10.10.06

Educació i Joventut

La regidoria d’Educació impulsa el projecte "Cubelles, Ciutat educadora"
S'ha convocat una reunió d'entitats el proper 19 d'octubre al Centre Social, a les 19 hores.

El ple de l'Ajuntament de Cubelles va aprovar el 17 de juliol per unanimitat l’adhesió a la Carta de Ciutats Educadores i a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. Amb aquest adhesió, l’Ajuntament reafirma el seu compromís amb el dret de tots els habitants de la vila a l’educació i es compromet a posar en marxa els principis bàsics per a l’impuls educatiu de la ciutat tal i com es descriuen a la carta.
Aquest impuls implica tota la ciutadania de Cubelles, els seus agents socials i les seves entitats. A través dels principis de la Carta de Ciutats Educadores, la regidoria d’Educació vol engegar un projecte de vertebració ciutadana entorn del fet educatiu, de foment dels valors de la participació democràtica i del civisme, de dinamització del teixit cultural i associatiu de la vila. El primer objectiu del projecte Cubelles, ciutat educadora és l’elaboració d’una Guia de l’oferta educativa de la vila, on es visualitzin totes les actituds, espais, propostes, entitats, etc. que contribueixen a la nostra formació com a ciutadans i ciutadanes.
Per tal de donar a conèixer el projecte, s’ha convocat a les entitats de Cubelles a un acte que tindrà lloc el proper dia 19 d’octubre, a les 19 hores, a la Sala de Reunions del Centre Social, en que s’exposaran les noves línies de treball i els camins per a participar-hi. Departament de Comunicació
www.cubelles.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Cubelles ciudad educadora". Un gran proyecto, pero ¿por qué no os preocupais de que pongan las aceras y el alumbrado, en el tramo de acceso al Instituto? Creo que ya es hora de hacer algo útil.

Anònim ha dit...

Eso eso: hace meses que la regidora dijo en la radio Cubellas que tenia todo listo para arreeglar la aceras y luz. ¿A qué espera?

Anònim ha dit...

Menos medallas y más hacer por los niños, empezando por hacerles aceras y alumbrado para ir con seguridad al Instituto.