22.6.05

ICb MANTÉ LA CAMPANYA PER LA MILLORA DEL SERVEI DE CORREUS

QUE LES CARTES ENS ARRIBIN A TEMPS!!

Dilluns, dia 9 de maig de 2005, va començar públicament la campanya per la millora del servei de Correus en la qual participen, inicialment, ICb i l'entitat Amics de Cubelles i que consistirà en la distribució de material gràfic informatiu, la recollida de signatures, la presentació de diverses iniciatives municipals i la petició d'intervenció del Síndic de Greuges de Catalunya si la situació del repartimetn postal a Cubelles no millora de manera urgent.
La campanya va començar amb una crida als veïns i veïnes a presentar reclamacions oficials que siguin registrades a:
- L'Oficina de Correus de Cubelles a la Plaça de la Font
- El telèfon de "Reclamacions y Quejas de Correos": 902 197 197
- A l'adreça web de "Atención al Cliente de Correos": www.correos.es
- Via instància oficial a l'Ajuntament de Cubelles
# Cartell del Manifest Central de la Campanya clica aquí 700 kb
# Recollida de signatures de suport al manifest de "Volem que les cartes ens arribin a temps!!!" clica aquí 68 kb
# Document per la recollida de signatures clica aquí 36 kb
MÉS INFORMACIÓ A WWW.CUBELLES.CA

LA FUNDACIÓ PER LA PAU DEMANA UN CANVI EN PROFUNDITAT DE LA LLEI DE DEFENSA

La Fundació per la Pau ha fet públic avui d'un posicionament que demana una reforma en profunditat de la Llei de Defensa que està en discussió al Congrés. En el document es fa esment de l'error que suposa identificar seguretat amb defensa militar, entre d'altres coses.
Més informació a: www.fundacioperlapau.org/correupau/14juny2005.htm
La Diputación destinará más de medio millón de euros a la restauración de varios edificios históricos de la provincia
La Diputación de Barcelona ha suscrito una serie de convenios con variosconsistorios para restaurar el ayuntamiento de El Bruc, el Castillo de Cubelles, y la masía de Can Figueras de Gualba.
El acuerdo suscrito con el ayuntamiento de Cubelles permitirá continuar conla rehabilitación del Castillo de los Marqueses de Alafarrs, unaconstrucción edificada a partir de los restos de una población romana y delcastillo medieval, remodelado en el siglo XVII.
El edificio pertenece alAyuntamiento de Cubelles desde 1989. Las ayudas se destinarán a restaurarlos bajos, el sótano y la plaza donde se encuentra el castillo.
diputacion_destinara_medio_restauracion_varios_357236.htm
Educació i Joventut

TORNA EL CAMP DE TREBALL A CUBELLES

L’activitat organitzada per l’Ajuntament , amplia els treballs i el nombre de dies. Al mateix temps s’obren les inscripcions als joves del municipi
La regidoria d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de Cubelles torna a organitzar un nou camp de treball. La novetat més important és que s’ha ampliat en nombre d’activitats i de calendari. Enguany, els joves participants treballaran en l’ermita de Sant Pau i la desembocadura del Riu Foix.
Més informació a www.cubelles.org
Participació Ciutadana i Comunicació
PROGRAMACÓ D'ESTIU A RÀDIO CUBELLES
L’emissora municipal comença el proper dilluns 27 de juny la programació especial d’estiu. La música, l’entreteniment i sobretot la informació local, tornen a ser els protagonistes
La nova graella comença carregada de novetats. L’emissora aposta per la consolidació de la continuïtat de les seves emissions a l’estiu, però amb algunes millores notables, com ara l’ampliació d’horaris i la millora dels espais informatius.
Els espais informatius començaran a les 9h del matí amb Bon Dia Cubelles, un espai que donarà la benvinguda a una nova emissió i repassarà la informació més immediata en format de butlletins. Els microespais informatius s’aniran repetint cada hora en punt com fins ara.
Notícia extreta de www.cubelles.org
Participació Ciutadana i Comunicació
PARTICIPACIÓ CIUTADANA I INFORMÀTICA ORGANITZEN UNES JORNADES D'ACCÉS A LES NOVES TECNOLOGIES
En aquesta ocasió, les sessions estan dirigides a dones majors de 45 anys i que estiguin en situació d'atur
Els departaments de Participació Ciutadana i Informàtica han unit els seus esforços per oferir a la ciutadania unes jornades d'accés a les noves tecnologies, dirigides especialment al col·lectiu de dones majors de 45 anys i en situació d'atur.
Les jornades tindran lloc els dies 22 i 26 de juliol, amb un torn de matí i un de tarda. En total, l'Ajuntament de Cubelles ofereix un total de 40 places (20 per a cadascun dels torns) per a facilitar l'accés a la recerca de feina a través d'internet. És per aquest motiu que, en aquesta ocasió, s'ha decidit que el col·lectiu al que s'adreça l'activitat siguin les dones d'entre 45 i 65 anys, que es troben en situació d'atur.
Notícia extreta de www.cubelles.org

19.6.05

ICb RECOMANA LA LECTURA DEL PLA ENERGÈTIC 2006-2015

A la pàgina web:http://www.gencat.net/treballiindustria/industria
_energia/pla_energia/index.html
Teniu la versió completa del Pla de l'Energia a Catalunya 2006 - 2015.
Ecologistes en Acció de Catalunya
Can Basté - Passeig. Fabra i Puig, 274.08031 Barcelona.
tel 93 429 65 18
http://www.ecologistesenaccio.org
correu ecologistesenaccio.cat@pangea.org
Agenda ecologia: http://agenda.pangea.org/ecologia