21.1.05

EL "DIARI DE CUBELLES", ARA TAMBÉ EN FORMAT PAPER

L'éxit i el seguim aconseguit per la versió digital del DIARI DE CUBELLES ha motivat que el seu equip impulsor, el Voluntariat Electoral i de Suport a ICb, hagi decidit fer-ne una versió impresa en paper per ampliar la seva difusió. El DIARI DE CUBELLES està elaborat i deistribuït pel grup de voluntaris d'ICb i suposa un esforç més en l'oibjectiu d'ICb d'incrementar el volum d'informació entre aquesta formació política municipal i el gruix de la població de Cubelles. La versió en paper del DIARI DE CUBELLES tindrà periodicitat mensual.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar a quienes dan información y se centran en lo que debe ser informado a la población.Recogí el folleto en la estación y por la noche consulté la web,bien elaborada y muy informativa con diferentes espacios que me llevaron tiempo pero vale la pena.Soy aficionado a consultar webs de este tipo y os felicito.
Antonio

Anònim ha dit...

Feliciats i endavant. No us desanimeu!!

Anònim ha dit...

Bona informació dirigida plenament a qui esta interesat i no agraden els comentaris que se surten de la realitat.Esperem properes informacions aviat.