4.3.05

EL DIARI DE CUBELLES SUPERA LES 1.000 VISITES EN NOMÉS TRES MESOS

El DIARI DE CUBELLES qua ara mateix esteu visitant ha superat les 1.000 visites des que va ser posat en marxa el 5 de novembre de 2004 per compromís del VOLUNTARIAT ELECTORAL I DE SUPORT d'ICb. L'éxit ràpid del DIARI DE CUBELLES com a eina de comunicació d'ICb i els veïns i veïnes de Cubelles ha permès la realització de diverses campanyes ciutadanes com han estat la d'Stopendesa i la campanya de millora de la sanitat pública a Cubelles. Des del mes de gener passat, el DIARI DE CUBELLES es pot obtenir també en format paper que es distribueix per tot el municipi resumint les noticies més importants del nostre forum.
Adjuntem el primer text que varem publicar en aquest espai el 5 de novembre de 2004 i us agraïm la vostra complicitat i participació quan aquest DIARI era tot just una il.lusió i avui és tota una respectada realitat.
5.11.04
TU TENS MOLT A DIR
BENVINGUTS AL FÒRUM ICb.
Amb la participació desinteressada de diversos col·laboradors hem creat aquest nou espai de comunicació: FORUM ICb Volem que sigui aquest un lloc de reflexió i intercanvi sobre tots aquells temes que afecten el present i el futur de CUBELLES i els seus habitants. La nostra intenció és que aquest FÒRUM permeti, a tothom interessat en la realitat del nostre poble, expressar opinions, enviar comunicar suggeriments i mantenir oberta la reflexió sobre tots aquells temes que siguin d’interès general.Juntament amb la web d'Iniciativa per Cubelles (ICb), http://www.cubelles.ca/, pretenem seguir impulsant el nostre màxim compromís com a grup: DECIDIR ENTRE TOTS I TOTES EL MILLOR FUTUR PER CUBELLES.
Aquest llista de distribució no té cap condicionant temàtic ni estilístic ni exercirà control previ sobre els continguts que els seus membres hi destinin.Serem, això sí, curosos en no acceptar aquells missatges i/o comentaris que no respectin la diversitat i la pluralitat d'opinions que hi ha al nostre municipi i aquells que atemptin contra el respecte i l'ètica necessària per mantenir un debat democràtic i enriquidor.Les persones interessades en rebre les informacions del nou ICb FÒRUM podeu inscriure-se a l’adreça següent: http://es.groups.yahoo.com/group/ICb_FORUM/ o escriure al correu electrònic d’Icb: IC_COMUNICACIO@terra.es
Si coneixeu altres persones a qui creieu que interessa els continguts d'aquest FÒRUM, comuniqueu el seu correu electrònic d’ICb: IC_COMUNICACIO@terra.esComissió Executiva d'ICb
CUBELLES BÉ S'HO VAL

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé i ànim Seguie així perque és la única manera que els ciutadans coneguem realment què passa al poble i a l'ajuntament. No us preocupeu per les crítiques dels altres grups. Vosaltres compliu el vostre programa electoral que la gent no es deixa enredar tan fàcil.
Joan U.