8.8.09


La coneguda actriu Lloll Bretran serà la pregonera de la Festa Major Cubelles 2009, que es caracteritza per la continuïtat del seu programa d’actes. L’actriu obrirà oficialment la festa en honor a Santa Maria des del balcó de l’Ajuntament, el 14 d’agost a les 7 de la tarda i com a preludi de la cercavila dels Balls Populars de Cubelles.
més informació clikant a

7.8.09

Fotos/arxiu Diari de Cubelles

FESTA MAJOR 2008



FESTA MAJOR 2007







FESTA MAJOR 2006










Ara només cal incloure les imatges de la FESTA MAJOR 2009












FESTA MAJOR 2005

5.8.09


EL DIARI DE CUBELLES SUPERA LES 40.000 VISITES!!!


L'espai d'informació, debat i comentari que esteu llegint ha superat les 40.000 visites des de la seva creació gràcies a la vostra col.laboració.

Gràcies!!

4.8.09

foto nº27/F. Lleonart


BALCONS I JARDINS

3.8.09

M. Trives/Diari de Cubelles
Fa uns dies vaig llegir un article de Javier Marias que vaig guardar per revisar i avui una vegada revisat em sembla interessant recomanar i aportar algun que altre apunt . Durant molt de temps la publicitat de una colònia acompanyada del cos femení o la utilització de imatges provocatives en que la dona ha sortit només com fetiche eròtic es certament criticable i certament les denuncies per part de col·lectius de dones han donat resultat i aconseguit frenar. Ara entrem en un altre etapa,en que la dona sembla que es un pou de sorpreses intimes exposades i sota la mirada del espot publicitari. El que diu Javier Marias i en que no deixa titere con cabeza es raonat i val la pena fer-hi una reflexió. Moltes d’aquestes dones feministes o no com ell diu que posen el crit al cel potser per determinades imatges ,casualment solen ser també les que surten al carrer a demanar drets igualitaris ,justícia social i el no a les guerres i contra la violència de gènere,es passegen per places de mig món demanant la abolició de determinades lleis ancestrals , i arrisca’n la seva integritat física vegades ja que qualsevol gamarús o gamarusa que també en tenim a la palestra ,es permeti abocar qualificacions denigradores . El text i tractament del article per part de Javier Marias Marias es correcte i es per axó que recomanem fer-hi una ullada i de pas dir i evidenciar que tot el gènere humà pateix de determinats problemes fisiològics seria lo que pertocaria en la projecció dels espots i no projectar incisivament cap a les dones, ja que els homes també tenen flatulències, potser no tenen incontinència i si la pròstata un pel davallada,també pateixen de dentadures postisses com la majoria dels humans ,tenen hemorroides, tenen callositats als peus i colesterol a tope com qualsevol i diarrees estivals o tot l´any, ah ! i també varius a les cames i si aneu a la platja i trobareu bombes als turmells de qualsevol a la vora del mar ... etc. En fi tots som conscients que les campanyes publicitàries son destinades a fer-nos consumir productes la majoria amb poc resultats evidents ,el que no val es que novament la imatge de una dona sigui utilitzada ,ara no amb un top-less sota una palmera amb un pirulí a la boca ,es cert , pro ara tampoc val donar lloc a la publicitat del Vademècum ....una vegada més tornem-hi....

Llegiu ....
JAVIER MARÍAS - El País Semanal, 19 de julio de 2009