23.4.07


El proper 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, coincidint amb la Setmana Cultural i la celebració del tradicional Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari, es presentarà el disc compacte “Vivim en el barreig i la mixtura”. Es tracta d’un homenatge al polifacètic primer director de l’emissora en el què han participat 122 persones entre artistes, grups i corals de la vila. Tots ells, amb la coordinació d’en Ton Dalmau, han musicat els poemes d’Alari en un projecte que també neix a proposta de la Comissió dels actes.


El projecte parteix de la constatació d’en Víctor Alari i s’aventura a musicar i interpretar, de les més diverses maneres i estils, poemes seus que inicialment en Ton Dalmau ha musicat i que ha ofert a totes aquelles persones amants de la interpretació musical, vinculades a Cubelles, per a que se sumessin a aquest projecte col•lectiu.


Les seves paraules, plenes d’intuïcions, de metàfores i d’imatges de la natura, ens parlen de l’univers i de la necessària acceptació de la realitat. Una d’aquestes constatacions de realitat és la de que "vivim en el barreig i la mixtura", realitat que cada dia es va constatant més i més.


Aquesta mateixa setmana s’han acabat de gravar els darrers arranjaments musicals del compacte. De fet, una de les gravacions més recents ha estat la de la cançó col•lectiva "Tot el que hi ha senyors és l'univers", gravada el passat, 9 de març a l’església Santa Maria de Cubelles, amb la participació de 54 persones i l’acompanyament musical del Taller de música Pizzicato i dels grups Strip Poker i Half Time. La interpretació musical va ser dirigida pel director del Cor l'Espiga, Miquel Fraire i va comptar amb la col•laboració dels professionals del Taller de música Pizzicato (Cònsol Asensio, Maria Dalmau i Glòria Carretero).
Les Gravacions de les cançons que conté el compacte han anat a càrrec de Bernat Manzano i Pere Serrano, amb la coordinació de Ton Dalmau.


Cal destacar que el compacte també inclourà un bonus track amb la cançó dels 25 anys de Ràdio Cubelles creada i cantada pel col•laborador de l'emissora municipal, Marc Sánchez, i que acompanyen diversos musics de la Comarca del Garraf.

Ràdio Cubelles.


Dilluns diada de Sant Jordi a la Sala Multiusos a les 19h 30 es presentará
aquest compacte dins la Festa que culminará els actes programats en motiu dels 25 anys de Radio Cubelles.