1.7.07




El Circ Raluy s'instal•larà a Cubelles del 29 de juny al 3 de juliol


Novament el circ visita la nostra població després de l'èxit de públic durant la seva estada l'any passat


Després de la bona acceptació que va tenir el Circ Raluy l'any passat durant la seva primera estada a Cubelles, l'espectacle torna els dies 29 de juny i fins el 3 de juliol.
El Raluy és un circ per sentir moltes emocions, amb equilibristes, trapezistes volants com a número estrella juntament amb els pallassos, monociclistes, salts mortals, etcètera. Tots ells creen un ambient d’il•lusió, sorpresa, bellesa i fantasia dins d'una carpa, que aplega al seu entorn un museu de caravanes que daten del segle XIX. La cafeteria és una ‘roulotte’ del 1927 i hi ha exposades fotografies del circ.
El circ Raluy és un museu ambulant que viatja amb la història del circ a les espatlles. Actualment, més de setanta-cinc persones de diverses nacionalitats hi viatgen i hi viuen, convertint-lo d’aquesta manera en una autèntica torre de Babel. És un circ familiar amb quatre generacions d’història.
Per a més informació cal trucar a l’Oficina de Turisme de Cubelles, situada a la Plaça del Castell, 1 (Tel. 93 895 25 00).