20.3.07

Cubelles
L'assemblea del PSC de Cubelles aprova la llista electoral, que incorpora Xavier Grau en el número 2
Per VD 20/03/2007 9:24:36

Aquest diumenge passat es va celebrar una assemblea extraordinària al PSC de Cubelles per tal de escollir la llista electoral de l’agrupació a les properes municipals de Maig. Una de les novetats més destacades que introdueix l'equip de treball és el fixatge de l'actual regidor d'Iniciativa per Cubelles, Xavier Grau, que ocuparà un lloc destacat a la llista.


La llista ha estat votada en l'assemblea per una àmplia majoria, donant amb això un vot de confiança a la cap de llista, Maria Lluïsa Romero, que era qui la presentava. L’agrupació s'ha mostrat contenta amb una llista que manté la paritat entre homes i dones amb experiència en el govern local i un equilibri amb la representació de tot el territori del municipi.L’agrupació creu que ha arribat el moment de fer front a la gran divisió de vot que pateix Cubelles i que impedeix governar com cal el municipi. És per això que ha buscat la integració de tendències afins. Fruit d’aquestes converses, ha estat presentat Xavier Grau, (actualment al govern municipal) com a número dos de la llista del PSC, juntament amb d’altres companys. El PSC creu que "la llista aporta una eina al servei de Cubelles per tal de fer possible la governació i el Progrés Municipal".L’objectiu electoral del PSC per a les properes eleccions municipals és aconseguir la màxima confiança per part de la població cubellenca per liderar un canvi de govern.
www.vilanovadigital.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec recordar que aquest objectiu és el mateix que defensaves des d'ICb, perquè no el vas portar a la pràctica?
PERQUÈ ETS UN APASSIONAT DEL TEU EGO

Anònim ha dit...

El PSC és un bon partit, i tu Grau et faràs l'amo del troç i podràs trepar cap a Barcelona.Homes com tu necessita Cubelles

Anònim ha dit...

¿Por qué cambiará éste señor tantas veces de partido?

Anònim ha dit...

El Grau, felicidades señorito grau.Veo que la sociedad no podia perder un regidor,habia que seguir con el negocio

Anònim ha dit...

Ja saben els sociates qui han fixat?la persona que ets?la teva cualitat humana?ho dubto mol, perque tot tu ets pura fatxada

Anònim ha dit...

FAXENDA, que no és el mateix.

diari ha dit...

Parece que Grau no despierta pasiones buenas ,más bien malas y sus ex compañeros están que trinan,consultar comentarios vilanova digital donde se ponen las botas.