4.12.10




L’Oficina de Turisme, amb la Marató de TV3

Notícies - Turisme
29/10/2010

L’Oficina municipal de Turisme de Cubelles col·labora amb la venda de la samarreta solidària El Penedès creada per iniciativa de la Penedesfera. Els beneficis de les vendes anar a parar íntegrament a La Marató de TV3, que enguany es dedica a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

L’Oficina de Turisme de Cubelles és un dels 20 punts de venda d’aquesta samarreta solidària que es pot trobar en dos models i quatre talles diferents: infantil, S, L i XL al preu de 10 euros la unitat.

L’acció té 3 objectius:
•Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats
•Cercar la màxima col·laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès
•Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3

3.12.10

foto/arxiu Diari de Cubelles 2010
Escoltant Radio Cubelles l’informatiu surt la noticia de que les obres per la remodelació de l Aliança finalment han començat. Estupendíssim conèixer la noticia i molt celebrada per molts i moltes ja que aquest espai emblemàtic , tancat fa anys ,mereix obrir portes i si tot va succeint com desitja la Junta i els socis i sòcies al 2014 finalitzaran les obres. Tot una feina ha suposat aquest inici i de moment la part de la entrada i la planta baixa seran les primeres petjades a veure.


De moment aquest any ,segurament els participants de la rua de Carnaval ,aquest vegada potser hauràn de trobar un nou emplaçament per fer els primers assaigs. Teniu aquí unes imatges dels preparatius del Carnaval 2010.


Cubelles - Cooperació
Ja s'han tancat els actes de la 7a Fira de Comerç Just i Solidaritat que es farà el 18 de desembre. Però l'activitat solidària a Cubelles es portarà a terme durant una setmana al municipi.
Trobareu informacions a

30.11.10

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
AMICU ORGANITZA UNA XARRADA COL-LOQUI ANOMENADA ¨JUNTS PODEM¨


ÈXIT D’ASSISTÈNCIA EN EL LLIURAMENT DE LES MAQUETES DE PATÍ DE VELA Al MUSEU OLIMPÍC i DE L’ESPORT DE BARCELONA
L’auditori del MOE (Museu Olímpic i de l’Esport) amb capacitat per a un centenar de persones va quedar totalment ocupat gràcies a la massiva assistència dels socis, simpatitzants i Junta Directiva del CMC (Club Marítim Cubelles), encapçalats per l’alcaldessa de la seva població Mª Lluïsa Romero, Regidor d’esports Xavier Grau i President del CMC Lluís Gay acompanyats de Marc Machado de Radio Cubelles. També van assistir a l’acte el President de la FCV (Federació Catalana de Vela) Gerard Esteva, el Vice-President de la ADIPAV (Asociación Deportiva Internacional de PAtines a Vela) i Secretari de la Classe Patí de Vela de la FCV Xavier Roca, el Vice-President 1er i Comodor del CMC, Secretari de la Classe Patí de Vela Júnior de la FCV i vocal de Patí de Vela Júnior de la ADIPAV Jordi Obach Xifra.
No van faltar a la cita els amants incondicionals del Patí com Joan Comajuncosa (Ex –President de la ADIPAV i representant de l'històric Club Natació Barcelona), Anna Pujol (membre de la Junta de la ADIPAV), Ramon Huertas (anterior fabricant de Patins), Rafel Figuerola (actual fabricant de Patins), Joan Viñas (Jutge Nacional de Regates), Sebastià Mas (Comodor del també històric Club Natació Badalona) i Xavier Aso (Cap de flota de Patí de Vela Júnior del Club Nàutic Masnou).
Club Marítim Cubelles
Diari de Cubelles
La nit de diumenge nit quasi un milió de persones pendents dels resultats electorals a la televisió catalana. A la seu del col·legis electorals unes hores abans contaven els vots tres vegades si feia falta per no perdre’n cap pel camí. Els rostres d’alguns decebuts i d’altres riallers es barrejaven i ja mostraven un desconcert .Potser els resultats aclaparadors de CIU i la davallada dels grups del Tripartit obligarà a replantejar justament que cal fer per recuperar la pèrdua de vots.
A Cubelles CIU ha aconseguit un resultat potser augmentat i recolzat per les estadístiques previsibles dies abans del candidat Mas ,avui futur president de la Generalitat, pro certament potser no esperaven aconseguir ser guanyadors amb diferencia tant marcada a tots els col·legis de la població. PSC a Cubelles ha perdut vots en relació a les altres autonòmiques del 2006 pro segueix sent la segona força i potser ha aguantat millor que a d’altres municipis del Garraf aquesta davallada ja anunciada. PP ha superat a ERC molt castigat a tot arreu aconseguint un tercer lloc i els de Iniciativa els verds es posicionen en quart lloc a Cubelles. D’altres tenen els seus espais de votants i de moment a la espera..
El PSC de Cubelles ha enviat una nota als mitjans en que expressa agraïments a totes les persones que han confiat en PSC de Cubelles i moltes gràcies a tots els simpatitzants, militants, interventors i apoderats que han col·laborat en aquesta intensa campanya electoral Més d’un miler de vots al PSC a Cubelles aconseguits: moltes gràcies. També hem escoltat de portaveus d´altres grups felicitacions al guanyadors. De moment alguns mostren un rostre abatut i l’esperit fort i a esperar les municipals !

29.11.10

Imagen palabrademujer.wordpress.com

Marcela Lagarde, catedrática, investigadora, antropóloga mexicana...
De paso por Barcelona visitó Ca la Dona donde dio una charla, hemos extraído partes esenciales de su discurso donde repasa los últimos cuarenta años de la historia política de México y recupera
el aporte fundamental de los movimientos de mujeres y su incidencia en las políticas públicas...
Gloria Clavero nos acerca a Frida Kahlo...
Els resultats de Cubelles


Convergència i Unió (CiU) ha estat la força més votada pels 5.441 cubellencs i cubellenques que han participat de les eleccions al Parlament de Catalunya 2010 (53,77%), superant lleugerament la del 2006 (47,70%). La federació nacionalista obté el 37,09% dels sufragis emesos (2.006) i millora ostensiblement els resultats aconseguits fa quatre anys, quan va sumar 1.263 vots (28,73%).
El PSC segueix sent la segona força entre la població de Cubelles (1.018 vots; 18,82%), tot i que respecte a les darreres eleccions al Parlament ha baixat gairebé 9 punts. El PPC supera a ERC com a tercera força al municipi i, amb 821 vots, rep el 15,18% dels sufragis. Com a nivell català, també ICV-EUiA passa als republicans i se situa en quarta posició amb un 8,04% (435 vots), per davant d’ERC (5,79%, 313); Ciutadans (4,53%, 245), Plataforma per Catalunya (2,39%, 129) i Solidaritat per la Independència (2,14%, 116). D’aquestes, només Plataforma no ha obtingut representació parlamentària.