22.5.07



Eleccions Municipals 2007



EL PSC DE CUBELLES ES COMPROMET A RESOLDRE EL TEMA DE L’AIGUA I LA RECEPCIÓ DE TELEVISIÓ A MAS TRADER
La diputada Isabel López acompanya Maria Lluïsa Romero en la conferència-col.loqui celebrada al local social de l’associació de veïns

L’Agrupació Local del PSC de Cubelles ha assumit la reivindicació dels veïns de la urbanització de Mas Trader d’assegurar el subministrament d’aigua potable i preveure les necessitats dels serveis de gas, aigua electricitat i comunicacions d’autobús tal i com es recull en el Programa Electoral.
En el decurs d’una conferència col.loqui celebrada diumenge al local social de l’associació de veïns, Maria Lluïsa Romero es va comprometre a treballar des de l’Ajuntament per trobar una sol.lució als problemes d’aigua de la zona i també a millorar la recepció del senyal de televisió que ha estat reclamat per nombrosos veïns.
La diputada socialista al Congrés dels Diputats Isabel López va acompanyar Mara Lluïsa Romero durant la trobada veïnal i va exposar la necessitat d’aconseguir el màxim suport de la població al projecte i el programa del PSC per l’Ajuntament de Cubelles. Al mateix temps, Isabel López va explicar les millores que reportarà pel conjunt de la població l’entrada en vigor de la nova Llei de Dependència, de la qual ell ha estat ferma defensora.
A preguntes dels veïns, Maria Lluïsa Romero va exposar la necessitat de comptar amb un govern fort i estable que permeti fer front des de l’Ajuntament a les necessitats del conjunt de la població. Així, la candidata socialista a l’alcaldia de Cubelles va exposar les defierents propostes de treball que el PSC proposa en relació a la Planificació del Territori, les Obres i els Serveis:

-Comunicció entre els diferents territoris municpals
-Assegurar el subministrament d’aigua potable
-Adeqüació del clavegueram
-Previsió dels serveis de gas, aigua, electricitat, comunicacions etc...
-Canalització de rieres i protecció del litoral
-Foment dels espais d’aparcament públic i privat
-La disposició de terrenys per la indústria i els serveis
-La construcció d’un nou Ajuntament que permeti una gestió digna i eficaç pels ciutadans
-Controlar i limitar el trasport de vehicles i camions pesants que deterioren els carrers

MÉS INFORMACIÓ A:
http://cubelles.socialistes.cat
http://www.congreso.es/diputados/wfichadipu.jsp?cod=184&num_leg=8
parcament públic i privat