19.7.08









A tothom que li agrada el bon Jazz assistir a un concert i sortir satisfets es molt gratificant .Dijous 17 de juliol el grup de Swing Tribute amb la veu de Nadia Basurto esclatant i genial van donar lloc a una excel·lent vetllada.
Tenim de nou l´ ocasió de escoltar a “PIC & JAZZ” una Jam Sessión que a ben segur no decebrà a ningú el dia 22 de juliol.


Festival de Jazz Cubelles

al “PIC & JAZZ”










22 de juliol a les 22h



Jam Session



Reserva Taules 938952914

17.7.08


L’Abdon i l’Assumpta
Els gegants de Cubelles
(foto/arxiu Diari de Cubelles/2008)

16.7.08


La Festa Major Petita arrenca aquest dijous

Aquesta setmana s'ha començat a distribuir el programa d'actes de la Festa Major Petita
Una exposició fotogràfica dels 50 anys dels Gegants de Cubelles, l’Abdon i l’Assumpta, obrirà el programa d’actes de la Festa Major Petita, aquest dijous, 17 de juliol. La mostra, que es podrà visitar fins el 6 d’agost, estarà instal·lada a la sala d’exposicions del Centre Social. El mateix dijous, a les 20 h. al Centre Social, hi haurà la presentació del llibre Els gegants de Cubelles: L’Abdon i l’Assumpta, de Núria Fonoll, Antoni Pineda, Joan Pujol i Joan Vidal, i la inauguració de l’exposició fotogràfica.

més informació a
Font: Radio Cubelles
Albert Soler/Diari de Cubelles

Tornen ....

Pereza dia 2 d´agost

L’Ajuntament de Cubelles tornarà a portar al grup Pereza en concert el 2 d’agost

Font: Ràdio Cubelles
dimarts, 15 juliol de 2008

L’Ajuntament de Cubelles, com a promotor, ha treballat des del mateix moment de la suspensió per a tancar amb els representants del grup una nova data per actuar a la vila. Després de buscar els dies disponibles, el concert es torna a convocar el 2 d’agost, al camp de futbol del Poliesportiu.
L’Ajuntament de Cubelles, a través de Ràdio Cubelles i la regidoria de Festes i Tradicions, han tancat la contractació del grup madrileny Pereza per al proper 2 d’agost. La banda encapçalada per Ruben i Leiva havia d’actuar al camp de futbol del Poliesportiu el passat dissabte, 12 de juliol, però el concert es va haver de suspendre minuts abans d’obrir-se les portes per la pluja. El grup, que està sent una de les revelacions musicals de l’estiu, farà una aturada en la seva gira Aproximaciones per tornar a Cubelles, on s’havien venut prop de 1.200 entrades anticipades.

Retorn de les entrades
Malgrat tot, la decisió no permet que l’entrada del passat 12 de juliol sigui vàlida per accedir al concert el 2 d’agost.

Per això, entre el 17 i el 24 de juliol es procedirà a la devolució de l’import de les entrades amb dues opcions. Les persones que vulguin anar al concert del 2 d’agost, podran canviar la seva localitat en els punts de venda on la van adquirir a Cubelles (Ràdio Cubelles, Centre Social i Discoteca Anem-hi) a Vilanova i la Geltrú (Discos Andreu) i a Vilafranca del Penedès (Discos Star). Les persones que no puguin anar al concert s’han de dirigir amb l’entrada original a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC), al carrer Joan Roig i Piera 3-5 de Cubelles, on se’ls retornarà l’import de la localitat. L’horari de l’OPIC és de dilluns a divendres, de les 9 a les 14:30 hores, i els dissabtes de les 10 a les 13 h.

En el cas de les entrades adquirides a través de la plataforma de venda d’entrades http://www.ticktackticket.com/, l’Ajuntament i la companyia estan habilitant un sistema de devolució de l’import de les entrades o de canvi de localitat del que s’informarà el més aviat possible.

http://www.radiocubelles.net/

13.7.08

Albert Soler


L´ Associació de Dones La Fita anem a ¨La EXPO¨

Si voleu anar amb nosaltres adreçar-vos a Quins Viatges

Sortida dia 11 setembre

Tornada dia 12 setembre

Preu sòcies 150 euros/persona
No sòcies 155 euros/persona
Bus /i entrada Expo
hotel/nit
Esmorzar dia 12
Menjar dia 12
Tornada a Cubelles
Reserves :
Agencia Viatges/ QUINS VIATGES
PLAÇAS LIMITADES
Piular,5 ,telèfon 938957422 -20

CUBELLES
Font: