19.12.04

EL PLE MUNICIPAL TORNA A DEBATRE EL PLA DE JOVENTUT

L'ordre del dia del Ple Municipal d'aquest dilluns dia 20 de desembre inclou de nou l'Aprovació, si escau, del Pla Local Jove 2004-2008, una de les principals propostes d'ICb per aquesta legislatura. Aquest important projecte que recull actuacions en diversos àmbits per donar suport al jovent de Cubelles va ser rebutjar sorprenentment en un Ple anterior després del desconcertant vot en contra del PSC i ERC, integrants també del govern municipal. ICb confia que el Pla Local Jove 2004-2008 sigui aprovat en aquesta ocasió amb el suport de tots els grups polítics. El Ple debatrà també la Sol.licitut de reconeixement del Punt d'Informació Juvenil ubicat a l'Espai Jove del nou Hotel d'Entitats.
L'ordre del dia inclou també el debat sobre el Calendari Fiscal per a l'exercici 2005.
El Ple està convocat per les vuit del vespre a la sala de sessions de l'Ajuntament i és obert a tots els veïns i veïnes interessats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Caldria preguntar perque no queda clar el motiu d´ ERC i PSC,i sobre tot ERC ja que el seu representat va demostrar no fer els seus deures al Consell Comarcal ni llegint el contingut que tenia sobre la taula, encara riuen i es possen les mans al cap,que acceptat a d´altres poblacions, hi ha arribat aquí es va dubtar d´ell per part del representant de ERC i el PSC es va afegir al carro,quines intencions tenien en realitat? Caldria fer una radiografia dels fets i que impulsaba realment aquesta negativa.Ells ho sabrán...