6.4.12



ASSOCIACIÓ DEL GARRAF PER LA REPÚBLICA us convida divendres 13 d´abril a les 19,30h


lloc: Centre Social

Cubelles

5.4.12

Anem preparant els calerons ,aviat Hisenda trucará a la porta.
Us recomanem aquests dos apunts de Sixte Moral al seu blog.


Ens prenen el pèl


sixtemoral


Aquest dies comencen a arribar els documents per fer la propera declaració de renda.

Els neguits anuals per complir amb la hisenda pública. Aquella que diu que som tots i totes

Ingressos, despeses,deduccions, certificats.

Vaja la documentació de sempre.

Però aquest dies la documentació és la de sempre però la sensació és força diferent.

La sensació és que potser ha arribat el moment de començar a fer trampa i esperar que d’aquí uns anys benèvolament donin una altra amnistia fiscal i en puguem sortir beneficiats.

La temptació és gran donada la permissivitat i tolerància amb el frau fiscal del govern Rajoy amb aquesta mena d’amnistia que permetràs que només pagant el 10% es legalitzarà el diner negre , vingui d’on vingui i au!, a bufar i fer ampolles.

No és cert que aquesta amnistia com diuen alguns dirigents del PP sigui com la que va proposar Zapatero – amb esquinçada de vestimentes per part de Rajoy que ho va considerar una autèntica agressió als contribuents que estan al corrent de pagaments.

Amb la proposta de Zapatero els recursos que afloressin, a més de pagar la tributació corresponen, s’havien d‘invertir en deute públic,per tant finançar en part l’acció de l’estat, ara amb Rajoy pagues el 10 % i a partir d’aquí pots seguir especulant impunement.

Ja poden dir els economistes que serà bo o encara que ho digui el President Mas , veient-ho com una excepció raonable però per la majoria dels que paguem no deixa de ser una presa de pèl i un clar convit a defraudar a hisenda a partir d’avui….

http://sixtemoral.wordpress.com/


Els pressupostos i Catalunya
abril 5, 2012 by sixtemoral


L’opinió generalitzada de la majoria dels partits polítics catalans i també de l’opinió publicada és que els pressupostos Que ha presentat el govern de Rajoy són uns pressupostos nefastos respecte a Catalunya.

Disminueix la inversió , Catalunya queda en el darrer lloc inversions només supera en inversió a un parell de Comunidades AutónomasLa inversió per càpita és també una de les més baixes del conjunt de l’estat.

No es consignen les aportacions ni del fons de competitivitat ni els que corresponen a l’addicional tercera de l’estatut que un any més , ara amb un govern del PP queda per sota de les previsions que s’havien fet d’acord amb l’actual legislació .

Ni inversió en rodalies

Ni inversió que pugui fer arribar el tren al port ni naturalment tampoc a l’aeroport.

Menysteniment del corredor mediterrani.

En definitiva, uns pressupostos que comportaran la necessitat d’una nova retallada als pressupostos catalans.

Aquelles promeses que feien els populars i els declaracions de Sánchez Camacho quan repetia reiteradament que el PP compliria amb el que diu l’estatut avui és paper mullat.

Potser seria hora de que hi hagués una resposta el màxim d’unitària possible davant d’aquesta situació d’ofec de l’autogovern per la via de l’asfixia econòmica.

oooOOOooo

Font : http://sixtemoral.wordpress.com/

3.4.12

L’oposició demana el cessament del regidor Narcís Pineda

Font: Ràdio Cubelles
dimarts, 03 abril de 2012


Els tres grups es mostren molt decebuts de la Junta de Portaveus convocada per solucionar el conflicte generat en el darrer plenari
El PSC, Convergència i Unió i l'Entesa per Cubelles han demanat per escrit la destitució de Narcís Pineda com a regidor d'Esports i Joventut. És la resposta dels tres partits de l'oposició a la junta de portaveus convocada ara fa uns dies i que ha estat qualificada com a decebedora per les seves caps de llista. Els grups entenen que la reunió va arribar tard i que el govern empara una acció que consideren del tot injustificable amb l'únic objectiu de garantir la seva estabilitat interna.
La portaveu municipal de Convergència i Unió, Noemí Cuadra, veu difícil que la relació entre govern i oposició es pugui reconduir si no es tallen d'arrel comportaments com els viscuts a la fi del ple del 20 de març. La líder de la formació nacionalista creu que no es poden permetre en un càrrec públic malgrat hi hagi hagut una provocació prèvia i mostra la seva decepció amb la junta de portaveus convocada vuit dies després.
De la seva banda, la regidora de l'Entesa per Cubelles, Anna Martínez, entén que posant l'accent en la tensió política que des de fa mesos es viu al municipi només es busca amagar l'acció de Narcís Pineda. Martínez discrepa del suport que els grups que configuren el govern, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Reagrupament i el Partit Popular, donen al responsable d'Esports i Joventut.


2.4.12

Breus

FIRA MEDIEVAL A CUBELLES - 7 I 8 D'ABRIL

Els dies 7 i 8 d'abril, Cubelles acollirà una nova edició de la Fira Medieval.La Fira Medieval es realitzarà al nucli antic de Cubelles. Els carrers que acolliran les parades medievals, com forns de pa, arquers, tallers i espectacles, seran el carrer Major, Colom, de l’Església, Anselm Clavé i Joan Roig i Piera, i les places de la Vila, Castell i del Centre Social.

Font : http://www.turismecubelles.blogspot.com.es/



1a Milla Atlètica al barri de Mar

Font: Ràdio Cubelles

L’associació de veïns de Mar organitza aquest certamen que tindrà lloc el 7 d’abril

L'Associació de Veïns del Barri de Mar ja té enllestida la celebració de la primera cursa Milla Atlètica. La prova tindrà lloc el dissabte 7 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa, i farà el tret de sortida a dos quarts de deu del matí. Tant la sortida com l'arribada serà a la cruïlla entre el passeig Marítim i l'avinguda Mediterrani.

La primera Milla Cubellenca constarà de 1.600 metres i els participants hi prendran part esglaonadament en sèries de 15 a 20 corredors. Els tres primers classificats es classificaran a la final de cada categoria. Els participants es dividiran per edats; els més petits, de 6 a 10 anys; els infantils, de 10 a 15, i els adults. Els més joves només donaran una volta al circuit de 820 metres i la resta en faran dues. Les inscripcions es podran fer efectives durant el mes de març al centre social, al poliesportiu i a l'oficina de turisme de la platja. El preu serà de tres euros, excepte els menors de 10 anys que hi podran participar gratuïtament.

http://www.radiocubelles.net/