30.11.05

PREGUNTES DEL PLE D'OCTUBRE
Tema abocament de fuel de la Central Tèrmica al mar

Pregunta: El sr. Albet exposa que la regidora de Medi Ambient va dir que va haver un vessament controlat de fuel de la Central Tèrmica.../... Pregunta que quan hi va haver el vessament, la central va informar en el mateix moment a l'ajuntament o si van ser els veïns qui van informar.
Resposta: La dierecció de la central va informar puntualment en el moment de l'incident.
Preguntes: Com és que la regidoria de Medi Ambient diu divendres que està tot controlat el tema del vessament de fuel de la central tèrmica i al diari es diu que diumenge encara continuava entrant fuel al mar?
Resposta: El diari es basava en les declaracions d'un grup polític i per tant hauria d'haver estat el diari qui contrastés la realitat del problema.
Pregunta: Han hagut negociacions amb la central tèrmica des que es va disoldre la comissió? Com està la situació de la implantació de les quatre centrals tèrmiques a Cubelles?
Resposta: No. L'Ajuntament solament va rebre en el seu dia un informe referent a una central de cicle combinat de 2x400MW. L'Ajuntament no té cap altre informació al respecte. Mai ha rebut informació sobre la implantació de quatre CTCC.