26.6.10

M. Trives/Diari de Cubelles

Escollir qui pot conduir una xerrada col·loqui i que resulti amena no es fàcil. Cadascú ofereix lo millor que sap i les seves experiències per projectar a un públic que desconeix lo millor que pot transmetre un mateix. Aquesta vegada l´ agrupació del PSC de Cubelles no es va equivocar .Van passar aquesta setmana Oriol Nello ,Mila Arcarons, Asumpta Baig i Sixte Moral. Tots quatre excel·lents en les seves referències indiscutibles i reconegudes i si hem de dir que van captar l´ atenció del oients ,cadascú am els tremes tractats. Una presentació impecable divendres a càrrec de Mª Lluïsa Romero de Mila,Sixte i Assumpta va donar lloc a escoltar temes relacionats la trajectòria política del PSC dels ultims anys ,l’actualitat i els compromisos establerts, les actuacions del Senat, gran desconegut de la majoria dels ciutadans i que suposa als nostres representants ,un tasca continua i complicada per aconseguir objectius sovint frenats per la majoria del PP en el mateix Senat i que poc a poc van aconseguint tots els dies trencar barreres .Aquesta crisis aclaparadora i raons per encarar,tot que no agradi les mesures adaptades per reptar i aconseguir frenar la crisis econòmica que ens envaeix a tots i que pot canviar el futur de les properes generacions. Tot aquest poti poti van ser els eixos centrals de la xerrada .Les aportacions per part dels veïns assistents van conduir a un punt de trobada amigable i correspost.
Setmana del PSC a Cubelles

23.6.10


Després que en les darreres edicions la sortida es fes des de la plaça del Mercat, enguany els organitzadors han apostat per fer-ho des de l’esplanada del Poliesportiu (Av. Onze de Setembre). La comitiva ciclista arrencarà a les 10.30h. en direcció a l’església de Santa Maria de Cubelles, passant pel pont del carrer Lleida, l’Av. De la Riera i els carrers Víctor Balaguer i Major. Després de la benedicció dels participants, a càrrec d’en Mn. Lluís, la comitiva enfilarà el carrer de l’església, Nou, Raval del Torrent, per enllaçar novament amb l’Av. De la Riera i el Pg. Fluvial i el pont del carrer Lleida i agafar l’Av. Onze de Setembre, fins al parc del Prat de Cubelles, el passeig de la Mar Mediterrània i tornar a l’esplanada del Poliesportiu.

22.6.10


SETMANA DEL PSC A CUBELLES

Arròs Popular

Lloc: Xalet de la Tèrmica
(Pol. Les Salines)
Data: Diumenge,27 de juny 2010
Hora: A partir de les 12,00h
Col-labora i Servei de Bar: Kbe Kbo

Preu: 12 euros
Venda tickets: Tel.: 659.66.07.45
Plaça Mercat ,divendres 25 de juny de 10h a 13h
Divendres 25 de juny a les 19,30h a l´Hotel d´Entitats
DEFENSAR CUBELLES I EL GARRAF A BARCELONA I A MADRID

Mª Lluïsa Romero,alcaldessa de Cubelles
Mila Arcarons, Diputada al Parlament de Catalunya
Assumpta Baig, Senadora
Sixte Moral, Diputat al Congrés

Conèixer de prop ,com es gestionen al Parlament de Catalunya, al Congres i al Senat ,qüestions que ens afecten directament, al Garraf i a Cubelles i a traves d´ una senadora ,una diputada i un diputat reconeguts ,es un luxe a tenir en compte en aquesta proposta .
Cubelles ha segut molt generosa i poc ha rebut a canvi dels inconvenients evidents en aquets últims anys. Una tèrmica imposada i envoltada d’una zona urbana i sota l´ amenaça de una nova ampliació, aquesta vegada com a cicle combinat, una entrada a la autopista que grava econòmicament a usuaris i que afecta a Cubelles especialment,i com no ?per si no fos poc tenim mes despesa en el transport ferroviari ja que tots els dies veïns del nostre municipi es desplacen obligats per la feina laboral, i . que pertanyent a Barcelona, no disposem de les mateixes avantatges .A mes de les qüestions que Catalunya defensa a Madrid i que a tots ens preocupen, en tenim d´ afegides .
Divendres teniu l´ ocasió de escoltar el que diuen els nostres invitats i a la vegada qüestionar amb un col·loqui el que desitgeu esbrinar .

Us esperem !

Segona setmana PSC Cubelles Futur
Agrupació Local del PSC de Cubelles te el plaer de convidar-vos
imatge/wwww.palaumusica.org

Dintre dels actes programats per commemorar el 110è Aniversari del naixement del Cor l'Espiga, el proper diumenge 27 de juny a 2/4 de 8 de la tarda, a l'església de Santa Maria de Cubelles, el Cor Jove de l'Orfeó Català oferirà un concert. Aquesta coral està formada per més de cinquanta coristes de joves entre 16 i 25 anys, i ha actuat en diferents ciutats d'arreu d'Espanya i la resta d'Europa.
El preu de l'entrada anticipada és de 5 € i es pot obtenir a través de la consergeria del Centre Social durant tot el dia.
El preu de l'entrada el mateix dia abans de començar el concert és de 7 €.
El Cor l'Espiga espera que l'església estigui plena de gom a gom per gaudir dels cants d'aquesta gran coral.

21.6.10




PARLEM DE CUBELLES ?



Tots els caps de setmana l´ actualitat del municipi en imatges gràfiques.

Clikeu imatge ....