16.10.10

Imagen /miguelhernandezvirtual.comMarc Machado, Gloria Clavero, Juliana Mediavilla y Luz Cassino ...

en la grabación del programa nº 100!!!En el centenario de su nacimiento, recordamos a Miguel Hernández y celebramos los cien programas del Mézclate Conmigo & Barreja't amb Mi...http://mezclate-conmigo.blogspot.com/


Audio disponible a partir del 18 de octubre.


Jordi Obach Rafel del Club Marítim Cubelles es proclama campió de la Copa d'Espanya de Patí de Vela Júnior.
La Copa d'Espanya de Patí de Vela i Patí de Vela Júnior es va celebrar els dies 9, 10 i 11 d'octubre a Alcossebre (Castelló), amb una participació total de 56 patins procedents de tota Espanya.
El Club Marítim Cubelles finalitza la temporada de competicions importants amb un èxit absolut doncs gràcies al seu navegant de Patí de Vela Júnior Jordi Obach Rafel ha guanyat en primera posició totes les competicions importants Copa d'Europa, Campionat d'Espanya, Copa d'Espanya, International ADIPAV CUP, Setmana Catalana de Vela i en el Campionat de Catalunya va quedar en segona posició però la primera va ser per al seu company també del Club Marítim Cubelles Pol Álvarez.
El Club Marítim Cubelles va acudir a Alcossebre (Castelló) amb un total de 9 participants sent el Club amb major participació, la tercera posició va ser per Pol Álvarez també del Club Marítim Cubelles que també aquest any ha realitzat uns excel·lents resultats.
Un altre Club del Garraf el Club Náutic Sitges també va ser el protagonista en guanyar la primera i tercera posició de Patí de Vela gràcies al seu navegant Oriol Mahiques en primera posició i la tercera per a Josep Maria Robert.
El Club Marítim Cubelles finalitza aquesta temporada amb els majors èxits mai aconseguits pel Club Marítim Cubelles en els seus 40 anys d'existència que justament està celebrant aquest any (1970-2010).
Jordi Obach Rafel (Patí de Vela Júnior) i Oriol Mahiques (Patí de Vela )a la foto

Nota de premsa Club Marítim Cubelles

15.10.10


Ple municipal ordinari, dilluns

Notícies - Alcaldia
15/10/2010
El dilluns 18 a partir de les 20h. a la sala d’exposicions del Centre Social tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes d’octubre, un Ple que també podrà seguir-se en directe a través de Ràdio Cubelles.

L’ordre del dia proposa l’aprovació del canvi de finançament de vuit projectes municipals com són les obres a les noves instal·lacions del cementiri, la pista de l’institut, la redacció del projecte del passeig Marítim, la virtualització de servidors CPD, la retirada de la canonada de fecals del riu Foix, un paquet d’inversions a la via pública, senyalització vertical i horitzontal i millores en les instal·lacions esportives. A més, també es proposarà la modificació puntual del Pla General que pretén corregir una errada material als plànols normatius.

14.10.10

A debat

Espai de debat setmanal amb política local, societat, esports, i economia amb la col·laboració de l’ADEG. Als debats polítics, les formacions presents al programa aniran rotant, de manera que totes participin en els debats de Ràdio Cubelles ja que la infraestructura de l’emissora no permet la presència de més de quatre convidats alhora. Als espais de debat, setmanalment, es convidarà polítics, persones i representants d’entitats per contrastar opinions sobre diferents temes.
Aquest dijous es posarà a debat a Ràdio Cubelles el paper de l’Agència de promoció econòmica del Garraf, a través del nou programa "A debat". Els ponents convidats són Susanna Gómez, responsable de l’àrea de formació de l’ADEG; Prudència Carrasco, regidora de l’àrea de Qualitat de Vida i Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Cubelles; Josep Antoni Blanco, president del Consell Comarcal del Garraf; i Amadeu Pujol, gerent de l’empresa Gestingral.
Al debat sobre l’Agència de promoció econòmica del Garraf es parlarà de Com sorgeix la idea de crear un nou ens comarcal?, Com es construeix i qui l’integra?, De qui i de què depèn?, Quins són els objectius?, Quan es posarà en marxa? Quines són les actuacions previstes?, Quins canvis es preveuen en l’organització comarcal?, I per les empreses, què millorarà?. El programa s'emet els dijous de 22 a 23h. i es repeteix els dilluns d'11 a 12h. També es pot escoltar al podcast del web de l'emissora.

13.10.10


El proper 14 d’Octubre, dijous, tindrem amb nosaltres un duet anomenat,
Dulce copla y otros palos
Ells son,
Esther Villa veu
Alain Fourtine guitarra
Ens oferiran boleros, coples i altres pals……
Preu entrada : 5 €
Consumició mínima : 3 €
Aforament limitat

Adreça: c/ Jacint Verdaguer, 20 - T/ 93,895.29.14

e.mail: pic-jazz@amplificador.net

¡¡¡ US ESPEREM !!!

10.10.10

AVIS

L'OPIC, Oficina de Participació i Informació Ciutadana de Cubelles, atendrà totes les persones perjudicades per les inundacions d'aquest diumenge al municipi.


fotos/M. Trives/arxiu Diari de CubellesAquesta nit unes fortes pluges han provocat greus inundacions . El Foix ha baixat amb força i ha provocat molts danys agreujats per l’empenta de les aigües. Sota el pont de la via del tren ,l´ aigua ha desbordat els laterals d’obra i ha fet de les seves, inundant carrers ,pàrkings i afectant les rodalies. Aquestes fotos son preses a les 12h del migdia.,ja un pel calmades les aigües .
Les tapes que salten sempre si cauen dos gotes ? Potser son a baix a mar ... Els aneguets que son espavilats a dalt d’un petit turo !

(clikeu sobre les imatges )La Comisión Valech


Hoy conoceremos qué es la Comisión Valech, para qué se creó y por qué es tan necesaria para la memoria y la justicia de chilenos y chilenas…


Seguir leyendo la noticia en:

http://mezclate-conmigo.blogspot.com/
El programa aborda les temàtiques de diversitat, dones, convivència i multiculturalitat, des d'una perspectiva de gènere.És un espai d’informació, de denúncia i d’investigació periodística al voltant dels temes tractats.Tot i potenciant la participació de persones de diferents cultures i la promoció de la poesia i la literatura universals..


(AUDIO DISPONIBLE A PARTIR DEL 3 DE OCTUBRE)