006-2007. A més, s’aprofitarà l’obra per resoldre alguns problemes menors actualment existents i millorar en conjunt tot l’espai educatiu.
Educació i Joventut Departament de Comunicació15-02-2006
www.cubelles.com

14.2.06

Ciment contra verd. Preservar la Platja Llarga pot suposar la construcció d’un nou barri .
Per Bernat Deltell 14/02/2006 0:12:28
1.700 nous habitatges a canvi de preservar deu hectàrees de Platja Llarga, una zona verge situada a primera línia de mar i d’un alt interès ecològic. Aquest és el projecte que té al damunt la taula l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i que ja ha rebut l’aval del govern català.
Més informació
Platja Llarga de Vilanova i la Geltrú. fdg/ tere belmonte
A grans trets, l’estudi proposa requalificar en sòl urbanitzable 17 hectàrees de terreny agrícola de la zona del Prat per a la construcció d’un nou barri de 1.000 habitatges de renda lliure i 700 de protecció oficial. D’aquesta manera es compensaria la promotora Subirats Balaguer la seva renúncia a edificar 259 habitatges i un hotel de luxe de cinc plantes a Platja Llarga. L’operació es tancaria amb la cessió dels terrenys de Platja Llarga a l’Ajuntament, que els convertiria en no urbanitzables i els integraria en un espai natural protegit al qual inclouria el sector de Mas de l’Escarré.Amb tot, la proposta de construir un nou barri situat a tres quilòmetres del centre de Vilanova ha provocat una agra tempesta política. Un dels socis del govern tripartit, Esquerra Republicana, ja ha anunciat que s’hi oposa. El cap de llista republicà, Josep Tomàs Àlvaro, assegura que “la proximitat del nou barri amb la Platja Llarga no permet la seva preservació”. Ell mateix es pregunta: “algú creu que podem mantenir una zona verge a pocs metres d’un barri de 5.000 persones?” El cap de l’oposició, el convergent Esteve Orriols, ha anat més lluny i ho ha qualificat “d’operació especulativa de gran magnitud en la qual hi participa el govern de Catalunya”. Orriols basa la seva crítica en què des del govern municipal no s’ha facilitat cap tipus d’informació, “s’ha portat tot secretament i ara ens assabentem que l’Incasol estava comprant sòl agrícola a la zona del Prat des del passat novembre, perquè ells ja sabien que aquí s’hi faria un nou barri”. El Conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, va assegurar ahir mateix que “avalem que és una operació neta, transparent, no especulativa i que tindrà un gran contingut ambiental i social”.Situada entre Vilanova i Cubelles, la Platja Llarga és dels últims espais verges de la costa barcelonina. Classificada com a sòl urbà el 1981, la pressió dels ecologistes i un suposat problema d’inundabilitat, que l’Agència Catalana de l’Aigua mai no ha resolt, han aconseguit aturar-ne les obres d’urbanització. (Article publicat al diari AVUI el 11/02/2005)
www.vilanovadigital.com

13.2.06




El conseller de Medi Ambient visita Vilanova per defensar la construcció dels 1.700 pisos del Prat de Vilanova. Milà es reuneix amb els membres de la plaforma Salvem la Platja Llarga, que es manté en contra dels 1.700 pisos a La Millera.

Per VD 13/02/2006
El conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, va aprofitar divendres la seva visita a Vilanova i la Geltrú per defensar la construcció de 1.700 pisos al Prat de Vilanova a canvi de la urbanització de la Platja Llarga. Milà es va reunir amb els grups municipals i amb els membres de la Plataforma Salvem la Platja Llarga, però tant l'oposició com els ecologistes mantenen la seva opinió contrària a la proposta.

Salvador Milà no va amagar la seva posició favorable a la urbanització de La Millera, uns terrenys agrícoles que segons el Pla Director de Costes de la Generalitat s'havien de protegir i defensar per incentivar l'activitat agrícola de la ciutat. De fet, va donar pràcticament per fet que la solució per salvar la Platja Llarga passarà per la construcció dels 1.700 pisos: "a la Generalitat tot està a punt per rebre la proposta i que sigui factible demà mateix".La visita de Milà va servir perquè el conseller expliqués ell mateix la situació a PP, CiU i ERC, els tres grups municipals que s'han manifestat públicament en contra del macrobarri als afores de Vilanova. Però les dades que va donar Milà als regidors no van aportar informacions noves i els tres grups es mantenen de moment en la mateixa posició contrària als 1.700 pisos del Prat de Vilanova.El conseller de Medi Ambient també es va reunir amb els membres de la Plataforma Salvem la Platja Llarga, abans de visitar La Millera i la Platja Llarga. Però Milà tampoc va aconseguir fer canviar d'opinió als ecologistes, tot i argumentar que l'alternativa amb la qual treballen permet "treure avantatges del que fins ara era un problema", en referència especialment als 700 pisos de protecció oficial que farà la Generalitat al nou barri. Però la Plataforma defensa que "salvar la Platja Llarga passa inevitablement per protegir els terrenys de la Millera".
www.vilanovadigital
Fites simbòliques.
El fet que accidents geogràfics, marges de pedra o fins i tot torres d'alta tensió delimitessin els termes municipals anys enrere ha provocat problemes territorials a la comarca del Garraf, segons reconeix el president del Consell Comarcal. Les creus de terme eren un dels elements utilitzats pels municipis per indicar on començava una vila i on s'acabava l'altra. Entre Cubelles i Vilanova, existeix encara una petita torre de pedra que tenia com a funció separar els dos termes municipals, i que actualment és símbol del col·lectiu de dones La Fita; l'associació va voler homenatjar així el grup de cubellenques que van aconseguir més terrenys per al seu municipi al segle XVIII llançant la fita del terme a la riera cap a l'any 1750.
www.vilaweb.com El Punt

12.2.06

Cinc associacions veïnals de Cubelles volen expulsar el president de la federació que les agrupa, Fernando Álvarez M.L.. Cubelles

Cinc de les sis associacions que pertanyen a la federació que agrupa les entitats veïnals de Cubelles volen expulsar el seu president, Fernando Álvarez, per haver «polititzat» la federació. El president de l'associació de veïns de Mas Trader II, Enric Delgado, assegura que té el suport de quatre entitats més per reorganitzar els càrrecs de la federació i prescindir d'Álvarez. «No ens informa del que fa com a president, és bastant dictador, i ha polititzat la federació», sosté Delgado. El president de Mas Trader II destaca que tres associacions veïnals més que actualment no estan federades (La Gaviota, Parc de Cubelles i Mas Trader I) estan interessades a formar part de la federació quan marxi el seu actual president. Delgado també assegura que un cop se'n vagi l'actual president es milloraran les relacions amb el govern local. En aquest sentit, l'alcalde, Josep Marcillas, reconeix que si la federació canvia de president començarà «de zero» pel que fa a les relacions amb el seu substitut. Fernando Álvarez assegura que la seva intenció era «marxar voluntàriament» com a president de la federació, ja que formarà part de la llista electoral del partit G-19. «Si aquestes associacions actuen de mala manera, allargaré el meu càrrec fins que pugui. Jo volia marxar per les bones», sosté el president de la federació i de l'associació de Corral d'en Cona. Álvarez , president de la federació des del 1999, destaca la seva feina per formar la plataforma contra la tèrmica i la millora del servei de Correus. «Si això és fer política, sí que n'estic fent», diu. www.vilaweb.com El Punt