11.12.04

LA PREGUNTA DE LA SETMANA

¿COM VALORES L'ATENCIÓ SANITÀRIA QUE S'OFEREIX DES DEL C.A.P DE CUBELLES?

10.12.04

"DEMOCRACY NOW": PERIODISME INDEPENDENT ALS EE.UU

Amy Goodman, periodista i escriptora nord-americana, acaba de publicar a Espanya "EN LA CAMA CON EL ENEMIGO" amb el subtítuol "Contra los políticos untados de petróleo, los empresarios que se benefician de las guerras y los medios de comunicación que las encubren". Amy Goodman emet un programa diari de radio i TV amb el títol "DEMOCRACY NOW". A través d'Internet es pot accedir a les seves información i veure els seus espais televisius: http://www.democracynow.org/. MOLT INTERESSANT!!
Més informació:
Presentació a Espanya
El que diu ella!!
El que diuen d’ella!!


9.12.04

"ESTELA NOVA" DEDICA LA SEVA PORTADA A LA TÈRMICA DE CUBELLES

Estela nova, periòdic de comunicació popular, dedica el seu número 1 al tema de la central tèrmica de Cubelles i amb un reportatge titulat "Quatre tèrmiques més amenacen Cubelles i el Garraf!" repassa l'actualitat d'aquesta informació. Aquesta publicació, de distribució gratuïta, té una tirada de 5.000 exemplars i ha estat àmpliament repartida a tots els municipis de la comarca. La revista inclou també informació sobre les activitats en defensa de Palestina i el Sahara occidental i una entrevista amb Manolo Tomàs sobre la Plataforma per la Defensa de l'Ebre.

8.12.04

10 DE DESEMBRE: DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS

Coincidint amb la celebració del DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS, 10 de desembre, adjuntem informació pels interessats en aprofondir en aquest tema. trobareu informació àmplia sobre temes diversos: Tribunal Penal Internacional, Dret de les Dones i de la Infància, Societat de la Informació...
Accedir al fons d'informació clikant aquí

7.12.04

RECLAMACIONS I QUEIXES SOBRE L'ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Una de les nostres col.laboradores, M., ens informa de l'existència d'un mecanisme ràpid a través d'Internet per formular queixes i reclamacions sobre el servei d'atenció sanitària a Cubelles. No dubteu a fer arribar a l'Administració la vostra opinió i les vostres suggerències sobre la situació a Cubelles.
Podeu obtenir el formulari clikant aquí

6.12.04

EL TRIPARTIT I LA TÈRMICA DEL PORT DE BARCELONA

Us adjuntem article de El Sud on s'exposa el posicionament polítics del Govern de la Generalitat respecte a la central tèrmica del Port de Barcelona.
Llegir l'article aquí

5.12.04

L'ATENCIÓ SANITÀRIA, AL FORUM d'ICb

L'estat de l'atenció sanitària a Cubelles ha centrat aquesta setmana el debat al FORUM d'ICb amb opinions diverses.
Segons la Coodinadora d'Usuaris de la Sanitat (CUS), les principals queixes en el servei públic d'atenció sanitària es refereixen a reclamacions relacionades amb els diagnòstics (22%), la demanda d'informació (13%) i sobre possibles negligències (12%).
Més informació sobre la CUS: clikant aquí
Per participar al FORUM d'ICb aquí
OPINIó/PER PENSAR-HI UNA MICA...

“EL FIN DE LOS PARTIDOS POLÍTICOS ¿Y AHORA QUÉ?
Wolfrang Fischer
“Mediante una red horizontal de información, la civilización del futuro podrá crear un medio en el que florezcan alternativas a las desoladas perspectivas de futuro existentes en la actualidad. A través de ese plano horizontal, se irá desarrollando una actitud solidaria de reciprocidad y cooperación a escala mundial que pondrá fin al fatal juego del "Hazte rico", mediante la simple renuncia consciente a formar parte del mismo”.
Continuar llegint l'article aquí