11.2.05

RÀDIO CUBELLES INFORMA SOBRE EL POSICIONAMENT DELS PARTITS POLÍTICS EN RELACIÓ A LA TÈRMICA

L'emissora municipal Ràdio Cubelles està informant en els darrers dies del posicionament de tots els grups polítics locals en relació a la central tèrmica de Cubelles.
Representants de totes les forces polítiques amb representació municipi han exposat el seu posicionament des dels estudis de Ràdio Cubelles.
Més informació: www.cubelles.org

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé una mica de transparència informativa als mitjans públics sempre s'agraeeix, que semblava que la radio del poble no pogués parlar mai de política. Suggerència: ¿perque no fan un debat sobre el tema tèrmica i el tema auditoria?
D.

Anònim ha dit...

Aquesta setmana hem sentit el PP,ICv i CiU dien paraules que no comprometen i navegan a dos bandes.A que juguem?
Fins aquest moment només Iniciativa per Cubelles ha fet lo que tocaba ,informar de lo que amagaba E.n.d.e.s. i els seus companys de gobern amagan el cap sota l´ala i la oposició tres quarts del mateix i veien que no volen quedar entre bambalines comencen a treure el nas.El PP ( amb aixó donc la raó a Jordi Coch oblidan la moció presentada per el seu moment per PSC e ICb-ICv en aquells moments anant de la má,d´aixó es va oblidar en Coch,casual oi? i que el PP va rebutjar,llavors a que juguem senyors del PP ,ja estem fent campanya?

Pere

Anònim ha dit...

La AAVV Mota de Sant Pere, Clot del Bassó y Les Salines, estamos en contra de la Central Térmica. No solo contamina atmosféricamente, sino que también lo hace acústicamente. Sobre todo, por las noches, hay un ruido de fondo que te impide hasta dormir. Exigimos que contribuya en la mejoría de nuestro barrio, y en Cubelles. AAVV Mota de Sant Pere, Clot del Bassó y Les Salines