2.10.10


Enviat per Club Marítim Cubelles


EL PATÍ DE VELA JÚNIOR ENTRA A FORMAR PART DEL V TROFEU TANIT

L’Associació de Dones Navegants Tanit (ADNT) a causa del gran percentatge de navegants femenines que en l'actualitat naveguen habitualment en la flota de la Classe Patí de Vela Júnior ha decidit incorporar en la seva cinquena edició el Patí de Vela Júnior sumant-se als Optimist que ho van fer l'any passat i els J80 que estan des de l'inici.
A més la gran novetat pel Patí de Vela Júnior és que s'ha pres la iniciativa com a prova pilot per veure si a partir d'aquí es pot establir oficialment una nova categoria a mes de les ja existents dins del Patí de Vela Júnior, aquesta nova categoria és la MASTER FEMENÍ per navegants femenines de mes de 18 anys, la intenció d'aquesta nova categoria és per una costat recuperar totes aquelles navegants femenines que ho van deixar en complir els 19 anys i no van voler passar al Patí de Vela Sènior, per un altre que les actuals navegants femenines adultes que ja estan navegant a nivell de lleure amb el Patí de Vela Júnior ho puguin fer també en competició i tinguin la seva pròpia categoria i per últim sí aquesta categoria queda instaurada ampliar les opcions de les navegants femenines actuals de Patí de Vela Júnior perquè puguin triar amb quin tipus de Patí seguiran navegant quan arribin als 19 anys, però que segueixin navegant que és l'important i que segueixin navegant en Patí que encara és més important.
El Trofeu Tanit creat per ADNT és exclusivament per a navegants femenines i se celebrarà els propers dies 16 i 17 d'octubre de 2010 organitzat per la ADNT i el Club Nàutic Vilanova amb la col·laboració del Club Marítim Cubelles, el Club de Mar Vilanova i de la Federació Catalana de Vela.
Hi haurà premis per les tres primeres classificades de cada categoria:
*Patí de Vela Júnior categoria infantil
*Patí de Vela Júnior categoria juvenil
*Patí de Vela Júnior categoria MASTER FEMENÍ
Adjunt anunci de l'esdeveniment, una vegada realitzat el pagament de la inscripció a ADNT preguem adjuntar còpia del mateix a l'email: patinjunior@adipav.org indicant nom i cognoms de la navegant femenina, nº de casc, nº de vela i data de naixement.
La varada dels Patins de Vela Júniors serà en el Club de Mar Vilanova veure plànol adjunt.No dubteu a participar aneu a passar a la història per ser les primeres.
Un adéu tímid al mes de setembre i un poema que li dedica Juliana Mediavilla .

Bon cap de setmana ¡


Septiembre

Septiembre que traes el sol del membrillo,
presagio de otoño, aún canicular;
que a veces te vienes igual que un chiquillo
y a veces, qué anciano, septiembre, te vas.

Se fueron los días de agosto, tu hermano,
apenas pasados, qué lejos están;
cerraste la puerta como otros veranos
al dulce letargo del ocio estival.

Deja que me bese tu sol del membrillo,
-caricia que el viejo busca un año más-,
mientras vas tiñendo de ocres y amarillos
y tiemblan las hojas al verte pasar.


Juliana Mediavilla

españa

1.10.10

Cartell / Teatre Español /Madrid
M. Trives/ Diari de Cubelles

David Desola (Barcelona, 1971) es un dels joves valors com a dramaturg en el panorama teatral . Premi de TeatreLope de Vega amb La charca inútil, Marques de Bradomin amb Baldosas i amb obra, "Emmagatzemats" ha obtingut un enorme èxit, recorrent gairebé tota la geografia espanyola i amb un protagonista de luxe ,Jose Sacristan .
Ara es troba a Mexic presentant ”Siglo XX... que estás en los cielos” al teatre anomenat EL GALEÓN.
D'aquí a poc ,de nou a Cubelles ,el seu refugi per escriure , fer un banyet a la platja ,un tomb per Cubelles i una xarradeta cap al tard al Pic & Jazz amb amics comuns.

Sort a Mèxic, David ...parlarem a la tornada !




30.9.10




Qui no es va fer un tip de riure amb un excel·lent film en que dos genials actors Toni Curtis i Jack Lemmon acompanyats d´ una estupendisima Marilyn Monroe ,van ser dirigits per Billy Wilder a CON FALDAS Y A LO LOCO .Tots quatre formen part ja de la historia del cinema merescudament. Aqui disposeu per fer unes rialles que sempre son de tot agrair i no ens caldrà anar a un taller de risoterapia... que falta ens fa !
Diari de Cubelles

El Govern de Cubelles PSC ERC, sembla disposat a establir ponts per arribar acords amb una oposició fins ara poc predisposada . A Cubelles li fa falta tirar endavant i no allargar amb la conseqüent pèrdua de temps en un tira i afluixa .en que els perdedors son els propis veïns i veïnes.
Aquesta nova proposta i emplaçament , la podeu llegir a la web del Ajuntament.
Això si ! el govern pretén que es signin els acords abans d’anar a Ple .Fa pocs dies van expressar als mitjans de comunicació ... “Oferirem el repte a l’oposició que ens prioritzi per escrit les inversions i les fórmules per aconseguir-les. El repte és d’ells i no nostre, que ja hem fet els deures
Gats escaldats,potser !

El Govern emplaça a l’oposició a prioritzar les actuacions a dur a terme

Notícies - Alcaldia
29/09/2010
El Govern de l’Ajuntament de Cubelles ha adreçat una carta als regidors de l’oposició on se’ls emplaça a prioritzar quines de les actuacions aprovades en el pressupost 2010 (ampliació del cementiri, rehabilitació del nucli antic, xarxa de pluvials del passeig Marítim i construcció de la nova biblioteca) consideren prioritàries.

A la mateixa carta se’ls dóna la possibilitat d’obrir el ventall a d’altres possibles projectes a tenir en compte, així com noves fórmules de finançament. La data de termini és el proper dilluns, 4 d’octubre, data en la que se’ls convoca a una reunió de treball per tractar aquestes qüestions.

29.9.10

Diari de Cubelles


Una vaga general .


Com la viu la comarca del Garraf ? i a Cubelles ?

Dues manifestacions a Vilanova i la Geltrú. UGT i CCOO a les 12 del migdia a la plaça de la Vila. La CGT i sortirà a les 18 hores a Francesc Macià i Doctor Zamenhoff.
La CUP participa a l'Assemblea pels Drets Socials del Garraf i convoca la manifestació de les 18 hores a Vilanova i la Geltru.

A Cubelles, normalitat. Supers,botigues,comerç en general mantenint portes obertes. Departaments del ajuntament oberts al públic , amb serveis i en que en tot moment va annunciar l´alcaldia que respectarien les voluntats dels treballadors respecte a la vaga .Un responsable al front en cadascun dels serveis publics . La resta ,escoltant els mitjans ,on oferien comunicats ,el dia a dia del moment i a la nit escoltar als nostres amb el seu relat ,tot arrivant del treball.

28.9.10





Diari de Cubelles /Informacions puntuals


En un moment en que molts ciutadans assisteixen perplexos en motiu dels últims moviments dins la política municipal ,fa viable un petit recordatori a traves de informacions publicades a diaris digitals i a la mateixa web del Ajuntament amb un petit recorregut .
Una etapa de govern en que PSC CIU ERC es mostràvem disposats a seguir fins el final de la legislatura ha quedat avortada amb la sortida de CIU.
En aquest moment un govern PSC ERC amb series dificultats per tirar endavant i no pensant en abandonar el vaixell,com va expressar Romero.
Una oposició engrescada amb l´ ull posat a les properes eleccions municipals .
Falten encara mesos i qui disposa dels vots son els ciutadans llavors.
De moment repassem les accions de govern ,de tots ,fins ara ,dema es veurà ...
Desprès d’anys poc resolutius en matèria d´ avanços i que podeu observar fent una ullada a xifres publicades i enviades a mitjans de premsa en que l´ utilització de romanent en exercicis com els corresponents a 1999 a 2005 ha segut O.


Utilització del romanent de tresoreria per a despeses generals
exercicis 1999 a 2005 ha segut 0



El Govern de Cubelles fins ara ha fet un us del romanent ...
2008 2.903.629,20 euros fent us del romanent que suposa un 34,53%
2009 3.010.992,48 fent us del romanent i que suposa un 43,50%
Inicis de la legislatura
17.06.2007 M.L.
27.01.2009 El Punt
WEB AJUNTAMENT
Noticies Alcaldia- Cubelles informacions relacionades amb 2008 -09

03/11/2008
La consellera de Salut, Marina Geli, inaugura el CAP Cubelles
Aprovats els tres projectes municipals presentats al FEIL

Els 2.260.671 € es destinaran a la millora de l’enllumenat a Mas Trader, l’ampliació de la xarxa de clavegueram entre la C-31 i l’estació de bombament i l’adequació i arranjament de diferents espais v...
2009
28/04/2009 Un crèdit a llarg termini de 3 milions d’euros finançarà 20 projectes d’inversió Els 3.050.000 € de crèdit serviran, entre d’altres, per finançar 820.000 € de les obres de la xarxa de pluvials del sector marítim, 600.000 € d’expropiacions, els 550.000 € de les obres del pla de reurbanització del municipi, el pla especial de la desembocadura del riu Foix que ascendeix a 305.000 €, 200.000 € d’inversions en enllumenat i 100.000 € del projecte d’habitatge social.
El mig milió d’euros restant correspon a altres projectes de menor envergadura com ara arranjaments de via pública (90.000 €) i el projecte i la renovació tècnica de l’emissora municipal, Ràdio Cubelles (20.000 € i 10.000 €, respectivament).
Presentat el procés participatiu del POUM

19/06/2009 El pont del riu Foix inaugurat amb una gran festa ciutadana
El fiscal reclama documentació a l’Ajuntament de Cubelles

El fiscal Fernando Bermejo Monje ha demanat a l’Ajuntament de Cubelles que lliuri, “el més aviat possible”, tota la informació en relació a la investigació oberta arran de la documentació presentada per totes les formacions polítiques amb representació municipal, a excepció d’Entesa per Cubelles, el passat 30 d’octubre.


02/12/2009
El nou POUM apostarà per recuperar la C-31, la supressió del peatge i la reconversió de la Tèrmica
21/09/2009
Roda de premsa
Si clikeu aquest link escoltareu la roda de premsa del govern de Cubelles transmesa per Radio Cubelles on l’equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles van analitzar el resultat del darrer Ple .
Font : Radio Cubelles







españa

27.9.10




Ell es un mes dels molts que pateixen aquesta malaltia.
Un bon documental i una invitació a anar a veure’l sencer...