2.12.04

ACCIÓ PER SITGES, A LA FACULTAT DE CIÈNCIES POLÍTIQUES DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA

Per Acció per Sitges
El passat dia 17 de novembre, els regidors d’AxS, Andreu Bosch i Mercè Espada, van ser convidats per Àlex Casademunt, professor de Ciències Polítiques de la Universitat Autònoma de Bellaterra, a donar una conferència als seus alumnes de Gestió de Polítiques Públiques de tercer curs de la Llicenciatura de Ciències Ambientals.

En la conferència, Andreu Bosch va destacar el paper de la conscienciació ciutadana en els moviments socials i participatius que s’havien produït a Sitges en els darrers 20 anys. Sense ser exhaustiu va repassar-ne els objectius i resultats de cinc campanyes en les quals ell havia participat directament, així com també molts dels membres que ara estan a Acció per Sitges: Campanya en defensa de les aus migratòries (1984), Campanya contra l’autopista del Garraf (1989), Campanya Salvem els Colls – Miralpeix (1996), Salvem la nostra costa (1999) i la Plataforma contra la Massificació de Sitges (2001).
(seguir llegint la notícia)


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues hombre, mucho que ver con Sitges no tenemos pero al menos se ve que los partidos independientes tambien tienen su espacio. Y lanzo una pregunta a todos. ¿porqué se critica siempre a los partidos independientes, que deberían ser llamados locales, si se supone que los grandes partidos se presentan en pueblos pequeños para hacer política local? ¿Alguien conoce la respuesta?
José Maria

Anònim ha dit...

La ventaja, en general, para los grupos municipales es que actuan como unidades independientes respecto a las grandes organizaciones politicas nacionales, y por tanto en un principio su capacidad para adaptarse a gestionar un municipio no esta ligada a tener que depender de lo que puedan ordenar la cupula del poder general del partido XXX. Ello debe dar mayor margen de maniobrabilidad para un partido pequeño y cierta libertad que los grupos con grandes siglas no tienen.