21.5.11

ACTE FINAL DE CAMPANYA
EL PSC DE CUBELLES FA UNA CRIDA A LA REFLEXIÓ I A CONCENTRAR EL VOT ÚTIL PEL FUTUR DE CUBELLES EN LA PROPOSTA DE MARIA LLUÏSA ROMERO


El PSC de Cubelles va tancar ahir al vespre la campanya electoral amb una gran festa infantil i un ball posterior per agrair a tots els seus militants, simpatitzants i amics i amigues l’esforç i la confiança rebuda en aquesta campanya electoral.

La cap de llista del PSC a Cubelles, Maria Lluïsa Romero, va recordar que al llarg de tota la campanya electoral el PSC ha fet difusió àmplia de les 158 Propostes pel Futur de Cubelles que es recullen en programa electoral.

Al mateix temps, Romero ha insistit en que “quatre anys es mereixen una reflexió a fons sobre l’opció a escollir i això precisament és el que proposo que facin els electors i electores a la vista de la feina feta pel PSC en aquesta legislatura i a la vista dels compromisos que ara renovem”.

L’acte final del PSC es va desenvolupar a la Plaça del Mercat de Cubelles amb l’assistència dels membres de la candidatura socialista a Cubelles més un gran nombre de persones que recolzen el projecte que encapçala Maria Lluïsa Romero.

L’actual alcaldessa i candidata del PSC va recordar que en aquesta legislatura el govern municipal que ha liderat “ha multiplicat la inversió per recuperar el retard històric i per generar ocupació, millorar les infrastructures i ampliar els serveis: el nou institut i la nova llar d’infants, el nou Centre d’Atenció Primària, el pont sobre el riu Foix, la connexió de l’aigua Ter-Llobregat i la canalització a Mas Trader, la creació de noves zones de jardins i l’augment de dotacions de policies a més d’altres millores esportives, culturals i socials”.

Finalment, el PSC vol fer una crida a la participació activa i massiva a les eleccions de diumenge a fi efecte de barrar el pas a les formacions de dretes que proposen noves retallades en sanitat i ensenyament i per això el partit reclama el “vot útil” cap a les sigles del PSC com a garantia realista de poder constituir un nou govern d’esquerres i de progrés a Cubelles.

Tal i com ha afirmat Maria Lluïsa Romero, el PSC a Cubelles “s’ha guanyat la confiança de la ciutadania perque hem sabut estar, escoltar i actuar: hem parlat poc i hem treballat molt”.

Nota de premsa PSC Cubelles,divendres 20 de maig 2011


XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA


EL PSC DE CUBELLES CELEBRA EL FINAL DE CAMPANYA AMB UNA FESTA A LA PLAÇA DEL MERCAT



























20.5.11

imatges/PSC/Cubelles 2010- 2011



































































La Millora de diversos parcs y jardinets (la Solana, Santa Maria, Parc de Cubelles, Pau Casals, Estació, Jardins Gaudí..) Espai lúdic para la gent gran en la plaça Pobles de Espanya i La Solana,es evident i son fets.

La Connexió de Mas Trader a la ret general de aigua i la Connexió de Cubelles a la ret de aigua del Ter-Llobregat (ATLL) para garantir el servei i el Muntatge de la ret de pluvials en el barri marítim, es evident i son fets.

..Execució del Pla Especial Urbanístic de la desembocadura del Foix ,Millores varies del enllumenat (Moli de Baix, Bardaji , La Gaviota, Mas Trader I…), Urbanització entorn del poliesportiu, el campo de futbol y el Institut,es evident i son fets.

Rehabilitació de la casa del Fortin,i la del castell de Cubelles (quadres, teulada, sala de ponent, etc) es evident la primera i en fase d´acabar la segona.

Ordenació, informatització y escanejat de arxius y documents del Arxiu municipal, Millores emissora municipal Radio Cubelles. (renovació de equips, condicionament del edifici, nova redacció, etc …) en condicions lamentables. Avui una arxivera i la recuperació de documents de la historia de Cubelles es evident i anem continuant.


Cinc Audiencies públiques


Pla de accesibilidad
Audiencia pública obras de adecuación estación ferrocarril
Audiencias públicas de presupuestos.
Audiencia pública del puente del Foix
Audiencia pública de dinamización económica


Tenim 158 propostes per continuar treballant. Ni un pas enrere.







19.5.11

EL PSC DE CUBELLES APOSTA PEL DESPLEGAMENT DEL PLA LOCAL D’EQUIPAMENTS CULTURALS I LA CREACIÓ DEL CASAL JOVE AUTOGIESTONAT PEL JOVENT

El PSC proposa el desplegament a Cubelles del Pla Local d’Equipaments Culturals per garantir la construcció i posada en marxa dels serveis necessaris per a una població que s’acosta als 20.000 habitants i que reclama una programació cultural estable i ambiciosa al llarg de tot l’any.

Com a proposta concreta de compromís amb nous equipaments el capítol 5 del programa electoral del PSC a Cubelles, CONEIXEMENT, CULTURA, EDUCACIÓ, INNOVACIÓ I CREATIVITAT, recull el compromís de “creació del Consell de Joventut per desenvolupar el Pla Local Jove i la posada en marxa d’un nou espai (CASAL JOVE) per a activitats lúdiques/socials del jovent, recuperant nous equipaments municipals que facilitin la pràctica d’activitats culturals, lúdiques i esportives, autogestionat pel propi col.lectiu de joves de Cubelles”.

El PSC proposa instal.lar aquest CASAL JOVE a l’edifici de que disposa l’Ajuntament a tocar de Les Salines (al costat del pont sobre la via del tren) on hi ha un edifici que pot ser recuperat per activitats socials, culturals i festives i on es pot rehabilitat un ampli espai esportiu a l’aire lliure que permetria també la realització d’actes com concerts, fires etc...

El PSC manté a Cubelles que “el compromís amb l’educació, la cultura i l’esport és un dels principals eixos estratègics” que cal desenvolupar en aquesta legislatura.

Entre les diferents propostes del programa en aquest context destaca la voluntat de “consolidar noves activitats amb noves tendències pels col.lectius joves (skatepark, festivals, xarxes socials, jornades de tecnologia...) així com incorporar les entitats, associacions i AMPAS en “la divulgació i accés a noves activitats educatives: música, idiomes, dansa...”.

El PSC recull també les propostes de “campanyes per la gratuïtat dels llibres de text, la rehabilitació del Castell dels Marquesos d’Alfarràs, la redefinició del Consell Municipal d’Esports apostant per l’esport base i la construcció de noves pistes de pàdel i de tennis”.

Així mateix, la proposta del PSC que lidera Maria Lluïsa Romero es compromet a “impular el màxim aprofitament de les instal.lacions i espais esportius per realitzar noves activitats esportives, educatives i socials: programa Pati Obert” i a mantenir “l’impuls prioritari de les gestions ja iniciades per la construcció de la piscina municipal coberta”.



PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA


Ràdio Cubelles entrevista als candidats/es
Cubelles - Ràdio Cubelles
Font: Ràdio Cubelles

Podeu escoltar podcast Radio Cubelles .

Avui, dijous 19 de maig Mª Lluissa Romero (PSC)
CLIKEU A http://www.radiocubelles.com/content/view/1086/84/


Us envio aquest missatge per recordar-vos que aquest dijous que ve, 19 de maig, a les 7 de la tarda, hi haurà la tertúlia del Voluntariat per la llengua al Centre Social de Cubelles.



Centre Social de Cubelles (c. de Joan Roig i Piera, 3-5)Ho organitza el CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú), amb la col·laboració del Centre Social de Cubelles.
L'SC del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, que desplega el programa del "Voluntariat per la llengua" a la comarca, convida totes les persones que participen en el VxL a Cubelles i les que vulguin conèixer el programa directament a compartir una hora de tertúlia en català.



Tertúlies anteriors:
21 de gener, receptes d'hivern


17 de febrer, el món de la màgia


28 d'abril, la jardineria i les flors


Queti Vinyals Florenciano
Dinamitzadora del Voluntariat per la llengua al Garraf

18.5.11



NOTA DE PREMSA
18 DE MAIG DE 2011



PSC DE CUBELLES PROPOSA NOVES MESURES CONTRA L’INCIVISME I DOTAR LA POLICIA LOCAL DE NOUS INSTRUMENTS PER LA VIGILÀNCIA URBANÍSTICA I DELS ESPAIS PÚBLICS


El programa electoral del PSC de Cubelles proposa l’aprovació d’una nova ordenança cívica pel municipi i “dotar la Policia Local i els serveis municipals de nous instruments per la millora de la vigilància urbanística i dels espais públics” per posar fi els problemes creixents i queixes del veïnat en relació a les reiterades accions incíviques que afecten la convivència.

El capítol tercer, dels set que conté el programa electoral del PSC de Cubelles, està dedicat a LA CONVIVÈNCIA EN LA DIVERSITAT, DRETS I DEURES IGUALS PER A TOTHOM i exposa que a Cubelles cal “reforçar els valors del civisme a través del compliment de les normes i potenciar eines preventives i de resolució de conflictes com la mediació ciutadana

El partit que encapçala Maria Lluïsa Romero, proposa potenciar la Junta Local de Seguretat integrant-hi els representants veïnals i sectorals, aprovar el Pla Local de Seguretat i desenvolupar el Reglament Intern de la Policia Local.

A més, s’inclou el compromís de potenciar els grups de Riscos Cubelles i de Protecció Civil, aplicar noves tecnologies de vigilància policial i mantenir les campanyes per reduir l’excés de velocitat als carrers i els nivells de soroll.

El PSC proposa incrementar les accions i els programes de civisme i d’educació vial a les escoles i els instituts i millorar els itineraris per a vianants i bicicletes a l’entorn dels recintes escolars i esportius per millorar la seguretat viària al conjunt de la població.

El proposta del PSC pel nou Govern de Cubelles preveu “l’ampliació dels programes de formació de la Policia Local en àrees com la interculturalitat, mediació, immigració, exclusió social i atenció no discriminatòria”.

Pel que fa a la millora dels recursos destinats al cos de la Policia Local, el PSC proposa l’adhesió a la Plataforma Integral de Seguretat (PISE) i al programa SIPCAT i la integració a la Xarxa de Radiocomunicacions per Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT)


PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA)



Font: Ràdio Cubelles
Els electors de la secció sisena podran emetre el seu vot a la seu social de Mas Trader
Les eleccions municipals del proper 22 de maig es presenten amb una gran novetat: un nou col·legi electoral a Mas Trader. La seu social de la urbanització, situada al carrer Clavell, acollirà les dues meses de la secció sisena, on exerceixen el seu dret a vot els veïns i veïnes de Mas Trader I i II, Corral d'en Cona, Ricreu, Corral d'en Tort i Les Estoreres.

La campanya “A Cubelles, on voto?” estarà formada per cartells, lones informatives i anuncis a la web municipal on la ciutadania podrà veure marcat en colors les zones del municipi a les quals correspon cada col·legi.

Per al seguiment dels resultats electorals s’obrirà el Centre Social (C. Joan Roig i Piera, 3-5) a partir de les 20 hores. En aquest espai es podrà escoltar en directe el programa especial que Ràdio Cubelles (19h.) realitzarà sobre les eleccions, a la vegada que en una pantalla s’aniran actualitzant les dades de l’escrutini. Igualment, tant la web municipal (www.cubelles.cat) com els espais a les xarxes socials (www.twiter.com/ajcubelles) faran un seguiment de la participació a les 14, 18 i 20 hores i de l’escrutini. Així mateix, l’emissora farà un primer programa especial (de 12 a 14 h.) en el qual es donaran dades de participació, resultats d’anteriors comicis, entrevistes i altra informació d’interès.




Les obres de l’estació de trens finalitzen amb les millores introduïdes pel Govern

Notícies - Altres informacions
18/05/2011
Empresa i Ajuntament es van reunir per resoldre els darrers detalls de l’actuació de millora d’accessibilitat de l’estació de RENFE
L’Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, ha confirmat que les obres d’accessibilitat a l’estació de RENFE “han entrat en funcionament”. El passat 16 de maig es van posar en servei els ascensors i l’obra que ha executat Adif ha quedat acabada. Recentment el Govern municipal es va reunir amb responsables de l’empresa per resoldre petits detalls que el Consistori no acabava de veure ben resolts.

És el cas dels tiradors de les portes exteriors, que reduïen el pas de persones amb mobilitat reduïda i l’acumulació d’aigua al pas des del Bardají Vilanova al barri Marítim. “Aquests temes han quedat resolts”, explica Romero que també ha confirmat que el Consistori adreçarà una petició a Rodalies RENFE perquè instal·lin una màquina cancel·ladora a la banda de mar. Aquest fet es tracta d’una reivindicació de les persones usuàries de la zona marítima, que amb la reforma es veuen obligats a accedir a l’estació per l’entrada principal, malgrat tenir l’abonament comprat i agafar el comboi en direcció a Barcelona. “Ho reclamarem allà on ens han dit que toca”, explica l’Alcaldessa en referència a que és una competència de Rodalies, “si bé no tenim la certesa que ens ho acceptin”.

Pel que fa a la reforma de l’estacionament, compromís adquirit per Adif en la presentació pública del projecte a Cubelles, Maria Lluïsa Romero es va entrevistar recentment amb Joan Rangel, delegat del Govern a Catalunya. “El projecte està redactat”, ha confirmat l’Alcaldessa, “i només resta pendent la dotació pressupostària per tirar-ho endavant”.

Una inversió de 3,5 milions d’euros
La millora de l’accessibilitat de l’estació s’ha executat en dues fases, amb una inversió total de 3,5 milions d’euros. Segons Adif, la reforma ha suposat “l’adequació de l’estació per a eliminar les barreres arquitectòniques i dotar-la dels màxims paràmetres de modernitat, seguritat i confort. En la primera fase es va executar el recrescut de les andanes (593.608 €), mentre que en la segona s’ha remodelat l’actual pas inferior, se n’ha construït un de nou de enllaçant el Bardají Vilanova i el barri Marítim, o, entre d’altres, la reforma de l’edifici de viatgers (2.941.092 €).

L’actual pas inferior, que té un accés urbà, s’ha remodelat per a convertir-lo en pas exclusiu per als viatgers de l’estació i s’ha instal·lat un ascensor per andana. Aquestes, a més, s’han fet créixer fins aconseguir els 68 cm respecte a la cota de carril, en una longitud de 200 m, facilitant un accés més còmode i segur als combois. Igualment, s’ha millorat l’accessibilitat a persones amb discapacitat visual mitjançant la instal·lació de paviment amb relleu podotàctil i una banda de seguretat lumínica i antilliscant.

Per la millora de la seguretat i el confort de les persones usuàries s’ha executat diverses obres. La més important és la construcció d’un nou pas inferior per a us de la ciutadania, dotat de rampes adaptades y d’escales fixes. També s’ha fet el tancament perimetral de l’estació, un accés específic per als vehicles d’emergència fins a l’andana principal, la instal·lació de noves marquesines en cada andana, la reforma de l’edifici de viatgers, la demolició dels edificis annexos, la urbanització dels accessos, l’ordenació de les places d’estacionament (minusvàlids, taxis, bicicletes...) i una nova ordenació de l’enllumenat, completen les millores realitzades a l’entorn de l’estació.






españa


NOTA DE PREMSA
17 DE MAIG DE 2011

ARTICLE D’OPINIÓ

I DESPRÉS DEL 22 DE MAIG, QUÈ FEM A CUBELLES?


Tot i el concepte que es pugui tenir de la política, la veritat és que ens permet aconseguir èxits socials, millores en les infraestructures i en els serveis i contribuir a millorar la qualitat de vida de la nostra comunitat. Sense un bon govern als ajuntaments el progrés i el benestar social no són possibles possible com tampoc és possible amb una societat ensopida i sense sentiment d'implicació que sigui valorada i respectada pels seus representants polítics.

És doncs important escollir bé qui ens representarà per formar govern els pròxims quatre anys, perquè no és el mateix apostar pel progrés de tothom, des la igualtat i la equitat, que resignar-nos a l’avanç de la dreta liberal i insensible.

Si ens equivoquem i votem a qui practica la demagògia, el tot s’hi val, la falsedat i la veritat a mitges, doncs que podrem esperar després?

La gestió de Maria Lluïsa Romero al capdavant de l'alcaldia envoltada de tot l’equip del PSC i amb una notable suport social expressat al llarg d’aquesta legislatura és ara al centre de tots les crítiques de la resta de partits que, com és lògic, han d’intentar erosionar la seva imatge per tenir alguna expectativa electoral. Llàstima que aquests atacs no es corresponguin amb bona part de la opinió pública de Cubelles que reconeix que mai com en aquests quatre anys l’Ajuntament havia fet tant i tan bé al conjunt del territori del nostre poble. El PSC ha complert amb escreix amb els compromisos del programa electoral i amb els del Pla de Mandat tot i les dificultats econòmiques d’aquests anys i dels intents constants per desequilibrar un govern que, com Maria Lluïsa Romero va prometre, ha estat “fort i estable” amb el lideratge constant dels representants socialistes.

El PSC encapçalat per Maria Lluïsa Romero han demostrat capacitat, coherència, honestedat, credibilitat i eficàcia per ser ara la formació més ben valorada pel conjunt de la ciutadania que agraeix aquesta quatre anys de diàleg, consens, tranquil.litat institucional malgrat algun episodi aïllat.

Alguns i algunes s'han deixat la seva imatge democràtica arrencant sistemàticament la propaganda electoral dels seus rivals, com sempre. O difonent autèntiques calúmnies: per exemple que amb el PSC va un banquer a la llista. Si algunes i alguns no saben la diferència entre banquer o empleat de banca (representant sindical) o és que no donen més de si o tracten de difamar intencionadament amagant les seves autèntiques vergonyes.

El PSC ha denunciat el conflicte d’interessos en matèria urbanística de diversos regidors de formacions que es volen ara mostrar com a representants autoanomenats de la majoria.

Naturalment aquests no aclareixen perquè durant quatre anys han posat la mentida i la calúmnia com a principal impediment perquè res fos possible: creant plataformes, recollint signatures amagant els motius i jurant que mai passarien per un pont que finalment tant els val travessar políticament i que ara utilitzen per penjar les seves pancartes .

El PSC ha mostrat durant aquesta campanya els mèrits suficients i el programa necessària per liderar la propera legislatura des del govern de l’Ajuntament de Cubelles i aspira a fer-ho amb un ampli suport de l’electorat. Tot i això, els pronòstics per la formació d’un nou govern són complexos. Els pactes possibles pactes no estan decidits. El PSC només parlarà després d’escoltar democràticament la ciutadania de Cubelles que s’expressi amb llibertat a les urnes el proper dia 22 de maig.

Com a primer compromís per aquest nou futur per Cubelles, el PSC situa la capacitat de diàleg i de consens, la honestedat i la confiança entre les persones, que sempre serà un valor a considerar per seguir treballant pel bon camí.

COMISSIÓ EXECUTIVA
AGRUPACIÓ LOCAL
PSC CUBELLES



PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA)

17.5.11

El PSC reclama el nou institut Les Vinyes
El partit fa una crida per “garantir elprogrés social” al municipi




La cap de llista del PSC de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, reclama “el vot progressista i d'esquerres per defensar la construcció del nou institut per a l'IES Les Vinyes i el manteniment de les urgències 24 hores al CAP de Cubelles”. Pel partit, és “inadmissible que el govern de CiU a la Generalitat apliqui unes retallades que poden afectar directament la qualitat de vida dels cubellencs i cubellenques”. Romero fa una crida a “tots aquells ciutadans i ciutadanes que creuen en un Cubelles millor a votar el PSC per confirmar i garantir el progrés social a Cubelles en matèria d'ensenyament i sanitat com ho demostra la posada en marxa de la nova llar d'infants, la nova escola de primària i el nou institut, així com la inauguració d'un centre mèdic amb servei per a vint mil habitants en un moment que tant CiU com el PPC proposen retallades”.
Font : http://www.avui.cat/cubelles/nacional.html
La creació d'un centre de dia, compromís del PSC.


La reactivació econòmica de Cubelles implica activar un pla estratègic de desenvolupament de l'economia local, i implementar nous plans d'actuació i formació per a emprenedors, segons el PSC del municipi. Els socialistes inclouen aquests dos compromisos en un programa electoral que també aposta per la defensa de la cohesió social, amb projectes com ara la creació d'un centre de dia per a la tercera edat, i per crear la figura d'un “agent de la igualtat”.
El proper mandat, el PSC vol reprendre la redacció del nou pla general amb l'objectiu de crear nous serveis: escoles, instituts, centres cívics i culturals, estudiar la reordenació global del trànsit al municipi, i millorar la seguretat dels itineraris per a vianants i de bicicletes, especialment per a nens i joves, a l'entorn dels recintes escolars i esportius.

Altres propostes electorals dels socialistes són la creació d'un consell de joventut, i la posada en marxa d'un nou casal jove; l'inici i la finalització d'una nova biblioteca municipal adequada a les necessitats creixents de la població, i la recuperació dels drets de construcció i finalització del pavelló situat al poliesportiu.

Font : http://www.avui.cat/cubelles/nacional.html


DEBAT RADIO CUBELLES











Més de 200 persones van seguir in situ el debat electoral organitzat per Ràdio Cubelles al cinema Mediterrani el passat dilluns. ICV, PSC, CiU, PPC, ERC i EC-FIC van exposar les seves propostes dels respectius programes electorals en un acte que va transcórrer amb normalitat i on el respecte entre totes les candidates i el candidat van marcar les dues hores que va durar la sessió.

Sobre la taula van posar-se propostes variades, però algunes d’elles van rebre el suport de la major part de formacions com són el desmantellament o trasllat de la central tèrmica, la creació d’un centre de dia o donar impuls a l’economia local i fomentar l’ocupació.

Tots els representants van tenir 15 minuts que van gestionar de manera particular per exposar les seves idees i propostes en un debat dividit en quatre blocs: necessitat d’equipaments, atenció a les persones, promoció econòmica i una part final dedicada a les conclusions.

Podeu escoltar el debat íntegrament al podcast del web de Ràdio Cubelles

Aquesta setmana es duran a terme els darrers actes d’una campanya electoral que finalitzarà divendres. Dissabte serà la jornada de reflexió i l’endemà, diumenge 22, es duran a terme les eleccions municipals per a la legislatura 2011-2015. Podeu consultar tota la informació referent a les eleccions fent clic aquí.
Font : http://www.radiocubelles.net/
.



DEBAT AL CINE MEDITERRANI

M. Trives/Diari de Cubelles

Cinc senyores i un senyor






Les butaques del antic cine es van omplir ahir a les set de la tarda. La majoria, gent que acompanya a les llistes respectives,amics propers respectius, veïns i veïnes alguns ,la majoria de la resta de ciutadans i ciutadanes escolta per Radio Cubelles en directe la retransmissió del debat a l’intimitat de la seva llar. Molts somriures al inici mentrestant Àngels Fuster presenta a les participants i al participant .

Ana Martinez (,Entesa-FIC),Juani Navarrete, (PP),MªLluïsa Romero,(PSC) ,Mònica Miquel,(ICV) i Noemí Cuadra (CIU ) es mostren aparentment tranqui-les ,papers en ma,bolis i tot el que faci falta per fer arribar el missatge que pot suposar un vot pel seu grup ,el proper.22 de maig.i tambe Xavi Toscano ( ERC) al extrem de la taula de debat. Àngels Fuster inicia la compta enredera i el rellotge dels temps designats ,es posa en marxa.



Les intervencions en un primer moment van suposar una presentació dels perfils dels participants en el debat. Determinats punts com el de la Sra Navarrete (PP) respecte la Tèrmica va tenir el torn de replica per Lluïsa Romero, sortint al pas de les “falses explicacions” del Grup Parlamentari del Partit Popular a l’afirmar que aquest grup havia aconseguir el trasllat de la central.i afirmant que el l programa del PSC aposta pel “Desmantellament o reubicación de la central tèrmica de Cubelles” de manera ferma tal i com ha propostat en aquesta legislatura el Govern Municipal liderat per PSC.


També determinades intervencions respecte al Pla General van sortir a la palestra i amb repliques contrastades per part de Lluïsa Romero dirigides a Mònica Miquel.


Servei a les persones ,Cultura i Ensenyament van permetre escoltar propostes de Noemi Cuadra,Monica Miquel ,Xavi Toscano, Juani Navarrete,Ana Martinez i Mª LLuissa Romero. El dret del torn de paraules va ser moderat i molt be per Àngels Fuster. No era fàcil. El temps corria menjant-se els minuts.
Al acabar foto de grup i les carpetes ben visibles Ho podeu veure !







NOTA DE PREMSA






EL PSC EXPOSA L’OBRA DE GOVERN D’AQUESTA LEGISLATURA COM A GARANTIA
PER LIDERAR LA LEGISLATURA 2011-2015


La cap de llista del PSC proposa de nou a tots els partits que no incloguin persones en les seves candidatures que tinguin conflictes d’interessos personals en matèria d’urbanisme

Maria Lluïsa Romero destaca que la legislatura acaba amb projectes aprovats pel Govern i en marxa pel cementiri municipal, el nucli antic, el passeig marítim i la piscina coberta


Maria Lluïsa Romero, candidata a la alcaldia del PSC de Cubelles a les properes eleccions municipals 2011-2015, va mostrar l’èxit de l’obra de govern i les diferents actuacions realitzades en aquesta legislatura com a principal aval del compromís de la formació de cara a liderar la legislatura 2011-2015 i consolidar un projecte de progrés pel municipi que ha rebut fins ara un ampli suport de la ciutadania com es constata al llarg de la campanya electoral

Romero va aprofitar el debat electoral organitzat per Ràdio Cubelles per detallar algunes de les principals realitzacions d’aquesta legislatura en matèria d’infraestructures, obres i serveis i va tornar a sol.licitar que les formacions polítiques no “incloguin a les seves llistes persones que per incompatibilitat per interessos personals urbanístics no puguin votar el nou pla general que Cubelles necessita”.

La candidata del PSC va recriminar directament a Mònica Miquel el seu doble discurs i la falsedat de les seves argumentacions en relació al procés de redacció del nou pla general “durant el qual va intervenir un representant d’ICV al qual després la sra. Miquel no va fer cas i ara diu que no en sabien res” així com també va criticar que la representant d’ICV “consideri excessiu el nombre de persones (28) que l’Ajuntament de Cubelles va sol.licitar a través del Consell Comarcal per la dotació de Plans d’Ocupació que donin feina a persones que estaven en atur”.

Maria Lluïsa Romero va insistir en les grans propostes del PSC per la propera legislatura (Pla Estratègic de Promoció Econòmica, Agència Comarcal de Promoció Econòmica, Pla d’Acollida, Centre de Dia i Servei 24h al CAP, eliminació dels peatges de l’autopista C32 etc...) i va deixar clar que el 90% dels compromisos del Pla de Mandat pactat amb CiU i ERC al principi de legislatura s’han convertit en realitat.

Minuts després del debat, en declaracions a diversos mitjans de comunicació, Maria Lluïsa Romero va recordar que aquesta legislatura “culmina amb projectes aprovats, iniciats i en marxa com són l’ampliació del cementiri municipal, la remodelació del nucli antic que començarà el mes de setembre, la redacció del projecte de remodelació del passeig marítim i l’inici del projecte de viabilitat per la construcció d’una piscina municipal coberta”.


PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA)

16.5.11

NOTA DE PREMSA
15 DE MAIG DE 2011



EL PSC AFRONTA L’EQUADOR DE LA CAMPANYA DEMANANT A CiU I PPC QUE NO RETALLIN PRESTACIONS A ENSENYAMENT I EDUCACIÓ


L’Agrupació Local lamenta el gir a la dreta de l’escenari electoral a Cubelles

Maria Lluïsa Romero reclama el vot progressista i d’esquerres per defensar la construcció del nou institut per l’IES Les Vinyes i el manteniment de les urgències 24h al CAP de Cubelles


L’Agrupació Local del PSC enceta la recta final de la campanya electoral posant l’accent en la defensa de les millores aconseguides per Cubelles en matèria d’ensenyament i sanitat i reclamant la construcció del nou edifici per l’IES Les Vinyes i el manteniment del servei d’urgències les 24h al Centre d’Atenció Primària de Cubellles: el PSC considera inadmissible que el Govern de CiU a la Generalitat apliqui unes retallades que poden afectar directament la qualitat de vida dels cubellencs i cubelleques.


Així mateix, el PSC considera molt important que la ciutadania de Cubelles opti per l’opció d’esquerres i de progrés que representa la seva cap de llista Maria Lluïsa Romero en un escenari local que s’ha desplaçat a la dreta de manera preocupant pel municipi.


El PSC veu amb preocupació per la majoria social i d’esquerres el gir a la dreta i cap a les retallades de formacions com CiU, PPC, EC-FIC i UC a més de la irrupció en campanya a Cubelles de formacions com Ciutadans i PxC amb el seu discurs racista, xenòfob i excloent.


Per aquesta raó, el PSC sol.licita als i les votants de Cubelles una reflexió en profunditat per barrar el pas a les formacions més conservadores del panorama local que concorren a aquestes eleccions amagant que no disposen de programa electoral i garantint “el pas lliure” a les retallades que proposa avui el Govern de la Generalitat eliminant mestres i metges a les escoles i els centres mèdics.
La cap de llista del PSC a Cubelles, Maria Lluïsa Romero, ha fet una crida a “tots aquells ciutadans i ciutadanes que creuen en un Cubelles millor a votar el PSC per confirmar i garantir el progrés social a Cubelles en matèria d’ensenyament i sanitat com ho demostra la posada en marxa de la nova llar d’infants, la nova escola de primària i el nou institut així com la inauguració d’un centre mèdic amb servei per a vint mil habitants en un moment que tant CiU com PPC proposen retallades”.


A l’equador de la campanya, el PSC de Cubelles valora molt positivament l’entusiasta resposta de la ciutadania a tots els actes organitzats i especialment la participació en l’acte central de campanya celebrat aquest dissabte dia 14 on van repartir-se més de 150 racions de sardines tot i haver-se de suspendre els parlaments i actes lúdics previstos a causa de la pluja.


El PSC té previst pel proper divendres dia 20 l’acte final de campanya a la plaça del mercat en un acte on a més de les intervencions dels principals representants de la candidatura hi haurà festa infantil, música i ball.

PER MÉS INFO: XAVIER GRAU (SECRETARI D’ORGANITZACIÓ), LLUISA ROMERO (PRIMERA SECRETÀRIA)

15.5.11




L’emissora municipal està realitzant un exhaustiu seguiment de la campanya electoral. Fins el 20 de maig, de dilluns a divendres, els oients de Ràdio Cubelles estan coneixent les candidates i els candidats a l’alcaldia, dins els espais Cubelles a les 12 (13h.) i La tarda a Ràdio Cubelles (18,30h.).

Podeu escoltar les entrevistes als candidats i candidates a través del podcast del web http://www.radiocubelles.cat/, a l'apartat d'eleccions municipals.


L'espai d'emet en directe, de dilluns a divendres, a les 13:00h; i en repetició a les 18:00h


fotos/Luz Cassino

Un mati de sol va donar pas a una tarda grisa i que va acabar amb una intensa pluja. Tot i eixís la sardinada que organitzava el PSC al Xalet de la Tèrmica va convocar a mes d´un centenar de persones.


Podeu veure les imatges en que iniciat l’acta un bon tou de vilatans i vilatanes tastaven unes sardines estupendes . Mes tard els paraigües es van obrir i la gent es va refugiar. La gresca no va defallir.





Ràdio cubelles emetrà dilluns el debat electoral

Notícies - Comunicació

El tradicional debat electoral de Ràdio Cubelles tindrà lloc el proper 16 de maig (19h.) en directe des del Cinema Mediterrani. Les forces amb representació municipal (ICV-EUiA, PSC-PM, CiU, PP, ERC-AM i EC-FIC) debatran sobre “El futur de Cubelles” i centraran les seves propostes en les necessitats d’equipaments, l’atenció a les persones i la promoció econòmica. L’espai estarà moderat per la directora de l’emissora, Àngels Fuster.

L’emissora municipal està realitzant un exhaustiu seguiment de la campanya electoral. Fins el 20 de maig, de dilluns a divendres, els oients de Ràdio Cubelles estan coneixent les candidates i els candidats a l’alcaldia, dins els espais Cubelles a les 12 (13h.) i La tarda a Ràdio Cubelles (18,30h.).

Pel que fa al seguiment dels resultats electorals, Ràdio Cubelles emetrà un programa especial al matí (de 12 a 14 h.) en el qual es donaran dades de participació, resultats d’anteriors comicis, entrevistes i altra informació d’interès. A partir de les 19h., l’emissora iniciarà un programa de seguiment dels resultats, amb un set d’entrevistes fix al Centre Social, on l’Ajuntament de Cubelles tindrà instal·lada la seva central de dades.

Les emissions de Ràdio Cubelles es poden sentir a través de la freqüència modulada (107.5), d’internet (on line) i dels canals de ràdio de la TDT Garraf.
font : http://www.cubelles.cat/